כמה כדורים? הזמנה לדיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קובלט ידידי,
תחליט מה הסיטואציה ותקבל תשובה מתאימה, האם הסיטואציה היא כמו שכתבת לעיל, ואז מדובר על היתקלות מול אויב בעין, כלומר יש מצב לבצע לוחמה :
או האם המצב הוא כמו שציינת קודם, ואז דבר ראשון תנתק מגע :
בכל אופן על תרמוז שאנחנו בורחים כי אנחנו פחדנים.... לא לכבודי ולא לכבודך
ואני לא צנ"פ (בטח לא בראשי תיבות) - אני צנחן
תחליט מה הסיטואציה ותקבל תשובה מתאימה, האם הסיטואציה היא כמו שכתבת לעיל, ואז מדובר על היתקלות מול אויב בעין, כלומר יש מצב לבצע לוחמה :
קובלט כתב:... מדובר על מציאות של זיהוי מטרה ברת קיימה VALID TARGET. שיש לי על מי לירות בטווח הגיוני (בימים הטובים זה היה 50-60 מטר כולם בראש היום לך תדע...)
או האם המצב הוא כמו שציינת קודם, ואז דבר ראשון תנתק מגע :
קובלט כתב:אתה נוסע בלילה בכביש החוף הישן להנאתך חזרה מפגישת עסקים, ופתאום נפתחת עליך איזה צרור ממטע זיתים ליד.
בכל אופן על תרמוז שאנחנו בורחים כי אנחנו פחדנים.... לא לכבודי ולא לכבודך
ואני לא צנ"פ (בטח לא בראשי תיבות) - אני צנחן
Re: ע
חבלני כתב:קובלט ,אין טעם ליהיות גיבורים{מתים}כל עוד אתה יכול תן גז ותעוף מהמקום ותנסה לדווח לרשויות המתאימות ואז תראה שהנשק היעיל זה הפלאפון
תדבר יותר מדי אז עוד מעט יהיו תבחינים לנשיאת פלאפון
בכל מקרה, קרוב לודאי שלרוב האנשים שאיתרע מזלם ונפגעו במארבים שנזכרו לעיל היה פלאפון ובכל זאת זה לא עזר להם...וגם אם הצליחו לחייג 100 אז עדיין חיל האויר המהולל שלנו לא הזניק מטוסים להושיע אותם....ולעומת זאת, אם היה ברשותם כלי נשק זמין יכול להיות שזה היה נגמר אחרת.
א.
- תרמתי למען הסליק

לטעמי חובה לנוע עם מחסנית אחת נוספת לפחות - פשוט בגלל שהסיבה העקרית למעצורים בכלי נשק היא מחסנית פגומה.
הלאה מזה? תלוי איפה... אם יצאתי לסרט בדיזנגוף, בהחלט אפשר להסתפק בכמות התחמושת ששתי מחסניות 1911 מספקות. נסיעה בשטחים מסוכנים? לפחות 2 מחסניות עתודה לגלוק שלך. הרי עד היום אף אחד עוד לא נהרג מעודף תחמושת.
הלאה מזה? תלוי איפה... אם יצאתי לסרט בדיזנגוף, בהחלט אפשר להסתפק בכמות התחמושת ששתי מחסניות 1911 מספקות. נסיעה בשטחים מסוכנים? לפחות 2 מחסניות עתודה לגלוק שלך. הרי עד היום אף אחד עוד לא נהרג מעודף תחמושת.
I think, therefore I am. I think
המממ
לא רמזתי שאף אחד פחדן, ויותר מזה אני לא רואה פחדנות בלרצות להמשיך לחיות אם לא מצפים ממך שלא... (כאזרח אני זכאי להמשיך לחיות אא"כ זה בודאות על חשבון משהו אחר, כחייל אני חייב ללכת להלחם בלי חשבון על מצבי האישי)
לגבי הקאסוול - או אקשן אקספרס- כמובן שצדקת זה טעות שלי לגבי סוג הכדור- קבל התנצלותי.
וחוצמיזה זה רע בנשר עם 50 כדור?
לא רמזתי שאף אחד פחדן, ויותר מזה אני לא רואה פחדנות בלרצות להמשיך לחיות אם לא מצפים ממך שלא... (כאזרח אני זכאי להמשיך לחיות אא"כ זה בודאות על חשבון משהו אחר, כחייל אני חייב ללכת להלחם בלי חשבון על מצבי האישי)
לגבי הקאסוול - או אקשן אקספרס- כמובן שצדקת זה טעות שלי לגבי סוג הכדור- קבל התנצלותי.
וחוצמיזה זה רע בנשר עם 50 כדור?
- סליקאי ארד

ד
איתמר,קצת הומור לא "יהרוג" אף אחד 
- תרמתי למען הסליק

ארנולד, החלטתי לקבל את עצתך, ובעקבות זאת - להלן הדיגום החדש של הג'יפ שלי:
(מי שמכיר את הלנדקרוזר 73 יוכל להעריך את התמונה)

(מי שמכיר את הלנדקרוזר 73 יוכל להעריך את התמונה)
נערך לאחרונה על ידי אישגדול בתאריך 05 יולי 2004, 17:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
I think, therefore I am. I think
אישגדול כתב:לטעמי חובה לנוע עם מחסנית אחת נוספת לפחות - פשוט בגלל שהסיבה הרי עד היום אף אחד עוד לא נהרג מעודף תחמושת.
איש גדול
הכל תלוי איך הוא סוחב את התחמושת , נשיאה חיצונית או פנימית
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
- סליקאי ארד

וולאה כל אחד כתב את ה"2 סנט שלו",,, נהיה לנו כבר איזו בוכטה בדולרים,ורק אני שבקושי זוכר שלפני שקראו למחבלים מפגעים ,פתח ,עז עדין ,אל קעידה וכ' פעם קראו להם פורעים ואחר כך פאדיון מסתננים ,,
בפרעות של שנות ה30 כשאלפי פורעים צרו על בתים ישובים או תקפו שירות בהמשך,,נדרש כח אש רב ככל האפשר,כדי לשרוד,,
היום הפיגועים [איזה שם אקדמי לנסיונות רצח] לצערנו ברוב המיקרים [מתאבדים ,ירי מהמארב
מטענים שונים ]לא ניתן להתגונן מהם בעזרת נשק אישי,
ולכן ניתוק מגע נראה כפיתרון מציאותי,,
בפרעות של שנות ה30 כשאלפי פורעים צרו על בתים ישובים או תקפו שירות בהמשך,,נדרש כח אש רב ככל האפשר,כדי לשרוד,,
היום הפיגועים [איזה שם אקדמי לנסיונות רצח] לצערנו ברוב המיקרים [מתאבדים ,ירי מהמארב
מטענים שונים ]לא ניתן להתגונן מהם בעזרת נשק אישי,
ולכן ניתוק מגע נראה כפיתרון מציאותי,,
פחות -לרוב זה יותר,,
יותר מזה
גם אם כן היום נהיה זירה משולבת. אתה מסתער ואז חוטף מטען, קרה לנו בעזה לפני שנה שיצאנו לפזר הפגנה "תמימה" עם גז וגומי (הוראות גזרה) וחטפנו ירי צלפים וששכבנו בדיוק הופעל מטען. ברוך ה' יום יום ששכבנו אז הקלע עבר מעל הראש. מחט או לא מחט אנחנו פתחנו בהרבה ירי חי לכל כיוון. גם שאר היחידה התחילה לנגן... והבארט כלים תקעו את המפעיל (התחבא מאחורי אישה שתלתה כביסה ב1500 חטף בראש . אינני בארטיסט אבל החברה האלו לא זהב אלא פלטינה!)
גם אם כן היום נהיה זירה משולבת. אתה מסתער ואז חוטף מטען, קרה לנו בעזה לפני שנה שיצאנו לפזר הפגנה "תמימה" עם גז וגומי (הוראות גזרה) וחטפנו ירי צלפים וששכבנו בדיוק הופעל מטען. ברוך ה' יום יום ששכבנו אז הקלע עבר מעל הראש. מחט או לא מחט אנחנו פתחנו בהרבה ירי חי לכל כיוון. גם שאר היחידה התחילה לנגן... והבארט כלים תקעו את המפעיל (התחבא מאחורי אישה שתלתה כביסה ב1500 חטף בראש . אינני בארטיסט אבל החברה האלו לא זהב אלא פלטינה!)
- סליקאי ארד

קובלט כתב:יותר מזה
ונגד כל אלה אתה תצא עם אקדח שלוף וסכין בין השיניים.......חברה אנחנו לא קצת גולשים??
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד