שאלה לגבי ירי כדורי מגנום "0.357
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי ירי כדורי מגנום "0.357
איפה אני יכול לירות איתם?
וכמה זה יעלה?
בתודה מראש
וכמה זה יעלה?
בתודה מראש
אמר הצעדן:
לצערי, ברוב המטווחים כיום, כבר לא תוכל לירות באקדח של חבר, מכיוון שנושא זה, אשר היה פרוץ במשך עשרות שנים הפך לבעייתי לאחרונה ובחלק מהמטווחים לא מאפשרים ירי באקדח שלא הושכר מהמטווח.
תרוצי "בטיחות", "ביטוח" ועוד ישמשו בערבוביה כדי שתאלץ, ברוב המקרים, לשלוף את ארנקך מכיסך....
תוכל להשכיר אם במטווח יש ברשותם אקדח כזה או לבוא עם חבר המצוייד באקדח היורה תחמושת זו.
לצערי, ברוב המטווחים כיום, כבר לא תוכל לירות באקדח של חבר, מכיוון שנושא זה, אשר היה פרוץ במשך עשרות שנים הפך לבעייתי לאחרונה ובחלק מהמטווחים לא מאפשרים ירי באקדח שלא הושכר מהמטווח.
תרוצי "בטיחות", "ביטוח" ועוד ישמשו בערבוביה כדי שתאלץ, ברוב המקרים, לשלוף את ארנקך מכיסך....
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
בהמשך לתגובה של WEBART, אוסיף שלפי מה שהוסבר לי במטווח הרצליה מדובר בבעיית ביטוח. אם אדם יורה בנשק של המטווח או שלו אישית, הביטוח מכסה את העניין, אבל אם הוא יורה באקדח של אדם אחר - כל תקלה שהיא אינה מכוסה.
כנראה שהמטווחים אינם מעוניינים לשלם את תוספת הפרמיה הזאת, הן משום שהיא גבוהה מאוד והן בגלל שכך יכולים הם להשכיר יותר אקדחים לציבור ולהרוויח יותר כסף.
כנראה שהמטווחים אינם מעוניינים לשלם את תוספת הפרמיה הזאת, הן משום שהיא גבוהה מאוד והן בגלל שכך יכולים הם להשכיר יותר אקדחים לציבור ולהרוויח יותר כסף.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
קולונל,
אתה יודע שכל מה שצריך כדי לירות בו, זה לקבוע איתי מפגשון בכל מטווח שנוח לך, עלא עייני ועלא ראסי....
אפ.אנ.
טלפון קטן ל"כוונות טובות" נתניה, להם יש להשכרה (עד כמה שאני זוכר) נשר'קה 0.50, חוויה מרנינה, מדוייקת להפליא וכואבת עד מאוד (בכיס, רבותי, בכיס).
אתה יודע שכל מה שצריך כדי לירות בו, זה לקבוע איתי מפגשון בכל מטווח שנוח לך, עלא עייני ועלא ראסי....
אפ.אנ.
טלפון קטן ל"כוונות טובות" נתניה, להם יש להשכרה (עד כמה שאני זוכר) נשר'קה 0.50, חוויה מרנינה, מדוייקת להפליא וכואבת עד מאוד (בכיס, רבותי, בכיס).
Webart - דביר, מייסד הסליק
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד