סקר: מתי אתם נושאים נשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רוב הזמן הוא עליי (מוסלק)..... במשמרות הוא גלוי + 2 מחסניות... סה"כ 47 כדור... למעט יציאה למקומות שבהם לא ניתן להכנס עם נשק ואין אפשרות להפקיד באופן מסודר וחוקי..... עם המיטה בלילה יש קצת בעיות עם האשה..... היא לא יודעת אם זה האקדח או שאני שוב שמח לראות אותה........ 
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
בפעילות.....
נשק אישי אין לי ....
אבל בפעילות (מ"י) המיקרו תמיד עלי .....
אבל בפעילות (מ"י) המיקרו תמיד עלי .....
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
doron-30 כתב:כל היום כולל שני מחסניות לחרום.
דורון אחי, האקדח לא לחרום? רק המחסניות?
ולגבי:
כמעט כל פעם שאני יוצא, חוץ מבמצבים מיוחדים כמו חדר כושר או בילויים שאנ יודע שאני אשתה...
"הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה: דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתת דין וחשבון."
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
(מסכת אבות ט"ז)
ביפ ביפ
BIGBOY כתב:נשר המדבר 0.44 מגנום , כל הזמן ובתפקיד עשקי די בכיר
אתה בטוח שזו הבחירה הטובה ביותר להגנה עצמית?
1. חדירות גבוהה של הקליע שיכול לפגוע בחפים מפשע
2. קיבולת מחסנית קטנה יחסית
3. רתע חזק
4. ניסית לירות עם הנשק הזה פעם בחלל סגור ללא אטמים?
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:ניסית לירות עם הנשק הזה פעם בחלל סגור ללא אטמים?
אני אישית מעולם לא טרחתי לבדוק את אקדחי, והיו הרבה, בירי בחלל סגור ללא אוזניות, העניין אינו מטריד אותי כלל, ואני חושב שהוא אינו מטריד את אף אחד מהנוכחים, אלא אם הם מבלים את זמנם בירי בחללים קטנים וללא אטמים (אני לפחות מקווה שהחללים האלו מאווררים כהלכה
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
GUSS כתב:איתמר ,כוונתךלירי "בזמן אמת"?
אם כוונתך כי נקלעתה למצב בו הפתרון היחידי הו פתחת אש בחלל סגור
היה בטוח כי הרעש לא יטריד אותך!!!!אולי אפילו לא תשמע אותו,,
הרני להפנותך ל"תאורית הצבעים של ידיינו PAPY קרא בעיון ,,,
אני לא מבין מי יודע מה בצבעים ובתיאוריות, את זה אני משאיר לגדולים וחכמים ממני...
אבל נראה לי שכל אותם הדברים שיפריעו לכם במטווח בירי ב-0.44 ודומיו, יפריעו לכם בדיוק גם במקרה אמת.
אחרת כולנו היינו נפטרים מה-9ממ האנמי שכולנו נושאים ורצים לקנות נשר המדבר.
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar
גם עם אותם הדברים לא היו מפריעים בירי בזמן אמת והיושולחים נשרים בדואר לא נראה לי להייתי לוקח הרי גם ברטה 0.22 בידיים של יורה מיומן תעשה שמות ביריב
ובסופו של דבר 9MM לא כזה אנמי
גם עם אותם הדברים לא היו מפריעים בירי בזמן אמת והיושולחים נשרים בדואר לא נראה לי להייתי לוקח הרי גם ברטה 0.22 בידיים של יורה מיומן תעשה שמות ביריב
ובסופו של דבר 9MM לא כזה אנמי
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד