נשיאת סכין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תכלס זה חארטה.....
רוב תיקי ה פ.א שנפתחים נסגרים לאחר מכן כ א.ת
אלא אם כן הסכין נתפס על בדוקאי (בעל עבר פלילי או אדם שנראה במקום לא סביר בשעה לא סבירה) וזה נעשה מהסיבה הפשוטה יש אנשים שהם יעדים או יעדי משנה של תחנה כזו או אחרת וכל פיפס קטן דוחף אותו פנימה ונותן לאזרח הקטן קצת שקט סביבתי.
בקשר לאזרחים תמימים שנתפסו על ידי שוטרים עם סכינים זה מסיבה אחת חוסר רצון להפעיל שיקול דעת והגיון בריא ורצון להעלות את הסטטיסטיקה של המשרד לו הם שייכים.....
אלא אם כן הסכין נתפס על בדוקאי (בעל עבר פלילי או אדם שנראה במקום לא סביר בשעה לא סבירה) וזה נעשה מהסיבה הפשוטה יש אנשים שהם יעדים או יעדי משנה של תחנה כזו או אחרת וכל פיפס קטן דוחף אותו פנימה ונותן לאזרח הקטן קצת שקט סביבתי.
בקשר לאזרחים תמימים שנתפסו על ידי שוטרים עם סכינים זה מסיבה אחת חוסר רצון להפעיל שיקול דעת והגיון בריא ורצון להעלות את הסטטיסטיקה של המשרד לו הם שייכים.....
נערך לאחרונה על ידי עדן23 בתאריך 02 אוגוסט 2004, 17:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
hjl
אמר פעם חכם.... : "מילים לועזיות הן עניין של מזל.."
- סליקאי כסף

פירושים.....
פירושי ראשי התיבות.....
פ.א= פרטי אירוע (השלב הראשון בתיק החקירה הפלילי)
א.ת= אי תביעה (תיק פלילי שנסגר ללא נקיטת הליכים וללא אשמה)
ט.א= טביעת אצבעות (הטבעת כפות ידו של העבריין לצרכי רישום במאגר )
פ.א= פרטי אירוע (השלב הראשון בתיק החקירה הפלילי)
א.ת= אי תביעה (תיק פלילי שנסגר ללא נקיטת הליכים וללא אשמה)
ט.א= טביעת אצבעות (הטבעת כפות ידו של העבריין לצרכי רישום במאגר )
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
קולונליקו,
זו הוכחה שכל אחד מנכס לעצמו את הזכות על המילה
אצלי זה התחבר בכינון ישיר למדעי הרוח (לופט גשעפט במיטבו) שהיו חביבים עלי במשך שנים.
דבריך עושים שכל והגיוני לחברם לתחומי המדעים, ברור שבפילוסופיה יכולים להתווכח לאורך ספר שלם (אקדמית, אקדמית כמובן) לגבי הערך של האמפיריזם מול "עליונות" התובנות התיאורטיות... בלה בלה..
זו הוכחה שכל אחד מנכס לעצמו את הזכות על המילה
אצלי זה התחבר בכינון ישיר למדעי הרוח (לופט גשעפט במיטבו) שהיו חביבים עלי במשך שנים.
דבריך עושים שכל והגיוני לחברם לתחומי המדעים, ברור שבפילוסופיה יכולים להתווכח לאורך ספר שלם (אקדמית, אקדמית כמובן) לגבי הערך של האמפיריזם מול "עליונות" התובנות התיאורטיות... בלה בלה..

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Cybrosh כתב:דורון,
למה אתה מפנה אצבע מאשימה אל המשטרה? היא אוכפת את החוק. מי שאחראי לדבר(להלן, חוק) הוא המחוקק...אליו אתה צריך לבוא בטענות ובשלל תארים.
אתה יודע שבאנגליה או במסצ'וסטס (לא זוכר בדיוק) יש עדיין חוק שמחייב שמלפני כל רכב נוסע ירוץ אדם ויזהיר את העוברים ושבים מפני הסכנה המתקרבת... אני חושב שבארץ המשטרה היתה עושה על זה יופי של קופה לא???
הכוונה שלי היא שספרי החוקים מלאים בחוקים שאף אחד לא טרח בדיוק לרדת לעומקם, לעדכנם ואפילו לבטלם. אם תתחיל לחפור בספרי החוקים שלנו אני בטוח שתמצא מספר לא מבוטל של חוקים מהתקופה העותמאנית והמנדטורית שהיו מעלים על שפתיך גיחוך, אבל אכיפתם היתה מעלה לך את הסעיף...
החוקים כתובים וכבודם במקומם מונח...הבחירה איזה חוקים בדיוק לאכוף נמצאת בידי הרשות המבצעת....
א.
- תרמתי למען הסליק

הצעדן כתב:אם אינני טועה, היה פרסום בעיתון (מה ?! אתם מאמינים לכל דבר שכותבים שם?!) שציין חוקים מוזרים במיוחד.
היה שם חוק \ תקנה מהסוג של מדליית זהב באולימפיאדה: אגרה על דייג בים המלח.
אז מה זה כבר לעכב מישהו על נשיאת לדרמן ?
http://www.dumblaws.com/
תקרא בעצמך.
א.
- תרמתי למען הסליק

עדן23 , לגבי א.ת. , אם נדייק נכון מדובר בתיק אי תביעה אבל לתקן אותך הדבר לא קובע כי אין אשמה ועדין מופיע ברישום המשטרתי כעבירה שבוצעה וההליכים לגביה הופסקו / הסתיימו.
דורון ...
אני מבין שאתה כועס על המשטרה ... ???
לא היינו כבר בשיחה הזו על הנשק
אני רוצה לציין לכל מי שהיה בפורום הזה , הדבר האחרון שהמשטרה רוצה לעשות היום הוא לבזבז את הזמן שלה על חקירת חשודים בהחזקת סכין למטרה לא כשרה , לצורך העינין בדר"כ העברה של נשיאת סכין היא עבירה נלוות למשהו אחר, התחצפות לשוטר, התנהגות אלימה או כל דבר אחר שיכול לגרוםלשוטר לבצע עליה חיפוש , אף שוטר במצוקת כ"א שקיימת היום לא יפנה לאזרח תמים על מנת לראות אם יש עליו סכין , אלא אם הוא מוכר לו מהעבודה במשטרה או שהאזרח היה בנסיבות שלא נסיבות...
ודורון ... אני חושב שמיצינו את הנושא הזה כבר אצל נועם.
דורון ...
אני מבין שאתה כועס על המשטרה ... ???
ודורון ... אני חושב שמיצינו את הנושא הזה כבר אצל נועם.
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד