דחוף! רשיון לאקדח שפג תוקפו ולא חודש - מה עושים?
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דחוף! רשיון לאקדח שפג תוקפו ולא חודש - מה עושים?
שלום לכולם. ברשותי רשיון לאקדח שפג תוקפו לפני כ-3 חודשים. קיבלתי הוראה להפקידו במשטרה.
התבחין הינו מלפני 1996 וכעת איני עומד בקריטריונים לקבלת רשיון (אני קצין משוחרר בדרגת סגן).
באם אפקיד את האקדח במשטרה עלולים שלא להחזיר לי אותו ?
עזרו לי למצוא פתרון שיחזיר לי את הרשיון
תודה מראש,
התבחין הינו מלפני 1996 וכעת איני עומד בקריטריונים לקבלת רשיון (אני קצין משוחרר בדרגת סגן).
באם אפקיד את האקדח במשטרה עלולים שלא להחזיר לי אותו ?
עזרו לי למצוא פתרון שיחזיר לי את הרשיון
תודה מראש,
איתי חזן
hazan2004@012.net.il
hazan2004@012.net.il
- סליקאי ארד
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=5024
תנסה למצוא תשובות פה
או לפנות ל-GUSS שהעלה את הנושא אולי יש לו מידע נוסף
בהצלחה אורן.
תנסה למצוא תשובות פה
או לפנות ל-GUSS שהעלה את הנושא אולי יש לו מידע נוסף
בהצלחה אורן.
GO BIG OR GO HOME
באופן עקרוני הלך על הרשיון שלך אבל כפי שאתה יודע כל דבר במדינה הקטנה שלנו נתון למשא ומתן...
יעזור לך מאד אם תוכל להמציא לפקיד הרישוי סיבה מתקבלת על הדעת מדוע לא יכולת לחדש את רשיונך במועד. אם זה לא עוזר, אתה יכול להעזר בשירותיו של עורך דין שינסה לשאת ולתת עם הרשויות במקומך. להפסיד אין לך מה להפסיד כי את הרשיון כבר איבדת.
בכל מקרה:
1. לך ותפקיד את הנשק מיד במשטרה כדי שלא תהייה עבריין יותר מאשר אתה כבר עכשיו
2. שמור את כל פרטי המשא והמתן שלך עם משרד הפנים לעצמך בלבד -- אתה לא רוצה שהם יעשו מזה איזה קייס עקרוני וייצוגי.
א.
יעזור לך מאד אם תוכל להמציא לפקיד הרישוי סיבה מתקבלת על הדעת מדוע לא יכולת לחדש את רשיונך במועד. אם זה לא עוזר, אתה יכול להעזר בשירותיו של עורך דין שינסה לשאת ולתת עם הרשויות במקומך. להפסיד אין לך מה להפסיד כי את הרשיון כבר איבדת.
בכל מקרה:
1. לך ותפקיד את הנשק מיד במשטרה כדי שלא תהייה עבריין יותר מאשר אתה כבר עכשיו
2. שמור את כל פרטי המשא והמתן שלך עם משרד הפנים לעצמך בלבד -- אתה לא רוצה שהם יעשו מזה איזה קייס עקרוני וייצוגי.
א.
- תרמתי למען הסליק
Re: דחוף! רשיון לאקדח שפג תוקפו ולא חודש - מה עושים?
שלום איתי
אני כמוך לא חידשתי את רשיוני בזמן עקב הולדת בני לפני 3 חודשים, ועכשיו הלך הרשיון.
אם תמצא פתרון כולשהוא או אפשרות לפתרון בבקשה תיידיע אותי בדחיפות כמובן פה בפורום או באימייל.
תודה מראש
tigss
tigss@mailpro.tv
נ. ב. כול אחד אחר מוזמן לעזור כמובן.
אני כמוך לא חידשתי את רשיוני בזמן עקב הולדת בני לפני 3 חודשים, ועכשיו הלך הרשיון.
אם תמצא פתרון כולשהוא או אפשרות לפתרון בבקשה תיידיע אותי בדחיפות כמובן פה בפורום או באימייל.
תודה מראש
tigss
tigss@mailpro.tv

נ. ב. כול אחד אחר מוזמן לעזור כמובן.
- סליקאי ארד
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד