אתרי אחסון חינם באינטרנט
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אתרי אחסון חינם באינטרנט
מישהו מכיר/יכול להמליץ על אתרים שמספקים בחינם שטח אחסון גדול (לפחות 50MB) באינטרנט (לאו דווקא חובה שיהיה מדובר בבניית אתרים) פשוט לפעמים אני רוצה להעביר קובץ גדול לחבר או נניח ממחשב באוניברסיטה הביתה, דרך נוחה לעשות זאת תהיה להעלות את הקובץ לאיזשהו מקום ברשת (רצוי שיהיה אפשר להתחבר אליו ב-FTP) ואח"כ להוריד אותו במחשב אחר עם חיבור מהיר. EMAIL גדול כמו של GMAIL או WALLA לא תמיד עוזר כי יש מגבלה לגודל ההודעה שאפשר לשלוח או שהצד השני יכול לקבל (למשל 10MB ב-YAHOO - בדר"כ מספיק בשבילי אבל יש מקרים חריגים) לכן הדרך שלי עדיפה.
יש לי אופציה כזו להתחברות ב-FTP לחשבון שלי באוניברסיטה אבל שטח האחסון מוגבל ל-20MB ותפוס גם ע"י עבודות וכו'....
האתר היחיד ששמעתי עליו עד כה זה www.spymac.com והם מבטיחים 100MB אחסון (בנוסף ל-EMAIL ושאר שטויות) אבל לא הצלחתי להבין איך אני מגיע לשטח האחסון הזה לאחר שנרשמתי שם.
בקיצור, HELP !!!!

יש לי אופציה כזו להתחברות ב-FTP לחשבון שלי באוניברסיטה אבל שטח האחסון מוגבל ל-20MB ותפוס גם ע"י עבודות וכו'....
האתר היחיד ששמעתי עליו עד כה זה www.spymac.com והם מבטיחים 100MB אחסון (בנוסף ל-EMAIL ושאר שטויות) אבל לא הצלחתי להבין איך אני מגיע לשטח האחסון הזה לאחר שנרשמתי שם.
בקיצור, HELP !!!!

if you wanna shoot, shoot, don't talk
בגלל שביקשת 50... נסה את: http://www.50megs.com
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד