גלוק במים.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
johndoe כתב:"יהיה בסדר"
תרבות ה"סמוך" הישראלית כנראה שלא תעמוד כאן למבחן....
בנוגע לעמידה בתבחינים, זה לא מהווה בעיה בשבילי, בקעת הירדן בואכה טמון טובס ואחרים הינם חלק מהסביבה הטבעית שלח
על איזה "יהיה בסדר" "וסמוך" אתה מדבר?? אני בפירוש הזהרתי אותך שלא לנסות לירות עם G19C רטוב כיוון שאתה לא יודע מה יהיו התוצאות.
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:הצעדן כתב:pilot כתב:לעניות דעתי הבלתי קובעת.
הקנה יתפוצץ לך בפנים אם תירה ב C מייד לאחר שאתה יוצא מהמיים.
מדוע ?
ביננו.... אין שום סיבה שזה יתפוצץ...אבל למה להמר..
א.
איתמר, שלא תטעה. אני רחוק מלהמליץ למישהו לשחק רולטה רטובה, ואם תקרא הודעות עבר שלי תיווכח שאני מבית שמאי בעניין בטיחות.
יחד עם זאת ציין טייסנו כי לדעתו יתפוצץ הקנה במידה ומדובר בדגם C.
הייתי רוצה לדעת מדוע קנה C לדעתו של הטייס מהווה סיכון לפיצוץ (יותר מהדגם הרגיל).
אנחנו פה כדי ללמוד, לא ?!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
איתמר, שלא תטעה. אני רחוק מלהמליץ למישהו לשחק רולטה רטובה, ואם תקרא הודעות עבר שלי תיווכח שאני מבית שמאי בעניין בטיחות.
יחד עם זאת ציין טייסנו כי לדעתו יתפוצץ הקנה במידה ומדובר בדגם C.
הייתי רוצה לדעת מדוע קנה C לדעתו של הטייס מהווה סיכון לפיצוץ (יותר מהדגם הרגיל).
אנחנו פה כדי ללמוד, לא ?!
לקנה של דגם C יש שני נקבים נוספים שאין לקנה רגיל... אין לי שום מושג איך קנה כזה יכול להתנהג בסביבה רטובה. יש שלוש אפשרויות שאני רואה אותן:
1. שהנקבים הנוספים מהווים עוד פתחים דרכם יכול להשתחרר הלחץ הנוסף שנוצר כתוצאה מירי עם קנה רטוב...(אפשר לקבל שפריץ בפנים בתור בונוס
2. הנקבים האלה מהווים נקודת תורפה בקנה ומחלישים אותו לעומת קנה רגיל. בכך מגדילים את הסיכון לנזק בקנה
3. אין שום השפעה לכאן או לכאן......
א.
- תרמתי למען הסליק

כמו שאיתמר כתב, יש בקנה חריצים. דרכם יזרמו המיים ויצרו לחץ לא שווה בקנה.
הקליע ישאף להידחק גם הוא דרך החריצים בעקבות הפרשי הלחצים.
לדעתי האישית, והבלתי קובעת, הלחצים בקנה יעלו במידה גבוהה אל נקודת הכשל ומשם לאסון הדרך מאוד קצרה...
אבל שוב כפי שכתבי, זאת רק דעתי האישית והיא כמובן לא קובעת....
הקליע ישאף להידחק גם הוא דרך החריצים בעקבות הפרשי הלחצים.
לדעתי האישית, והבלתי קובעת, הלחצים בקנה יעלו במידה גבוהה אל נקודת הכשל ומשם לאסון הדרך מאוד קצרה...
אבל שוב כפי שכתבי, זאת רק דעתי האישית והיא כמובן לא קובעת....
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
pilot כתב:לא יודע למה, אבל לדעתי, ירי באקדח שכזה, משול לירי של HP מתחת למיים...
עלול לגרום לפחות לניפוח הקנה......
נכון שלא מומלץ לירות כדורי HP מתחת למים, אבל הרבה ניסויים הוכיחו שלא קורה כלום. עדיין הלחץ ההידרוסטטי שמופעל על הקליע בשעת ירי מתחת למים לא יהיה מספיק חזק כדי להרחיב אותו במידה כזו שתנפח את הקנה.
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד