כת מאווררת ל M-4 ,חפש....

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

כת מאווררת ל M-4 ,חפש....

על ידי Sharp Shoter » 02 יולי 2004, 11:14

האם למישהו יש מצב להשיג כת מאווררת או כת יותר טובה מזאת?
ואני מבקש לא במחירים של מיפעל כי זה יותר מידי.... :?
אם אפשר חינם גם טוב לי... :roll:

תודה מראש.
"אם לא תחשוב קדימה,תישאר מאחורה"

"ס-ג-ו-ל ב-ד-ם ,, ס-ג-ו-ל ב-נ-ש-מ-ה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי shrek » 02 יולי 2004, 12:40

מה זאת אומרת כת מאווררת?

מה היתרונות באה מהאחרות?

:?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

gf

על ידי Sharp Shoter » 02 יולי 2004, 15:04

אני אישית מעדיף את הכת הזאת על האחרות ביגלל שהבסיס שלה יותר ארוך מכתות אחרות ולכן יותר נוח להיכנס למצבים ויותר מיבצעי...(לפי דעתי)

וגם לפי מה שהבנתי כאשר אתה מניח את הסנתר על הכת,ביגלל שיש בה חורים אז אתה מזיע פחות כאשר אתה הרבה זמן במצב-כתוצאה מכך,יותר נוח לאורך זמן.

http://www.jandcsales.com/parts_descrpt.htm

תמונה אחת ליפני האחרונה...

אם יש למישהוא אני ישמח לקבל/ליקנות...

ואם יש עות אתרים עם עוד תמונות של כתות מענינות אז בכבוד...

(לפי מה שאני יודע יש עוד איזה סוג של כת "מאווררת" יותר משודרגת ויש רק כמה מאות מהן אז אם אפשר להראות תמונה אני ישמח,)
"אם לא תחשוב קדימה,תישאר מאחורה"

"ס-ג-ו-ל ב-ד-ם ,, ס-ג-ו-ל ב-נ-ש-מ-ה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עומר בר » 04 יולי 2004, 12:56

הייתה לי קת כזו במשך כמעט שנה ואז "הורשתי" אותה למישהי.
אני לא מבין מה מיוחד בה. החורים שיש עליה הם אינם חורים. הם סתם מן שקעים של כמה מילימטרים בתוך גוף הקת. אני לא זוכר שום אפקט של פחות זיעה או שיפור בנוחות הירי בגללה.
נכון שיש לה יותר שטח פנים מאחורה, אבל לפני חודשיים חזרתי לקת רגילה של המקוצר- מברזל, ולעניות דעתי- אין שום הבדל. להיפך- קת הברזל יותר חזקה- פשוט ניתן לדפוק איתה על דברים והיא לא תשבר. את הקת ה"מאווררת" שלי קיבלתי במתנה מצלף של יחידה מסויימת שהיו להם עשרות קתות כאלו, וכמעט כולם הלכו שם במבצעים עם קת ברזל כי הרבה יותר אמינה. הם היו שוברים שם קתות "מאווררות" בלי סוף.
לכן, עצתי אליך מנסיון בנושא- תשאר עם קת רגילה מברזל. הרבה יותר אמינה במבצעים מחד, אך גם הרבה פחות "ווסאח" מאידך.
עומר.

I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הכנרתי » 04 יולי 2004, 13:35

עומר, האם שכחת שבצבא ישנם דברים שהם "סמל סטטוס" ואף חייל ש"מכבד את עצמו" לא יכול לוותר עליהם. זה מן משחק כזה, להשיג חפצים ושיפצ''ורים נדירים (זה מעביר את הזמן עד השיחרור) ואז להיתלבט למי להוריש את האוסף שאספת בעמל רב, לפעמים.
למען הסר ספק, גם אני הייתי בסרט הזה. :wink:
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!

***__ מדריך ירי __***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי עומר בר » 04 יולי 2004, 23:26

ליאוניד אחי,
הייתי בסרט הזה, אני עדיין בסרט הזה ואני אהיה בסרט הזה עד סוף אוקטובר כשאני אשתחרר.
גם לי הייתה קת מיוחדת, יש לי ידית שאין כמעט לאף אחד אחר, היו מתפסים עם מסילות פיקטיניות, והיו לי גם כל מיני שטויות להרכיב עליהן, מה שהיה תלוי במצב הרוח והרצון להשוויץ עם האביזרים... (בדר"כ בפני כל מיני בנות שהסתובבו באיזור,,,, :lol: :lol: )

הורשתי הכל לחברים וחברות, חוץ מהידית שהיא מתנה אישית.
כמו שאנשים מתבגרים, גם אני התבגרתי בתור חייל, אין לי שום צורך להשוויץ בשטויות הללו מאחר ואני לא איזה לוחם-על מטורף בסיירת או יחידת עילית כזו או אחרת, שבניגוד אלי באמת צריך את האביזרים הללו.

היום יש לי קת ברזל פשוטה, את הידית המיוחדת שלי (שגם לא בטוח שאני אוריש אותה כי היא מתנה אישית ומיוחדת), ומתפסים מעובים רגילים.

מה שבאמת חשוב זה שיהיה M-16 מקוצר ולא ארוך. :!:
עומר.

ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 05 יולי 2004, 07:13

הכנרתי כתב:עומר, האם שכחת שבצבא ישנם דברים שהם "סמל סטטוס" ואף חייל ש"מכבד את עצמו" לא יכול לוותר עליהם. זה מן משחק כזה, להשיג חפצים ושיפצ''ורים נדירים (זה מעביר את הזמן עד השיחרור) ואז להיתלבט למי להוריש את האוסף שאספת בעמל רב, לפעמים.
למען הסר ספק, גם אני הייתי בסרט הזה. :wink:

קוראים לזה "מקדם דאווין" .
אף אביזר לא בא במקום מיומנות בנשק, ומי שמיומן באמת לא צריך את כל הגימיקים השבירים האלו. מכיוון שצה"ל הוא הצבא היחידי שבו החיילים יוצאים עם הנשק שלהם הביתה - כמה יותר "מאובזר" עושה יותר רושם על מי שלא מבין שום דבר.

לכל מי שרוצה אביזרים כאלו - נשארו כמה מסילות פיקטיני במטווח קרב בירושלים ובבול בת"א, ואצל דידי בנתניה.
יתכן שיש להם גם "קתות מאווררות" מתאמים לפנסים וכו'.
גם הם צריכים פרנסה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אורן מרנין » 05 יולי 2004, 13:27

Shoter,

הקת הזאת נמצאת היום על כל נשק שני בערך. היה מבצע גדול בחיל החימוש לקיצור נשקים ארוכים בעקבות לקחי "חומת מגן". כל הנשקים שנוסרו וקוצרו מורכבת עליהם הקת הזו.

היא לא נוחה באופן מיוחד, לא מונעת הזעה ועכשיו שיש אותה להרבה אנשים - היא גם לא ממש סמל סטטוס.

אבל תמיד אפשר לצבוע את הנשק בורוד פרחוני כדי שישימו לב :roll:
"מטח אחד שווה אלף מילים"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עומר בר » 05 יולי 2004, 16:27

אורן ידידי,

אל תצחק :!:
ישנם חיילים שיש להם נשקים צבועים. אמנם לא בורוד פירחוני, אבל תנסה לדמיין כל מיני צבעי הסוואה בהירים וכהים- ושים אותם על הנשקים. חלקם צבועים באמת יפה, ולצאת עם כזה נשק הביתה, אוהו- איזה דאווין :!: :shock:
עומר.

D.H. LORENCE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אורן מרנין » 06 יולי 2004, 09:47

ידוע אחי,

למרות שביחידות שצובעות נשקים בד"כ יש נשק א' ונשק ב' - אחד ליחידה ואחד מחוץ ליחידה או לפעילויות מסוג אחר.

דרך אגב, במקור כשנכנסו הקתות החדשות קראו להן קת ימ"מ. כמו שיש קת טרור או ידית טרור, זו היתה קת ימ"מ.

אין גבול לפלאברה!! :D
"מטח אחד שווה אלף מילים"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי גלוקי » 07 יולי 2004, 17:59

חברים אתם מדברים שטויות לפי משקל .

הקת הנ"ל אינה קת ימ"מ ולא קת נעליים .
היא פשוט הגיע במשלוחים מארצות הברית . אגב משלוח של 150.000 כאלה .
אין יותר חדשות וגם לא יהיו חוזרים לישנות או לברזל .

וליחידה שיש בה תקציב אמל"ח קונה את האמצעים האלה מספקי נשק כאלה ואחרים , סתם לידע כללי . חלקי נשק שלא אושרו על ידי צה"ל אסורים לשימוש .

עמוס .
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 07 יולי 2004, 18:33

1. הסיומת הצה"לית לשם עצם "טרור" פירושה פי 10 יותר דאווין. השווה ערך האמריקני הוא "-A6".

2. זה מזכיר לי בסדיר שמישהו נתן לי מחסנית אורלייט פלסטית לגלילון שהוא חתך בה חלון (השחתת רכוש צה"ל, התנהגות שאינה הולמת, ביצוע שינויים בנשק ללא היתר). השלב הבא בביזיון זה היה להרכיב כיסוי פלסטי שקוף וממוספר על החלון הזה. מחסניות שקופות לגמרי לגליל היו נדירות עוד יותר, ומי ששרד בקרב עם מחסניות כאלה בדרך כלל נפטר זמן קצר לאחר מכן מתשישות מינית...

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי konen1 » 07 יולי 2004, 19:43

אני רואה שבכל מקום ההגדרות שונות (לכן לא הבנתי בהתחלה על מה מדברים פה :) )
אצלנו קראו ל "קת המאווררת" קת פלסטיק ולרגילה כת ברזל
כמו כן קת טרור זאת בסך בכל קדיחת עוד חורים במסלול פתיחת הקת על מנת שתוכל להינעל במרחקים שונים ולא רק בפתיחה המקסימלית

אני אישת תמיד העדפתי את קת הברזל למרות שהציעו לי קת פלסטית נשארתי עם קת הברזל מטעמי חוזק חומרים
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר » 07 יולי 2004, 20:21

konen1 כתב:אני אישת תמיד העדפתי את קת הברזל למרות שהציעו לי קת פלסטית נשארתי עם קת הברזל מטעמי חוזק חומרים

גם אני העדפתי את קת הברזל, למרות שהיתה גם אפשרות להצטרפות לכת השטן. :lol: :lol:
(מין בדיחה שכזאת)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 07 יולי 2004, 23:10

ניר כתב:
konen1 כתב:אני אישת תמיד העדפתי את קת הברזל למרות שהציעו לי קת פלסטית נשארתי עם קת הברזל מטעמי חוזק חומרים

גם אני העדפתי את קת הברזל, למרות שהיתה גם אפשרות להצטרפות לכת השטן. :lol: :lol:
(מין בדיחה שכזאת)

ניר :)

אני רואה שהסביח משפיע עליך ... בסוף נמצא אותך במסיבת טראנס מסתובב במעגלי התנועה :wink:
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד