אולימפיאדה

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי אילן ב » 16 אוגוסט 2004, 21:38

גימל עלית על העניין

אצל הסינים הצוואר מתחיל ישר מהכתפיים הם לא צריכים מגביהים כמוך ואז יש להם יתרון.
אפילו את העמידה הם יורים מהגובה שאתה יורה כריעה.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מתכון לקליע טובה

על ידי בוני » 16 אוגוסט 2004, 22:14

כנראה שהמתכון לקליע טובה, לאכול הרבה אורז ושיהיה אורז מלא וכן הרבה טופו.
וכשתתאמצו חזק לפלוט אותם,תקבלו עינים מלוכסנות תהיו דומים לסינים,ואולי זה יעזור.

בוני
BONI
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי רפתן » 17 אוגוסט 2004, 01:50

בקר טוב לאלכס דנילוב
אתה קם לבוקר חדש, אל תשים לב לעיתונאים הם ירדפו אותך בכל מקרה, אתה לא צריך לרצות אף אחד.
לך ותהיה אתה מה שאתה תמיד - תחשוב חיובי ותעשה את מה שאתה יודע.
מאחלים לך ולמרסל המון בהצלחה הבוקר באקדח חופשי.
אצלנו בקליעה יודעים להעריך את העבודה שהשקעת, ויודעים שאתה נחמד.
אילן בן נון ומצטרפים קלעי עמק -הירדן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אילן ב » 17 אוגוסט 2004, 10:05

דנילוב סיים 15
עם 554 נק' (חסר 6 נק' לגמר)
התחיל 90+91+90
סיים 95+92+96
אם לסבתא היו...........
אם היה מתחיל כמו שסיים בפיינל הוא היה.

אילן
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיכאל » 17 אוגוסט 2004, 12:28

אם אם אם אם אם אם אם

בסה"כ האולימפיאדה משקפת את השקעה הכללית של מדינה בספורט בכלל או בענף ספורט מסויים, למעט מספר חריגים שהם יותר סטיות תקן ועלי תאנה.

ללא השקעה מתאימה לא ניתן להגיע לתוצאות ולא יעזור כלום.

גם השיטה של היחידה לפסורט הישגי ששולחת רק מי שהשיג קווטה בעצמו ולא מי שנמצא בכושר הכי טוב בתקופה הנכונה אינה מתאימה (לא שיש מישהו אחר שמתקרב לרמה של דנילוב - אבל בזה לא אשמה היחידה לספורט הישגי).
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי טוביאס » 17 אוגוסט 2004, 14:17

כרגיל תירוצים במשלחת הישראלית...
אבל אני די בטוח שההולנדים לא רצו לראות את בושמן מחוץ לגמר אולימפי והסלובנים לא רצו לראות את דבווץ עושה 589 או משהו דומה ברובה אויר, וגם האמריקאים רצו קצת ג'ייסון בפיינל אז כנראה שיום או יומיים רעים לא נובעים מהסיבות שאתם מציינים אלא ממשהו עמוק יותר- חוסר מקצוענות וזה הכל.
"WHO DARES-WINS"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 17 אוגוסט 2004, 15:16

האמריקאים רצו וקיבלו ג'ייסון בפיינל...

אני לא אומר שהשקעה כספית היא תנאי מספיק וערבון להצלחה. אני אומר ההיפך - ללא השקעה כספית בטוח שקשה הרבה יותר להצליח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שלומיתטחנאי » 17 אוגוסט 2004, 22:00

הי אתם שם בארץ, מה קורה?

רציתי את תגובתכם לכתבה הבאה בוואלה ספורט....
זה נכון?? :?

http://athens2004.walla.co.il/?w=/3723/586609

(נ.ב - עכשיו אני סליקאית כסף!!!!)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי SharpShooter » 18 אוגוסט 2004, 00:35

דנילוב, דנילוב...
הבנאדם מייצג את ישראל באולימפיאדה ועברית - לא יודע, לירות ברמה אולימפית גבוהה - לא יודע, למה הוא לא יכול להתרכז - לא יודע, אם הוא יחזור לארץ - לא יודע, יגיע לסין - לא יודע, המאמן ימשיך איתו - לא יודע...
מה נסגר איתו??? :shock:
הוא אמור לייצג אותנו בכבוד ובסוף עוד אומר שהוא אולי לא יחזור לישראל.
איך הוא אמור להצליח אם אין לו תמיכה אפילו מהמאמן שלו? הוא לא מפורסם, הוא לא מרגיש שייך לישראל וכנראה גם אין לו פה הרבה חברים ותומכים. עכשיו גם אומרים וכותבים שהוא כישלון...
לדעתי הוא צריך לעשות משהו כדי להיות מסוגל להתרכז במטרה ולא להמציא תירוצים שמדברים ברקע ולא הוא לא צליח להתמקד.
SharpShooter
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי שלומיתטחנאי » 18 אוגוסט 2004, 00:49

תגובה ל - sharpshooter

מתי לאחרונה דיברת עם דנילוב?? מאיפה אתה יודע שהוא לא מדבר עברית??
תגובה כמו שלך אפשר למצוא הרבה בתגובות של וואלה ספורט, אז אולי זה מקומה באמת. אני לא יודעת מאיזה ספורט אתה מגיע אבל בטח לא מהאולימפי. נכון, דנילוב לצערנו לא הצליח, ופה המקום לתת לו את התמיכה כי הוא בטח לא מקבל אותה מהעיתונות "הנחמדה" שלנו. אני מקווה שהוא יחזור לארץ וימשיך לאמן את הדור הצעיר שלנו ואולי נראה עוד מישהו צועד באולימפיאדה הבאה בביג'ין.....
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Coach » 18 אוגוסט 2004, 00:56

ל- SharpShooter,

תקרא את התגובה של עצמך ותבין למה הספורט הישראלי נראה בעיניך ככה.

אם היית טורח לבדוק ולהתעדכן היית מגלה שאת מה שכתבת ניתן להגדיר בשתי מילים: שטויות זדוניות!

אלכס דנילוב הוא אחד הספורטאים המוערכים ביותר בענף האקדח בעולם, והוא מדורג בעשיריה הראשונה של קלעי האקדח בדירוג העולמי כבר למעלה משנתיים ! ! !

דנילוב דובר עברית טובה הרבה יותר מכל ספורטאי עולה אחר, ולפעמים גם יותר מכמה מגיבים עלובים באתרים כמו האתר שפירסם את הכתבה הנ"ל.

לגבי תמיכה מהמאמן שלו, כנראה שבאמת אין לך מושג על מה אתה מדבר: מרסל כהן (שהוא דרך אגב אחד המאמנים המוערכים ביותר בעולם) נשאר לאמן מעבר לגיל פנסיה בעיקר על מנת ללוות ולהדריך את דנילוב באולימפיאדה, אז להגיד שהוא לא תומך בו זה לא פחות משטויות במיץ...

"הוא לא מפורסם" זו בטח בעיה שתגובות נאלחות כמו שלך יפתרו בלי בעיה...

"הוא לא מרגיש שייך לישראל וכנראה גם אין לו פה הרבה חברים ותומכים": שוב שטויות במיץ, ואני מקווה שהתגובות יוכיחו את זה..

"עכשיו גם כותבים ואומרים שהוא כישלון..." - אומרים זה רק אתה, וכותבים, נו... כמו שאתה מוכיח בעצמך, כנראה שלכל כלומניק שלא מבין יש היום את האפשרות לכתוב ולהשמיץ ככל העולה על רוחו.

בדבר אחד אתה צודק, "הוא צריך לעשות משהו כדי להיות מסוגל להתרכז במטרה", והמשהו הזה הוא להתעלם מאנשים קטנים כמוך, ולהמשיך הלאה בספורט המקצועני, ספורט שככל הנראה אנשים כמוך וכמו רון קאופמן ומערכת וואלה לא יבינו לעולם.
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 18 אוגוסט 2004, 08:06

חברים עצור.
נא לספור עד 10 !!!!
נא לא לסמן את שרפשוטר כמטרה.
הבחור כתב את דעתו...........................
בואו נסכם מותר צריך וחובה להסביר לו, מאין אתם רוצים שהוא ידע.? מרון קאופמן?
נוסף לכך לצערי דנילוב באולימפיאדה לא הצליח - עובדה ואמרתי לכם שמחכים לנו בפינה.
כמי שנמצא בקשר עם התקשורת כל השנה, אני סבור שאני אוכל מהם הכי הרבה מרור, ותאמינו לי לא קל למנוע בקורת זדונית (ההצלחות מעטות) ועוד יותר קשה למצוא אוהדים!
צריך לזכור שמול רון קאופמן יש רמי היפש (הארץ) מול מיקי נלקין (ידיעות) והעורך הלא כ"כ נחמד שלו יש את ניר שועלי (תותח על) ומול ערוץ 2 (המשקיפים וחרטבונה) יש את ערוץ 10 עם מורן ברק ואורן ניסים. כמו כן יש את יצחק אשל בקול ישראל שמאד מפרגן לנו.
מאיר איינשטיין קבע פעם שקליעה היא לא ספורט לאחר פגישה איתו כשהוא ראה את התכנית האירובית של גיא ודנילוב והוסבר לו על חשיבותה ברמות הגבוהות הוא לא הפך מעריץ אבל הפך מעריך...
לטעמי הפתרון הוא התעלמות ממשמיצים (ממילא לא נשנה דעות קדומות ונהפוך אויבים לאוהבים אולי רק לאויבים יותר- עיין ערך דנילוב/קאופמן כל תלונותינו לעורך הארץ הקודם הביאו את רון קאופמן לרדוף את דנילוב ביתר שאת.) והסברה למי שמוכן לשמוע ועוד פעם ועוד פעם. קליעה היא ספורט של סבלנות ומי שאין לו מוטב שיעבור 300 מ' מערבה שם ביציעים יודעים במה אמא של השופט עובדת.
אז תסבירו יפה לשרפ שוטר מקצועית מיהו דנילוב מה השקיע וגם מה לא היה בסדר לדעתכם.
יום נפלא לכולנו
והכי חשוב בהצלחה לגיא ביום שישי.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי מיכאל » 18 אוגוסט 2004, 08:37

בתור מי שנולד במדינה לפני קצת יותר מארבעים שנה (לפני שניהיינו אימפריה), עשה צבא (ועדיין עושה מילואים בצנחנים), משלם הרבה מסים עבור פרזיטים שחולבים את הפרה האומללה הזו שנקראת מדינה ולא מקבל כמעט כלום בתמורה (מה שבתי הבכורה יודעת בחשבון זה בעיקר מה שהאמא המהנדסת שלה לימדה אותה ולא מה שלמדה בכיתה והיסטוריה ותנ"ך היא לומדת עם אבא) - לא קשה לי להבין עולה חדש, שכבר לא שייך למקום ממנו בא ועדיין לא מחובר למקום בו הוא נמצא. גם לי לא תמיד יש חשק לחיות כאן והמצב לא הולך ונעשה טוב - למרות דברי שר האוצר.

מדובר בתופעה חברתית ידועה בעולם שנים רבות. דור ראשון של מהגרים תמיד סובל מקשיי קליטה ורק הדור השני נטמע.

מעניין שמדברים על המתאזרחים והעולים החדשים בענפי הספורט האיזוטריים. מה עם כל המתאזרחים (יהודים וגויים כאחד) שעברו בנבחרת הכדורסל שלנו ומזמן מתעניינים בשלומנו מארצות הברית, או שמגיעים פעם בשנה למשחק ותיקים?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי SharpShooter » 18 אוגוסט 2004, 12:18

חברה, אני רק סיכמתי את כל הכתבות שהבאתם עליו.
אני חושב שפעם הבאה שאסתכן בלתאר את המצב כפי שאני אישית רואה אותו מהנתונים שיש לי אני אעשה ביטוח חיים קודם...
מכיוון ואין לי מידע ממקור ראשון אני כאזרח תמים בוטח בתקשורת לגבי העובדות שהם מספקים.
שימו לב אני רק הסתמכתי על העובדות ודברים שהוא בעצמו אמר והם סיפרו עליהם או ציטטו, אז הבעתי את דעתי כי ככה אני רואה את זה, אני חושב שצריך קצת גאווה לאומית כדי לקבל תחושה טובה בתחרויות.
המסר שלי היה שצריך תמיכה כדי לזכות ולפי מה שאני רואה אין לו הרבה תמיכה, איך אני או מישהו אחר יכולים לתמוך בו כהתקשורת קוטלת אותו ככה... למרות שגם הוא לא ממש עוזר, הוא אמר שהוא אולי לא יחזור לארץ כי ברוסיה יש לו תמיכה וחברים. (זה סך הכל מה שרציתי להגיד ומצטער אם העלבתי מישהו)
SharpShooter
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 18 אוגוסט 2004, 12:55

מיכאל כרפתן אני מוחה על פגיעה בשמן הטוב של הפרות!
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד