תערוכת סקיוריטי ישראל 2004
תערוכת סקיוריטי ישראל 2004
עדכון לכל החברים, נושאי התעודה ולאלו שעדיין אין בכיסם את התעודה...
היום נסגר סופית נושא כניסת חברי אתר הסליק [עם תעודה ובלעדיה] עם הנהלת מארגני התערוכה.
1 בקרוב [בעזרתו של מנהלנו הטוב... ולאחר קבלת הקובץ הנדרש ממארגני התערוכה בימים הקרובים ] תמצאו קישור / באנר אשר יפנה את הגולש לדף באתר הסליק בו תמצאו את "הזמנת הסליק" לתערוכת סקיוריטי ישראל 2004
2 כל מי מחברי הסליק שחפץ להיכנס לתערוכה, יואיל להיכנס לדף האמור ולהדפיס [רצוי בצבע]
את "הזמנת הסליק"
3 בבואו לתערוכה, יואיל נא חבר אתר הסליק [עם תעודה או בלעדיה] להציג את "הזמנת הסליק" בדלפק הכניסה וימסור אותה לנציג או נציגת השרות בדלפק
4 יכנס חבר הסליק לאחר מסירת "הזמנת הסליק" בדלפק הכניסה, שמח וטוב לבב וללא תשלום אל התערוכה לשוטט בה כאוות נפשו.
5 לאחר גמר סיורו של חבר הסליק בתערוכה, יואיל נא ברוב טובו כי גדול הוא, לספר חוויותיו מהתערוכה לשאר חברי הסליק, למען ישמחו עימו על סיורו המרנין בתערוכה
6 יואילו חברי הסליק לשמור על התנהגות נאותה [יעני בלי מכות / צעקות וסתם קסאח עם מבקרי המקום...
] למען נוכל להמשיך בקשרים מועילים עם מארגני התערוכה [ותערוכות אחרות...] גם לשנים הבאות...
7 מי שחשקה נפשו להיות גאה בהיותו חבר הסליק, רשאי ללבוש בגאווה את חולצת הסליק ו / או כובע הסליק
8 בילוי נעים
היום נסגר סופית נושא כניסת חברי אתר הסליק [עם תעודה ובלעדיה] עם הנהלת מארגני התערוכה.
1 בקרוב [בעזרתו של מנהלנו הטוב... ולאחר קבלת הקובץ הנדרש ממארגני התערוכה בימים הקרובים ] תמצאו קישור / באנר אשר יפנה את הגולש לדף באתר הסליק בו תמצאו את "הזמנת הסליק" לתערוכת סקיוריטי ישראל 2004
2 כל מי מחברי הסליק שחפץ להיכנס לתערוכה, יואיל להיכנס לדף האמור ולהדפיס [רצוי בצבע]
את "הזמנת הסליק"
3 בבואו לתערוכה, יואיל נא חבר אתר הסליק [עם תעודה או בלעדיה] להציג את "הזמנת הסליק" בדלפק הכניסה וימסור אותה לנציג או נציגת השרות בדלפק
4 יכנס חבר הסליק לאחר מסירת "הזמנת הסליק" בדלפק הכניסה, שמח וטוב לבב וללא תשלום אל התערוכה לשוטט בה כאוות נפשו.
5 לאחר גמר סיורו של חבר הסליק בתערוכה, יואיל נא ברוב טובו כי גדול הוא, לספר חוויותיו מהתערוכה לשאר חברי הסליק, למען ישמחו עימו על סיורו המרנין בתערוכה
6 יואילו חברי הסליק לשמור על התנהגות נאותה [יעני בלי מכות / צעקות וסתם קסאח עם מבקרי המקום...

7 מי שחשקה נפשו להיות גאה בהיותו חבר הסליק, רשאי ללבוש בגאווה את חולצת הסליק ו / או כובע הסליק
8 בילוי נעים
נערך לאחרונה על ידי ACSman בתאריך 10 יוני 2004, 06:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
מתכנן להגיע (אי"ה ,בלי נדר...) ביום 22.06.04 .
מי מצטרף ?
מי מצטרף ?

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
גם אני....
גם אני מגיע ב22.6 ....
אולי נקנה איזה מערכת נ.ט ליום הולדת....
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מי הולך ומתי??????
אז חברים מי מתכוון ללכת לתערוכה ומתי ????
ואים מישהו יודע אם מותר לצלם שם (וידאו/סטילס?)
ואים מישהו יודע אם מותר לצלם שם (וידאו/סטילס?)

מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
Re: גם אני....
עדן23 כתב: גם אני מגיע ב22.6 ....
אתה לא חייב לקנות לי למראת שזה היומולדת שלי... 22.6
Nailicq כתב:עדן23 כתב: גם אני מגיע ב22.6 ....
אתה לא חייב לקנות לי למראת שזה היומולדת שלי... 22.6
ולי יש ב 26....

מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
ואם לי יש ב- 21?
אז לי לא מגיע??
שאלה בבקשה- אם אני מגיע עם חבר מהצבא- ניתן להכנס עם תעודת חוגר/לוחם ללא קשר לסליק, כלומר האם חיילים יכנסו גם ככה בחינם?
אז לי לא מגיע??
שאלה בבקשה- אם אני מגיע עם חבר מהצבא- ניתן להכנס עם תעודת חוגר/לוחם ללא קשר לסליק, כלומר האם חיילים יכנסו גם ככה בחינם?
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
אין חבר מסוים.
זו הייתה סתם שאלה באופן כללי, כי סביר שאני אהיה בת"א בימים האלה, ואם יגיע איתי או חבר שלי, או המפקד שלי וירצה להכנס- אני רק רוצה לראות שלא יהיו בעיות. (או שיהיו??- לא עניתם לי על זה...
) לי יש תעודת חבר סליק- לו אין.
האם אפשר להכנס רק בהצגת תעודת חוגר או תעודת לוחם?
זו הייתה סתם שאלה באופן כללי, כי סביר שאני אהיה בת"א בימים האלה, ואם יגיע איתי או חבר שלי, או המפקד שלי וירצה להכנס- אני רק רוצה לראות שלא יהיו בעיות. (או שיהיו??- לא עניתם לי על זה...

האם אפשר להכנס רק בהצגת תעודת חוגר או תעודת לוחם?
עומר.
D.H. LORENCE
D.H. LORENCE
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד