מתנדבים ליחידת הצלפים .
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מתנדבים ליחידת הצלפים .
יחידת הצלפים של מרחב השפלה - אק"מ.
מגייסת מתנדבים חדשים.אנחנו זקוקים לכוח אדם איכותי לצורך ביצוע עבודתינו.
תנאי סף:
יוצאי יחידות שדה.בעלי רשיון נשיאת נשק פרטי.בעלי רכב.זמן פנוי להשקעה.מגורים באזור מודיעין.עדיפות לבעלי רקע בצליפה.
ההכשרה תינתן על ידי היחידה כולל קורס צלפים.
יריב.050-5747646

מגייסת מתנדבים חדשים.אנחנו זקוקים לכוח אדם איכותי לצורך ביצוע עבודתינו.
תנאי סף:
יוצאי יחידות שדה.בעלי רשיון נשיאת נשק פרטי.בעלי רכב.זמן פנוי להשקעה.מגורים באזור מודיעין.עדיפות לבעלי רקע בצליפה.
ההכשרה תינתן על ידי היחידה כולל קורס צלפים.
יריב.050-5747646
התנאים שלך כל כך ספציפיים שאני לא חושב שתמצא הרבה, או אם בכלל אנשים דרך פורום שעוסק בנושא נשק ולא מציאת עיסוק לזמן פנוי או התנדבות.
אולי תנסה בפורום אחים לנשק, נראה זה יותר יתאים להודעתך.
המילה התנדבות היא כבר קו אדום אצל רב הישראלים. למרות שאם הייתי יכול תאמין לי הייתי מצטרף... אולי תפרט יותר על היחידה ופעולותיה?
אולי בגלל תתפשר על כך מי שתמצא פה כי אם הם מוכנים להתנדב זה כבר טוב... זה מראה על מוטיבציה ולדעתי זה גם משהו לעבוד איתו. כי כמו שאומרים:
אני מקווה שתמצא את מבוקשך ושיהיה לך וליחידת הצלפים בהצלחה
,
SharpShooter
המילה התנדבות היא כבר קו אדום אצל רב הישראלים. למרות שאם הייתי יכול תאמין לי הייתי מצטרף... אולי תפרט יותר על היחידה ופעולותיה?
אולי בגלל תתפשר על כך מי שתמצא פה כי אם הם מוכנים להתנדב זה כבר טוב... זה מראה על מוטיבציה ולדעתי זה גם משהו לעבוד איתו. כי כמו שאומרים:
אין דבר העומד בפני הרצון
אני מקווה שתמצא את מבוקשך ושיהיה לך וליחידת הצלפים בהצלחה
SharpShooter
SharpShooter
SharpShooter, תתפלא. מספר מובהק סטטיסטית של בעלי אקדח פרטי וחברי הסליק מתנדבים במשא"ז (גם ללא תבחין מתנדב משא"ז). להרבה מהם יש תודעת שירות ביטחוני. מלבד זה, הגוזל כבר מיתן את הדרישות בכך שהוא אומר שהיחידה מספקת הכשרה בצליפה, לעומת קריאתו הקודמת שדרשה הסמכה צה"לית בצליפה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מתנדבים ליחידת צלפים
שלום
באיזה רדיוס ממודיעין מדובר
מה תהיה הפעילות הנדרשת
בקיצור יותר פרטים
תודה
באיזה רדיוס ממודיעין מדובר
מה תהיה הפעילות הנדרשת
בקיצור יותר פרטים
תודה
קשקוש ובירבור