למה אנשים עדיין כותבים בפורום הישן???????
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למה אנשים עדיין כותבים בפורום הישן???????
חיפשתי אתמול אחר איזה אשכול בפורום הישן בהיד-פארק ונדהמתי לגלות שהפורום הישן עדיין פעיל.
אנשים, למה אתם עדין כותבים שם ?
רוב חברי הפורום עברו כבר לפורום החדש - הסליק - וכבר לא מבקרים בהיד פארק ובכך מפסידים את הנושאים שעולים שם.
WEBI למה לא נועלים שם את הפורום, כותבים "עברנו דירה" ומפנים את כל המבקרים לסליק?

אנשים, למה אתם עדין כותבים שם ?
רוב חברי הפורום עברו כבר לפורום החדש - הסליק - וכבר לא מבקרים בהיד פארק ובכך מפסידים את הנושאים שעולים שם.
WEBI למה לא נועלים שם את הפורום, כותבים "עברנו דירה" ומפנים את כל המבקרים לסליק?

תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
ובכן, הפורום הישן אכן ראוי לנעילה אך הוא משמש להעלאת תמונות אותן מייבאים החברים לכאן.
אין לנו בעיה טכנית לאפשר העלאת קבצים לכאן כמו להייד פארק, הבעיה היא בשטח האחסון שיעמוד לרשותנו וביכולתנו הכספית לממן עליה מאסיבית שכזו בשטח האחסון.
אם תשים לב, אין דיונים המתנהלים בפורום שוק הנשק אלא בעיקר תוספת של עוד ועוד תמונות.
אין לנו בעיה טכנית לאפשר העלאת קבצים לכאן כמו להייד פארק, הבעיה היא בשטח האחסון שיעמוד לרשותנו וביכולתנו הכספית לממן עליה מאסיבית שכזו בשטח האחסון.
אם תשים לב, אין דיונים המתנהלים בפורום שוק הנשק אלא בעיקר תוספת של עוד ועוד תמונות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אין יורקים לבאר ממנה אתה שותה.
הפורום התחיל בהייד פארק, שם נפגשו לראשונה כל החברים המוכרים לנו מכאן תחת כנפיו הרחבות והנוחות של שרקן.
אמנם התפתחנו ועברנו וגדלנו, אבל כפי שאני בגיל 30 עוד אוכל ארוחת שישי אצל הורי (נו טוב, או אצל ההורים של יואב30...), אני לא חושב שנכון "לנתק" את הפורום הקודם לגמרי.
ראשית- יש רבים שעדיין לא נחשפו לאתר שלנו, אבל מתעניינים בנשק ומכירים את הייד-פארק.
הם נכנסים לשם, רואים את ההפניות לפורום כאן (ולא חסרות כאלה), ומגיעים.
שנית - ניתן לפרסם שם תמונות גדולות יותר,
ושלישית - נכון ובריא לשמור חלופות, לקיים אופציות נוספות.
בנוסף לכל אלה - כפי שאמרתי: שם גדלנו. יהיה חבל לראות את הפורום ההוא נסגר מחוסר עניין. אני בטוח שמי שמעלה שם נושא מעניין וכותב גם כאן - יעלה אותו גם כאן, ואם לא - יימצא מישהו שיפנה בקישור ויסב את תשומת לב כולם. כך זה נהנה וזה לא חסר.
הפורום התחיל בהייד פארק, שם נפגשו לראשונה כל החברים המוכרים לנו מכאן תחת כנפיו הרחבות והנוחות של שרקן.
אמנם התפתחנו ועברנו וגדלנו, אבל כפי שאני בגיל 30 עוד אוכל ארוחת שישי אצל הורי (נו טוב, או אצל ההורים של יואב30...), אני לא חושב שנכון "לנתק" את הפורום הקודם לגמרי.
ראשית- יש רבים שעדיין לא נחשפו לאתר שלנו, אבל מתעניינים בנשק ומכירים את הייד-פארק.
הם נכנסים לשם, רואים את ההפניות לפורום כאן (ולא חסרות כאלה), ומגיעים.
שנית - ניתן לפרסם שם תמונות גדולות יותר,
ושלישית - נכון ובריא לשמור חלופות, לקיים אופציות נוספות.
בנוסף לכל אלה - כפי שאמרתי: שם גדלנו. יהיה חבל לראות את הפורום ההוא נסגר מחוסר עניין. אני בטוח שמי שמעלה שם נושא מעניין וכותב גם כאן - יעלה אותו גם כאן, ואם לא - יימצא מישהו שיפנה בקישור ויסב את תשומת לב כולם. כך זה נהנה וזה לא חסר.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד