עזרה דחופה במתמטיקה !!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה דחופה במתמטיקה !!!
בוקר צח ומשובח !
לעניות דעתי יש בישראל קרוב ל300 אלף בעלי רשיונות נשק!
יש בסליק כ300 חברים רשומים
כלומר אנחנו מהווים כ פרומיל אחד,,
הצעות נדרשות איך הופכים את הפרומיל הבודד לאחוז אחד לפחות?
הצעתי שלי : רובנו מכירים,ופוגשים בעלי נשק בחיי היום יום.
אם היו לי בכיס כרטיסי ביקור של האתר, ההיתי פונה לאותם האנשים ונותן להם כרטיס ביקור [מעיין פלייר קטן].
אם ההינו עושים זאת כולנו בטוחני שתוך זמן קצר ההינו חייבים להעביר את הכינוסים שלנו לבלומפילד,,,
מנהלי האתר ,,,ותחשבו על זה,,

לעניות דעתי יש בישראל קרוב ל300 אלף בעלי רשיונות נשק!
יש בסליק כ300 חברים רשומים
כלומר אנחנו מהווים כ פרומיל אחד,,
הצעות נדרשות איך הופכים את הפרומיל הבודד לאחוז אחד לפחות?
הצעתי שלי : רובנו מכירים,ופוגשים בעלי נשק בחיי היום יום.
אם היו לי בכיס כרטיסי ביקור של האתר, ההיתי פונה לאותם האנשים ונותן להם כרטיס ביקור [מעיין פלייר קטן].
אם ההינו עושים זאת כולנו בטוחני שתוך זמן קצר ההינו חייבים להעביר את הכינוסים שלנו לבלומפילד,,,

מנהלי האתר ,,,ותחשבו על זה,,

פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS ידידי,
ראשית, אפתח ואומר, מצטער שאני לא כאן כדי לענות על שאלותיך מייד כשאתה שולח אותן, מה אתה עושה ער בכאלה שעות?
ועכשיו, תכלס, רעיון טוב, אולי מדבקות סליק קטנות או באמת כרטיסי ביקור... ושוב אני נאלץ לציין את הבעיות הכלכליות, אם יש מישהו מביננו העובד בבית דפוס או יכול לארגן תרומה בנושא, יבורך.
ובמסגרת הברכות, הרשו לי להודות לכל אלו אשר שלחו עבור התעודות סכום גבוה יותר (ולא בגלל שלא היה להם סכום מדוייק
), תרומתם הצנועה לקידום המערכת.
ראשית, אפתח ואומר, מצטער שאני לא כאן כדי לענות על שאלותיך מייד כשאתה שולח אותן, מה אתה עושה ער בכאלה שעות?
ועכשיו, תכלס, רעיון טוב, אולי מדבקות סליק קטנות או באמת כרטיסי ביקור... ושוב אני נאלץ לציין את הבעיות הכלכליות, אם יש מישהו מביננו העובד בבית דפוס או יכול לארגן תרומה בנושא, יבורך.
ובמסגרת הברכות, הרשו לי להודות לכל אלו אשר שלחו עבור התעודות סכום גבוה יותר (ולא בגלל שלא היה להם סכום מדוייק

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
יש בעיה אחרת,
1) לא כולם משתמשים באינטרנט אך שמספרים להם על ההנחות הם מתפתים להכנס ולראות
2) יש לי חבר שיודע מהו נשק ומה ערכו, מתאמן, עבר קורסים במסגרת המשטרה וגולש ברשת,
שסיפרתי לו על האתר הסביר לי שקנה את האקדח, הוא מרוצה, האקדח מרוצה ובשבילו זה כלי עבודה ותו לא ולכן לא ממש מעניין אותו, הנחתי לו מדבקה על השולחן ואני מאמין שהוא נכנס ומסתכל מדי פעם ...
אפשר לנסות לפרסם את האתר על ידי החלפת באנרים עם אתרים אחרים, היתרון הוא חשיפה החיסרון שנצטרך להכניס באנרים שאינם קשורים בהכרח לנשק לכאן.
1) לא כולם משתמשים באינטרנט אך שמספרים להם על ההנחות הם מתפתים להכנס ולראות
2) יש לי חבר שיודע מהו נשק ומה ערכו, מתאמן, עבר קורסים במסגרת המשטרה וגולש ברשת,
שסיפרתי לו על האתר הסביר לי שקנה את האקדח, הוא מרוצה, האקדח מרוצה ובשבילו זה כלי עבודה ותו לא ולכן לא ממש מעניין אותו, הנחתי לו מדבקה על השולחן ואני מאמין שהוא נכנס ומסתכל מדי פעם ...
אפשר לנסות לפרסם את האתר על ידי החלפת באנרים עם אתרים אחרים, היתרון הוא חשיפה החיסרון שנצטרך להכניס באנרים שאינם קשורים בהכרח לנשק לכאן.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
כל המטווחים המופיעים ברשימת המטווחים שלנו מופיעים שם בחינם, אך עם זאת, אנו מבקשים מהם להדביק את מדבקת הסליק ולחלק מדבקות למבקרים במטווח.
ייתכן ונפיק מדבקות מיוחדות "במטווח זה מעניקים הנחות לחברי הסליק" או מחירון מיוחד לחברי הסליק לתלייה במטווחים/חנויות.
ייתכן ונפיק מדבקות מיוחדות "במטווח זה מעניקים הנחות לחברי הסליק" או מחירון מיוחד לחברי הסליק לתלייה במטווחים/חנויות.
כול רכב = לוח מודעות
נדביק על כל פגוש של חברי הסליק את המדבקה.
(זאת גם התחלה)
בהצלחה
(זאת גם התחלה)
בהצלחה
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
אמממ...
למה זה טוב ? לא כל בעל רשיון לנשק אוהב בכלל נשק (90% מהסובבים אותי רוטנים על החובה בנשיאת נשק ..). להעלות מודעות לאתר זה דבר נהדר אבל מהסיבות הנכונות ... לא להצטרף בשביל ההנחות ובתור שיקול כלכלי, אלא מתוך גילוי עניין אמיתי בנושא.
זו דעתי, כבר כתבו לפני שעדיפה איכות על כמות.
מעניין כמה ישארו אחרי שנחסר מ-300,000 חברות אבטחה, אנשים שהעדיפו לרכוש אקדח במקום לשאת נשק צה"לי (אבל לא היו רוכשים כלל ללא חובת נשיאה), וכו' וכו' ? מי שיישאר הוא לעניות דעתי קהל היעד, ואלו האנשים שישתתפו בפעילויות ובפורום.
למצב אוטומט עבור, אש !
למה זה טוב ? לא כל בעל רשיון לנשק אוהב בכלל נשק (90% מהסובבים אותי רוטנים על החובה בנשיאת נשק ..). להעלות מודעות לאתר זה דבר נהדר אבל מהסיבות הנכונות ... לא להצטרף בשביל ההנחות ובתור שיקול כלכלי, אלא מתוך גילוי עניין אמיתי בנושא.
זו דעתי, כבר כתבו לפני שעדיפה איכות על כמות.
מעניין כמה ישארו אחרי שנחסר מ-300,000 חברות אבטחה, אנשים שהעדיפו לרכוש אקדח במקום לשאת נשק צה"לי (אבל לא היו רוכשים כלל ללא חובת נשיאה), וכו' וכו' ? מי שיישאר הוא לעניות דעתי קהל היעד, ואלו האנשים שישתתפו בפעילויות ובפורום.
למצב אוטומט עבור, אש !
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
קישור
אפשר להוסיף קישור לעמוד הבית כמו באתרים אחרים של: "המלץ לחבר"
לגבי המספרים, ממשרד הפנים נמסר על כ-260,000 רשיונות לנשק.
פרט לאלו הנושאים נשק להגנה עצמית יש לזכור את: בעלי יותר מרשיון אחד, בעלי נשק מושבת למזכרת, בעלי נשק ספורטיבי טהור, חברות שמירה ועוד (בדר"כ רושמים ועוד אם לא זוכרים את כל הפרטים - כמו במקרה זה).
מספר זה אינו כולל את נושאי הנשק הצבאי.
פרט לאלו הנושאים נשק להגנה עצמית יש לזכור את: בעלי יותר מרשיון אחד, בעלי נשק מושבת למזכרת, בעלי נשק ספורטיבי טהור, חברות שמירה ועוד (בדר"כ רושמים ועוד אם לא זוכרים את כל הפרטים - כמו במקרה זה).
מספר זה אינו כולל את נושאי הנשק הצבאי.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד