"רשימת המומלצים": לפי מה נמצאים בה??

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי volunteer » 03 פברואר 2003, 23:26

Neon Golden
עוד טיפה בפינה, והכל יהיה בסדר :)
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי אביG19 » 03 פברואר 2003, 23:31

אחחח Neon Golden ידידי
איך השתנה החתימה שלך ? :wink: :)
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי oogee » 04 פברואר 2003, 01:03

כל עוד את הציבור בירושלים ישרתו רק זוג חנויות - "קרב" ו"מגנום" ציבור היורים הירושלמי לא ירווה נחת.

כידוע לכולם ירושלים כנקודה רגישה היא עמוסה במאבטחים שרובם עוברים את הכשרתם (הביזיונית במרבית המקרים ושלא באשמת המטווחים) בחנויות/מטווחים אלו והם מספקים את רוב נפח העבודה של חנויות אלו. ידע בסיסי בעקרונות כלכלה מוביל מיד להסבר למצב:
הביקוש של חברות האבטחה הוא "קשיח" הם הרי חייבים להעביר את ההסמכה הבסיסית לפני מתן הרשאת הנשיאה, וביקוש זה שתופס את רוב נפח העבודה משאיר את החנויות במצב מונופוליסטי שמהווה "קרטל". כך יכולות החנויות לדרוש ואף לקבל את המחיר הגבוהה שהם דורשות הודות לביקוש רב של אזרחים אוחזי נשק.

למרות הכל בתור מנוי ב"קרב" למעט המחירים המופקעים של התחמושת והיותה מלכלכת בצורה רצינית(PARTIZAN) לא ניתקלתי בשום מקרה של יחס לא נאות, תמיד היו אדיבים וההדרכה מקצועית ולא "דורסנית-מאצ'ואיסטית".

בנוגע למחירים -> רק תחרות. (כנ"ל בזק, חברת החשמל, מקורות, עמלות בנקים ושאר צוררים)
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 04 פברואר 2003, 08:38

איפה יש מטווח לאקדחי מים ומגלי מתכות???

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 04 פברואר 2003, 23:19

עוגי,

ידיעותי בכלכלה אמנם מוגבלות משהו, אבל אחרי שנוצר קרטל, הראשון ששובר את הקרטל הוא-הוא זה שמרוויח הכי הרבה, זה מה שכתוב ב"רובינזון" ...

לראייתי יש בירושלים חנות נשק רצינית אחת וזו קרב. במסגרת סקר השווקים המטורף שעשיתי (תוצאות בקרוב + צ'יזבטים וסיפורי שעשוע) ביקרתי במגנום (פעם 88, היום 2525) וקשה לי לומר שהתרשמתי במיוחד ממה שהלך שם, בד"כ משיחה עם בעל המקום אני קצת לומד מה קורה שם. ובעוד חנויות כמו קרב או מאיר רוט ישבו והסבירו והדגימו, הבעלים של מגנום היה מעט קצר רוח (למרות שהייתי היחיד בחנות ...).

שוב אני מסייג את דברי כהתרשמות אישית שלי ... ושוב אני מתבעס שלא יצא לי להגיע אל אמיר.
נראה לי שבגבעת זאב יש משהו, ובמעלה אדומים פותחים חנות במטווח אולי בכל זאת יש אאלטרנטיבה ...
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 05 פברואר 2003, 07:18

לא מנסיון אישי, אבל על החנות בגבעת זאב שמענו רק דברים טובים והוא גם נותן הנחה של 10% לחברי הסליק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד