גלוק במים.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
pilot כתב:נכון, שעד כמה שאני יודע, הקליע רך יותר מהקנה, והוא לא ממש ניפתח בתוך הקנה (טיפה כן, אבל לא בשביל לפוצץ אותו), אבל מה עם הלחץ של המיים ??? גם הם יכולים להידחס עד נקודה מסויימת...
לא אמור להיות לך שום דבר שיחסום את הלוע של הקנה.. ככה שאין סכנה.
במקרה שהנשק טבול כולו במים אז הקליע ידחוף את עמוד המים הנמצא בקנה עד שיצא החוצה..במקרה כזה לא צריכה להיות שום השפעה הרסנית יותר מאשר ירי של קליע רגיל..
(אלא אם כן הקליע יתקע בתוך הקנה). וזו אחת הסיבות הנוספות למה לא לירות מתחת למים כדור HP ב-19C.. הקליע יכול להפתח ואחד הזיזים שלו יכול להתפס בחריצים...
לגבי קנה רטוב...טיפות המים הספורות בתוך הקנה לא יספיקו ליצר מספיק לחץ הדרוסטטי כדי לפתוח קליע HP...
א.
- תרמתי למען הסליק

א' ידידי,
צר לי שלא הבנת אותי, בפירוש כתבתי " כנראה שתרבות הסמוך לא תעמוד כאן למבחן"
והדגש הוא על הלא.
אז למה לצעוק עליי...
אילן, טיולים בעונת החורף, עכשיו, עובדים.( דרך אגב ,אפשר לארגן טיולי 4X4).
בברכת " מכל מלמדיי השכלתי"...
צר לי שלא הבנת אותי, בפירוש כתבתי " כנראה שתרבות הסמוך לא תעמוד כאן למבחן"
והדגש הוא על הלא.
אז למה לצעוק עליי...
אילן, טיולים בעונת החורף, עכשיו, עובדים.( דרך אגב ,אפשר לארגן טיולי 4X4).
בברכת " מכל מלמדיי השכלתי"...
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

שלום.
לדעתי לא אמור להיות הבדל משמעותי בבליסטיקה של הכדור כאשר הוא נורה מ- 17C (לעומת 17) בתוך מים.
מים היו בקנה גם לפני. והחורים, מה לעשות, לא גדולים מספיק כדי להוות עד כדי כך הרבה צרות.
מים הם לא אוויר, אך גם אוויר נכנס (ויוצא) דרך החורים המדוברים. אם האקדח עמיד בפני הכוחות השונים שמופעלים על ידי ירי במים, לעומת ירי באוויר, לדעתי הפעולה תהיה שווה בהתאמה גם עם 17C.
למרות שהכדור אולי לא יתנהג 100% כמו ב-17 רגיל, לדעתי לא אמורה להיות בעיה, הבעירה היא פנימית והכוח המופעל על הצינור שקוראים לו קנה מצד הכדור הוא אותו הכוח.
למרות כל זאת, עדיין לא הייתי מנסה זאת שלא בתנאי מעבדה. אחרי הכל, אם החברה לא ממליצה, למה להסתכן? ומה שלא יהיה... לא HP.
לדעתי לא אמור להיות הבדל משמעותי בבליסטיקה של הכדור כאשר הוא נורה מ- 17C (לעומת 17) בתוך מים.
מים היו בקנה גם לפני. והחורים, מה לעשות, לא גדולים מספיק כדי להוות עד כדי כך הרבה צרות.
מים הם לא אוויר, אך גם אוויר נכנס (ויוצא) דרך החורים המדוברים. אם האקדח עמיד בפני הכוחות השונים שמופעלים על ידי ירי במים, לעומת ירי באוויר, לדעתי הפעולה תהיה שווה בהתאמה גם עם 17C.
למרות שהכדור אולי לא יתנהג 100% כמו ב-17 רגיל, לדעתי לא אמורה להיות בעיה, הבעירה היא פנימית והכוח המופעל על הצינור שקוראים לו קנה מצד הכדור הוא אותו הכוח.
למרות כל זאת, עדיין לא הייתי מנסה זאת שלא בתנאי מעבדה. אחרי הכל, אם החברה לא ממליצה, למה להסתכן? ומה שלא יהיה... לא HP.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד