סקר בנושא מצבי נשיאת הנשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סקר בנושא מצבי נשיאת הנשק
ח' אופנה מחפשת עבורנו ביגוד הולם.
אנא חברים, עיזרו לאופנה למצוא ולהרגיע את הבגד.
אנא חברים, עיזרו לאופנה למצוא ולהרגיע את הבגד.

נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 06 פברואר 2003, 00:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מוסלקת על פי הנסיבות
בשגרה - מוסלק היטב
פעילות - גלוי גם למען שליפה מהירה וגם למען הרתעה
מצבים שונים לא ממש גורמים לגלות אותו, אבל לפעמים להזיז קצת את החולצה, או להניח את היד כדי להרגיש שהוא שם ...
כלומר העלאת מצב הכוננות הנפשית ולאו דווקא הכוננות הפיסית (גילוי הנשק)
בשגרה - מוסלק היטב
פעילות - גלוי גם למען שליפה מהירה וגם למען הרתעה
מצבים שונים לא ממש גורמים לגלות אותו, אבל לפעמים להזיז קצת את החולצה, או להניח את היד כדי להרגיש שהוא שם ...

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
רמז דק כפיל בתוך קנה של רוס"ר ביום ביקורת רס"ר הבסיס...
לכל יבואן ומפיץ ויצרן - אני מחפש כמה ווסטים להסוות את הנשק ממש כמו שמוכרים במגזינים של הנשק בארה"ב !! הכוונה למשהו שאפשר ללכת איתו גם לעבודה מעונבת (כמו ווסט של חליפה 3 חלקים אבל ארוך יותר !!!) עם כיס פנימי או 2 וכיסים חיצוניים (2) וכן ווסטים ללבוש נוח יותר.
ווסטים של "צלמים" יש אבל המראה שלהם לרוב הוא... לא משהו.
אני צריך לפחות 2 לבגדים יפים ו 1 ליום יום.
תודה מראש
לכל יבואן ומפיץ ויצרן - אני מחפש כמה ווסטים להסוות את הנשק ממש כמו שמוכרים במגזינים של הנשק בארה"ב !! הכוונה למשהו שאפשר ללכת איתו גם לעבודה מעונבת (כמו ווסט של חליפה 3 חלקים אבל ארוך יותר !!!) עם כיס פנימי או 2 וכיסים חיצוניים (2) וכן ווסטים ללבוש נוח יותר.
ווסטים של "צלמים" יש אבל המראה שלהם לרוב הוא... לא משהו.
אני צריך לפחות 2 לבגדים יפים ו 1 ליום יום.
תודה מראש
תודה WEB, בעקרון הייתי שמח אבל לאור מידותי הצנועות כל הבגדים שלי תפורים בדיוק למידה (שלא יראו כשק) אז בקושי הקליפס של הסלולרי והסכין נתפסים ללא שהתפרים נכנעים, רק חסר לי שאוכל איזה עיסקית רצינית. אני אשמח יותר לווסט, לפחות עד שארענן את המלתחה שלי.
מעבר לזה, ראיון יפה ברדיו !!! חבל שנתנו לך את הספוט האחרון לפני סיום התוכנית אבל חשיפה היא חשיפה.
מעבר לזה, ראיון יפה ברדיו !!! חבל שנתנו לך את הספוט האחרון לפני סיום התוכנית אבל חשיפה היא חשיפה.
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד