מי מכיר שורפייר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מי מכיר שורפייר
שלום לכולם,
אני מעוניין בפרטים על הפנס הנ"ל,בעיקר ממי שהתנסה איתם בירי,מה היתרונות וחסרונות.
השבוע יצא לי לירות עם אחד כזה ירי לילה והירי היה מעולה,מהיר ומדוייק יחסית.
הייתי מוניין לדעת איפה יש וכמה זה אמור לעלות לי.
בתודה מראש, גלעד
אני מעוניין בפרטים על הפנס הנ"ל,בעיקר ממי שהתנסה איתם בירי,מה היתרונות וחסרונות.
השבוע יצא לי לירות עם אחד כזה ירי לילה והירי היה מעולה,מהיר ומדוייק יחסית.
הייתי מוניין לדעת איפה יש וכמה זה אמור לעלות לי.
בתודה מראש, גלעד
- סליקאי כסף

גלעד,
Surfire היא חברה ענקית לייצור פנסים. יש להם כל מיני מוצרים....כולל פנסים, צייני לייזר(LAM) לאקדחים ועמעמים. לאקדחים יש 7-8 סוגים שונים של פנסים וצייני לייזר. אבל זה לא זול, הדגמים השונים(בכלל של כל החברות, כמו ITI וכו') נעים בן 1000 ש"ח הכי זול, ל3000 ש"ח ויותר...
כמדומני, בפעם האחרונה שביקרתי באתר שלהם, היה להם התאמה ע"פ נשק. כנס ותראה -
http://www.surefire.com
אם אתה מעוניין, דבר עם שרקן.
*חלק מהדגמים נמכרים רק לאנשי צבא ומשטרה.
Surfire היא חברה ענקית לייצור פנסים. יש להם כל מיני מוצרים....כולל פנסים, צייני לייזר(LAM) לאקדחים ועמעמים. לאקדחים יש 7-8 סוגים שונים של פנסים וצייני לייזר. אבל זה לא זול, הדגמים השונים(בכלל של כל החברות, כמו ITI וכו') נעים בן 1000 ש"ח הכי זול, ל3000 ש"ח ויותר...
כמדומני, בפעם האחרונה שביקרתי באתר שלהם, היה להם התאמה ע"פ נשק. כנס ותראה -
http://www.surefire.com
אם אתה מעוניין, דבר עם שרקן.
*חלק מהדגמים נמכרים רק לאנשי צבא ומשטרה.
SPS - מתקרב לשלמות...
M-3
גלעד ידידי.
תנסה את ה - M-3 של "סטרימלייט " בתנאי שיש לך מסילות שרות על האקדח .
אגב יש לגלוק פנס מצוין שלדעתי יענה לך על הדרישות .
אצל דידי ואבי "ממטוח העיר" יש כאלו ובזול
עמוס
תנסה את ה - M-3 של "סטרימלייט " בתנאי שיש לך מסילות שרות על האקדח .
אגב יש לגלוק פנס מצוין שלדעתי יענה לך על הדרישות .
אצל דידי ואבי "ממטוח העיר" יש כאלו ובזול
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
לכל החברים שלום רב,
אין לי גלוק עם מסילות אלה גלוק ותיק יותר,הירי שביצאתי היה עם פנס לוחמה שלהם עטוף בגומי ויריתי עם יד אחת והצלחתי גם לראות את הפגיעות במטרה וגם את הכוונות ,הירי היה מהיר בהרבה ומדוייק בהרבה מאשר עם כוונות מפרו.
לסיכום יקר מאוד אך מומלץ לכל מי שעלול להתקל בלילה.
שבוע טוב לכולם, גלעד.
אין לי גלוק עם מסילות אלה גלוק ותיק יותר,הירי שביצאתי היה עם פנס לוחמה שלהם עטוף בגומי ויריתי עם יד אחת והצלחתי גם לראות את הפגיעות במטרה וגם את הכוונות ,הירי היה מהיר בהרבה ומדוייק בהרבה מאשר עם כוונות מפרו.
לסיכום יקר מאוד אך מומלץ לכל מי שעלול להתקל בלילה.
שבוע טוב לכולם, גלעד.
- סליקאי כסף

surefire מומלץ מאד !!
יש לי פנסים שלהם לשני הנשקים , הקצר והארוך, ופנס נוסף בנרתיק בחגורה במידת הצורך.
הפנסים אמינים מאד, עוצמת תאורה מצויינת והבטריות מחזיקות הרבה מאד זמן (מס' חודשים בעבודה מאומצת יחסית).
הניסיון שלי עם הפנסים של מאגלייט היה פחות טוב, היתה לי תקלה עם נורה שיצאה מהמקום, והבטריות החזיקו פחות זמן.
בכל אופן - surefire לא זולים (פנס קטן עלה לי כ- 100 $ בארה"ב) אבל נותנים איכות תמורת הכסף.
יש לי פנסים שלהם לשני הנשקים , הקצר והארוך, ופנס נוסף בנרתיק בחגורה במידת הצורך.
הפנסים אמינים מאד, עוצמת תאורה מצויינת והבטריות מחזיקות הרבה מאד זמן (מס' חודשים בעבודה מאומצת יחסית).
הניסיון שלי עם הפנסים של מאגלייט היה פחות טוב, היתה לי תקלה עם נורה שיצאה מהמקום, והבטריות החזיקו פחות זמן.
בכל אופן - surefire לא זולים (פנס קטן עלה לי כ- 100 $ בארה"ב) אבל נותנים איכות תמורת הכסף.
הפנסים של שורפייר פשוט מעולים, לאחרונה הוריד היבואן את המחירים.
ניתן להשיג שורפייר קטן בסביבות 350 ש"ח
מומלץ ביותר !
ניתן להשיג שורפייר קטן בסביבות 350 ש"ח
מומלץ ביותר !
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
sure fire
אין להם תחליף אמין ללא תחרות אפילו בסקורפיון המהולל. נמצא בשימוש נרחב בצבאות העולם וביחידות עלית.swat וכד'
פנס מעולה ,יש לי כזה דגם ישן שניתן להארכה ולשימוש על M-16 .לא מזיז לו הירי.לא החלפתי נורה אחת במשך 8 שנים.יש לו המון אופציות,שידרוגיות.ניתן לקנות אותו קצר ולאחר מכן להאריך ולהשתמש בסוללות נטענות.כמובן יש לשנות לנורה חזקה יותר בדגם הארוך.
למי שמעוניין שייצור קשר עם שרקן .ניתן להשיגו בצבעים שונים .
פנס מעולה ,יש לי כזה דגם ישן שניתן להארכה ולשימוש על M-16 .לא מזיז לו הירי.לא החלפתי נורה אחת במשך 8 שנים.יש לו המון אופציות,שידרוגיות.ניתן לקנות אותו קצר ולאחר מכן להאריך ולהשתמש בסוללות נטענות.כמובן יש לשנות לנורה חזקה יותר בדגם הארוך.
למי שמעוניין שייצור קשר עם שרקן .ניתן להשיגו בצבעים שונים .
LIFE BE IN IT!
- סליקאי ארד

Re: sure fire
contender כתב:ניתן להשיגו בצבעים שונים .
הכי טוב ..... צבעים שונים ......
לזיגזוואר יש מתאם?
האם ניתן להשיג מתאם לפנס קטן לזיג 228?והאם זה יקר?
שור פייר
היבואן הרישמי של שור פייר בישראל זה : ימית מיל והחברת הפצה : טופ גאן שיווק.
לזיג זאוור קיים יראור אינטגרלי מקורי .
לזיג זאוור קיים יראור אינטגרלי מקורי .
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד