וולו-דוג
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
וולו-דוג
שלום,
יש לי בצרפת אקדח וולו דוג,
והייתי מעוניין לקבל הערכה על שנת יצור, איפה, ושוויו הכספי.
אם מישהו מבין בזה... וגם מהם הסידורים שצריך לעשות כדי להביא אותו לארץ. האם צריך רשיון? צריך להשבית? וכו'. תודה
תמונה בקישור הבא. תודה.
[/img]http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=485&msgid=35800909
יש לי בצרפת אקדח וולו דוג,
והייתי מעוניין לקבל הערכה על שנת יצור, איפה, ושוויו הכספי.
אם מישהו מבין בזה... וגם מהם הסידורים שצריך לעשות כדי להביא אותו לארץ. האם צריך רשיון? צריך להשבית? וכו'. תודה
תמונה בקישור הבא. תודה.
[/img]http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=485&msgid=35800909
- סליקאי ארד

אקדחי ולו דוג יוצרו תחילה בעשור האחרון של המאה ה-19. התאפיינו באבק שריפה נטול עשן.
השם מעיד על הייעוד: וולו - אופניים + דוג - כלב = הגנה לרוכבי אופניים מפני כלבים. בתחילת המאה העשרים הייעוד הורחב וכלל הגנה עצמית קלאסית. כלים אלה יוצרו בבלגיה, גרמניה וספרד, בין היתר.
הקטרים הנפוצים היו 5.5 מ"מ הצתה מרכזית או 6 מ"מ הצתת כרכוב.
לא הצלחתי לזהות את הכלי שבתמונה - הכלי נראה מדגם בלגי.
השם מעיד על הייעוד: וולו - אופניים + דוג - כלב = הגנה לרוכבי אופניים מפני כלבים. בתחילת המאה העשרים הייעוד הורחב וכלל הגנה עצמית קלאסית. כלים אלה יוצרו בבלגיה, גרמניה וספרד, בין היתר.
הקטרים הנפוצים היו 5.5 מ"מ הצתה מרכזית או 6 מ"מ הצתת כרכוב.
לא הצלחתי לזהות את הכלי שבתמונה - הכלי נראה מדגם בלגי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
1. תלך למשרד הפנים ותוציא רשיון יבוא לנשק הזה. אל תצפה שהם יהיו יותר מדי קואופרטיביים בנושא, אבל אם תעמוד על שלך אז בסופו של דבר הם יעתרו
2. אתה צריך לסדר את הניירת בצרפת כדי שתוכל להוציא את הנשק מגבולות המדינה בצורה חוקית.
3. לגבי הכנסת הנשק לארץ... זה צריך לברר מי מוסמך לעשות את זה אבל הנשק צריך להגיע לידיים של סוחר מורשה
4. הדרך היחידה בה תוכל להחזיק את הנשק הזה תהיה אם תשבית אותו. ההשבתה צריכה להעשות או בצרפת או בארץ אבל בכל מקרה אתה צריך אישור נשק מומחה שהנשק מושבת על פי תקנות משרד הפנים.
הסיבה שאני אומר שצריך להשבית את הנשק היא שכל עוד הנשק הזה עובד ותקין ומסוגל לירות אז אתה צריך לעמוד בכל התבחינים של משרד הפנים כדי שתוכל להחזיק בו. היום משרד הפנים לא מחלק רשיונות להחזקה בבית..אבל אולי בגלל שהנשק הזה הוא ענתיקה יתכן שתוכל איכשהו להעביר את זה...
בכל מקרה, אתה צריך לצפות לתהליך בירוקרטי ארוך ומסובך..
א.
2. אתה צריך לסדר את הניירת בצרפת כדי שתוכל להוציא את הנשק מגבולות המדינה בצורה חוקית.
3. לגבי הכנסת הנשק לארץ... זה צריך לברר מי מוסמך לעשות את זה אבל הנשק צריך להגיע לידיים של סוחר מורשה
4. הדרך היחידה בה תוכל להחזיק את הנשק הזה תהיה אם תשבית אותו. ההשבתה צריכה להעשות או בצרפת או בארץ אבל בכל מקרה אתה צריך אישור נשק מומחה שהנשק מושבת על פי תקנות משרד הפנים.
הסיבה שאני אומר שצריך להשבית את הנשק היא שכל עוד הנשק הזה עובד ותקין ומסוגל לירות אז אתה צריך לעמוד בכל התבחינים של משרד הפנים כדי שתוכל להחזיק בו. היום משרד הפנים לא מחלק רשיונות להחזקה בבית..אבל אולי בגלל שהנשק הזה הוא ענתיקה יתכן שתוכל איכשהו להעביר את זה...
בכל מקרה, אתה צריך לצפות לתהליך בירוקרטי ארוך ומסובך..
א.
- תרמתי למען הסליק

3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד