אולימפיאדה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אילן,
אולי כדאי לבדוק אם כל מה שה*&^!!@ הזה כותב באמת נכון,
אם לא אולי כדאי להפעיל את מיכאל?? אולי כדאי לעשות את זה בכל מקרה כי הפעם זה כבר ממש מוגזם?
אומנם כל אדם יכול להביע את דעתו אבל רון קופמן עבר כבר ממזמן את הגבול ובגדול...
אולי אם נפסיק לשתוק כל פעם מול ההתקפות האלה שעושות לי אישית אסוציאציה של כלב חולה כלבת בשלבים הסופניים, אולי אז ההסתה הזאת תיפסק???!.
אולי כדאי לבדוק אם כל מה שה*&^!!@ הזה כותב באמת נכון,
אם לא אולי כדאי להפעיל את מיכאל?? אולי כדאי לעשות את זה בכל מקרה כי הפעם זה כבר ממש מוגזם?
אומנם כל אדם יכול להביע את דעתו אבל רון קופמן עבר כבר ממזמן את הגבול ובגדול...
אולי אם נפסיק לשתוק כל פעם מול ההתקפות האלה שעושות לי אישית אסוציאציה של כלב חולה כלבת בשלבים הסופניים, אולי אז ההסתה הזאת תיפסק???!.
"WHO DARES-WINS"
- סליקאי ארד
אולי במקום להוציא מרץ מיותר...
תעשו משהו מועיל, כמו למשל לעדכן את התקשורת בכל מיני פרטים מוטעים ומטעים.
כל הדיווחים שקראתי בעיתונים ובאינטרנט הקשורים לענף הקליעה לוקים לפחות בטעות אחת יסודית אם לא יותר.
למשל באתר של YNET יש סמל של האולימפיאדה ומי שנכנס וקרא את התמצית על הקלעים יקרא למשל שסטריק התחרה בעבר בירי במצבים 50 כדור....(מקצוע חדש?)
או למשל באותו המקום דנילוב הפך להיות כוכב קולנוע בסרט "האקדח מת מצחוק".
לא הגיע הזמן לעשות משהו בנדון?
כל הדיווחים שקראתי בעיתונים ובאינטרנט הקשורים לענף הקליעה לוקים לפחות בטעות אחת יסודית אם לא יותר.
למשל באתר של YNET יש סמל של האולימפיאדה ומי שנכנס וקרא את התמצית על הקלעים יקרא למשל שסטריק התחרה בעבר בירי במצבים 50 כדור....(מקצוע חדש?)
או למשל באותו המקום דנילוב הפך להיות כוכב קולנוע בסרט "האקדח מת מצחוק".
לא הגיע הזמן לעשות משהו בנדון?
(1) הירי היחיד שיותר מדויק מאש אויב הוא אש ידידותית
(2) לא משנה כמה פעמים בדקת את הנשק תמיד יש עוד כדור אחד
(3) אפודים קרמיים אינם חסיני כדורים. (הם גם מיוצרים על ידי זה שהגיש את ההצעה הנמוכה ביותר במכרז)
(2) לא משנה כמה פעמים בדקת את הנשק תמיד יש עוד כדור אחד
(3) אפודים קרמיים אינם חסיני כדורים. (הם גם מיוצרים על ידי זה שהגיש את ההצעה הנמוכה ביותר במכרז)
שלומי
אני מזמין אותך לקבל על עצמך את תפקיד איש הקשר לתקשורת,
זה לא נכס פרטי שלי ואני אברך כל אחד שיצליח יותר ממני.
במגבלות הזמן והמרחק אני מנסה לעשות את המכסימום.
אדם הגר במרכז ועיתותיו בידיו בוודאי יצליח יותר ממני.
אני אומר זאת בחברות ומבלי להפגע. צריך לזכור שכולנו מתנדבים.
מה שכן אם תיקח עליך את התפקיד תגלה שלא כולם אוהבים אותנו, שקליעה לא מוכרת עיתונים ושעות מסך. ושאם אין שערוריות מיוחדות הסיכוי לסיקור הוא קטן.
וכן יכול להיות שתארגן השתלמויות לתקשורת שיידעו על מה הם כותבים, יבטיחו לך שיגיעו וסופו של עיניין תמצא עצמך לבד.
הכפפה מושטת לא רק לשלומי אלא לכל המעוניינת או המעוניין (אשמח ללוותכם בתחילת הדרך) אני סבור שצריך דם צעיר בין פעילי האיגוד ואהיה הראשון לתת דוגמה אישית.
בהצלחה לכולנו בהמשך......
אני מזמין אותך לקבל על עצמך את תפקיד איש הקשר לתקשורת,
זה לא נכס פרטי שלי ואני אברך כל אחד שיצליח יותר ממני.
במגבלות הזמן והמרחק אני מנסה לעשות את המכסימום.
אדם הגר במרכז ועיתותיו בידיו בוודאי יצליח יותר ממני.
אני אומר זאת בחברות ומבלי להפגע. צריך לזכור שכולנו מתנדבים.
מה שכן אם תיקח עליך את התפקיד תגלה שלא כולם אוהבים אותנו, שקליעה לא מוכרת עיתונים ושעות מסך. ושאם אין שערוריות מיוחדות הסיכוי לסיקור הוא קטן.
וכן יכול להיות שתארגן השתלמויות לתקשורת שיידעו על מה הם כותבים, יבטיחו לך שיגיעו וסופו של עיניין תמצא עצמך לבד.
הכפפה מושטת לא רק לשלומי אלא לכל המעוניינת או המעוניין (אשמח ללוותכם בתחילת הדרך) אני סבור שצריך דם צעיר בין פעילי האיגוד ואהיה הראשון לתת דוגמה אישית.
בהצלחה לכולנו בהמשך......
שלומי טעיות יש המון:
"
גיא סטריק
קליעה
מועדון : הפועל מעברות
מאמן : מרסל כהן
"
* מרסל מאמן את דניאלוב. יאיר מאמן את גיא
"מאמנו של דנילוב הודיע לאחר סיום התחרות על התפטרותו. גם לאחר הכשלון בסידני והפסילה בעקבות ההדק הקל, הודיע המאמן על התפטרותו, אבל חזר בו. "
* כמו שנאמר קודם מרסל עבר את גיל הפנסיה ונשאר עם דניאלוב עד האולימפיאדה ומראש היה ידוע שהוא פורש אחרי האוליפיאדה
"גיא סטריק, הקלע האולימפי, יכול להיות מאוד מרוצה מההגרלה שהיתה
היום על מסלול הקליעה. סטריק יירה במסלול מס' 38 שהוא אמצעי
ונחשב ליתרון כיוון שעדיף להיות באמצע (כמו בשחיה)"
* מסלול אמצעי נחשב לגרוע כי בו יש רוח חזקה יחסית לעומת המסלולים הצדדים שמוגנים מרוח ע"י החומות +כול כדור מערבל מעט את האוויר ושאתה באמצע אתה מקבל מערבולות משני הכיוונים חזקים.
"גיא סטריק יתחיל מחר (12:00) את הופעותיו באולימפיאדה השלישית שלו. הקלע הישראלי יתחרה באתונה בתחרות הקליעה ברובה אוויר מ-50 מטר, תחום בו לא הצליח להרשים בשתי האולימפיאדות הקודמות שלו (סיים במקום ה-26 באטלנטה וה-25 בסידני). אבל מאז החליט סטריק, שהתחרה גם ברובה אוויר בעמידה , להתמקד בשכיבה והפך לאחד הטובים בעולם בתחום. "
* גיא יורה ברובה טוטו\זעיר\חופשי (שמות שונים אותו רובה) אבל לא ברובה אוויר
* גיא לא ירה ברובה אוויר עמידה מעל עשר שנים לדעתי
בחסות וואלה\הארץ http://athens2004.walla.co.il
בעיתונות הכתובה תוכלו למצוא עוד הרבה שטיות כאלה.
ודברים גרועים הרבה יותר
בקשר לרעיון של טוביאס (תביעה) אני מציעה לכם לקרוא ידיעות ספורט היום כמה כתבים יכולים להיות יצרתיים ראה: "הטריק של סטריק" עודד קרמר
ציטוט של כתבתו של רון קאופמן:
"אפשר לעקוף את המלחמה המשפטית באמצעות תיקצוב ולהגדיר מקצועות נחשלים, כמו סיוף וקליעה, כחוגים. אם סטריק רוצה להמשיך ולהתבזות באולימפיאדות, שיממן את האימונים, התחמושת והטיולים המפנקים לחו"ל שלא תורמים לציבור, במקום שיושקע בו כסף ציבורים"
*קליעה מקצוע נכשל? שמישהו ישלח לרון רשימת הישגים של קלעי הרובה ב5 שנים האחרונות וישווה אותה לרשימת השגי כול הקבוצות והנבחרות בכדורגל וכדורסל בחמישים שנה האחרונה.
* טיפ לרון אם לא תמהר לכתוב ולשלוח את דברי השטות שלך בטח תשים לב ש "נכשל" (כן כמו בתעודה שלך) כותבים ב כ' ולא ב ח'.
*טיולים מפנקים? כול הקלעים נמצאים בחו"ל את המנימום הכרחי ובטח שלא מתפנקים גיא במיוחד עקב היותו איש משפחה עם 2 בנות קטנות
*לא תרומים לציבור?
"כל ישראלי הנמצא בחו"ל הוא שגריר של המדינה" www.dogood.org.il
חייב לציין את אתר ONE כדוגמא לאתר שנתן סיקור טוב על האולמפיאדה ועל הספורטאים מידע רב לא טעיות נראות לעין + ראיון וידאו עם כול ספורטאי
WWW.ONE.CO.IL
http://www.one.co.il/sitectr2.asp?Categ ... n_ID=04-05
אורן.
נ.ב
אין לי בעיה עקרונית עם וואלה\הארץ
אני נהנה לגלוש הרבה באתר פשוט מה שקרה באולמפיאדה היה לא נורמלי
אין לי מניות\בעלות\שותפות או כול קשר ל ONE חוץ מאתר נחמד שאח שלי הראה לי
[/b]
"
גיא סטריק
קליעה
מועדון : הפועל מעברות
מאמן : מרסל כהן
"
* מרסל מאמן את דניאלוב. יאיר מאמן את גיא
"מאמנו של דנילוב הודיע לאחר סיום התחרות על התפטרותו. גם לאחר הכשלון בסידני והפסילה בעקבות ההדק הקל, הודיע המאמן על התפטרותו, אבל חזר בו. "
* כמו שנאמר קודם מרסל עבר את גיל הפנסיה ונשאר עם דניאלוב עד האולימפיאדה ומראש היה ידוע שהוא פורש אחרי האוליפיאדה
"גיא סטריק, הקלע האולימפי, יכול להיות מאוד מרוצה מההגרלה שהיתה
היום על מסלול הקליעה. סטריק יירה במסלול מס' 38 שהוא אמצעי
ונחשב ליתרון כיוון שעדיף להיות באמצע (כמו בשחיה)"
* מסלול אמצעי נחשב לגרוע כי בו יש רוח חזקה יחסית לעומת המסלולים הצדדים שמוגנים מרוח ע"י החומות +כול כדור מערבל מעט את האוויר ושאתה באמצע אתה מקבל מערבולות משני הכיוונים חזקים.
"גיא סטריק יתחיל מחר (12:00) את הופעותיו באולימפיאדה השלישית שלו. הקלע הישראלי יתחרה באתונה בתחרות הקליעה ברובה אוויר מ-50 מטר, תחום בו לא הצליח להרשים בשתי האולימפיאדות הקודמות שלו (סיים במקום ה-26 באטלנטה וה-25 בסידני). אבל מאז החליט סטריק, שהתחרה גם ברובה אוויר בעמידה , להתמקד בשכיבה והפך לאחד הטובים בעולם בתחום. "
* גיא יורה ברובה טוטו\זעיר\חופשי (שמות שונים אותו רובה) אבל לא ברובה אוויר
* גיא לא ירה ברובה אוויר עמידה מעל עשר שנים לדעתי
בחסות וואלה\הארץ http://athens2004.walla.co.il
בעיתונות הכתובה תוכלו למצוא עוד הרבה שטיות כאלה.
ודברים גרועים הרבה יותר

בקשר לרעיון של טוביאס (תביעה) אני מציעה לכם לקרוא ידיעות ספורט היום כמה כתבים יכולים להיות יצרתיים ראה: "הטריק של סטריק" עודד קרמר
ציטוט של כתבתו של רון קאופמן:
"אפשר לעקוף את המלחמה המשפטית באמצעות תיקצוב ולהגדיר מקצועות נחשלים, כמו סיוף וקליעה, כחוגים. אם סטריק רוצה להמשיך ולהתבזות באולימפיאדות, שיממן את האימונים, התחמושת והטיולים המפנקים לחו"ל שלא תורמים לציבור, במקום שיושקע בו כסף ציבורים"
*קליעה מקצוע נכשל? שמישהו ישלח לרון רשימת הישגים של קלעי הרובה ב5 שנים האחרונות וישווה אותה לרשימת השגי כול הקבוצות והנבחרות בכדורגל וכדורסל בחמישים שנה האחרונה.
* טיפ לרון אם לא תמהר לכתוב ולשלוח את דברי השטות שלך בטח תשים לב ש "נכשל" (כן כמו בתעודה שלך) כותבים ב כ' ולא ב ח'.
*טיולים מפנקים? כול הקלעים נמצאים בחו"ל את המנימום הכרחי ובטח שלא מתפנקים גיא במיוחד עקב היותו איש משפחה עם 2 בנות קטנות
*לא תרומים לציבור?
"כל ישראלי הנמצא בחו"ל הוא שגריר של המדינה" www.dogood.org.il
חייב לציין את אתר ONE כדוגמא לאתר שנתן סיקור טוב על האולמפיאדה ועל הספורטאים מידע רב לא טעיות נראות לעין + ראיון וידאו עם כול ספורטאי
WWW.ONE.CO.IL
http://www.one.co.il/sitectr2.asp?Categ ... n_ID=04-05
אורן.
נ.ב
אין לי בעיה עקרונית עם וואלה\הארץ
אני נהנה לגלוש הרבה באתר פשוט מה שקרה באולמפיאדה היה לא נורמלי
אין לי מניות\בעלות\שותפות או כול קשר ל ONE חוץ מאתר נחמד שאח שלי הראה לי
[/b]
GO BIG OR GO HOME
הרשו לי לחזור לגמר המצבים המפתיע שהתרחש היום באתונה.
באתר האולימפיאדה כתוב שאמונס ירה את הכדור האחרון שלו למטרה של פלאנר האוסטרי, ולכן קיבל 0 נקודות עבורו.
http://www.athens2004.com/en/resultsShooting/results?item=1e8949e20578ef00VgnVCM4000002b130c0a____&dcpnews=1&rsc=SH0000000
לא נעים, אפשר לומר "פאדיחה"...[/url]
באתר האולימפיאדה כתוב שאמונס ירה את הכדור האחרון שלו למטרה של פלאנר האוסטרי, ולכן קיבל 0 נקודות עבורו.

http://www.athens2004.com/en/resultsShooting/results?item=1e8949e20578ef00VgnVCM4000002b130c0a____&dcpnews=1&rsc=SH0000000
לא נעים, אפשר לומר "פאדיחה"...[/url]
נערך לאחרונה על ידי Gimel בתאריך 22 אוגוסט 2004, 20:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
גיל סימקוביץ'
גביען עולם
גביען עולם
חבר'ה,
מספר דברים:
א. אורן- סחתיין על הנאום רק תיקון קטן: נחשל ונכשל זה לא אותו דבר ולכן רון קופמן כן איית כראוי את המילה "נחשלים". חוץ מזה טוב לראות קלע צעיר כמוך נותן עבודה כמו שאתה עשית.
ב. ניר- עם זה אפשרי, בקשר לשאלתך אני מציע שתספר לקופמן מי ומה אנחנו באמת...
אם זה לא יספיק נלבש את "החליפה של האיומים"...
מספר דברים:
א. אורן- סחתיין על הנאום רק תיקון קטן: נחשל ונכשל זה לא אותו דבר ולכן רון קופמן כן איית כראוי את המילה "נחשלים". חוץ מזה טוב לראות קלע צעיר כמוך נותן עבודה כמו שאתה עשית.
ב. ניר- עם זה אפשרי, בקשר לשאלתך אני מציע שתספר לקופמן מי ומה אנחנו באמת...
אם זה לא יספיק נלבש את "החליפה של האיומים"...
"WHO DARES-WINS"
- סליקאי ארד
ועוד דבר קטן לפני שאחות שלי זורקת אותי מהמחשב:
כדאי לכולכם להיכנס ללינק ששלומית בנדיבותה סידרה לנו, לקרוא את הכתבה, להתעצבן ואז להתענג על התגובות שהן ברובן (אני חושב- לא ספרתי) אוהדות דווקא לנו.
גם אני הוספתי תגובה משלי (אילן אתה יכול להירגע כתבתי בטעם טוב, כמעט פיוטי אפילו...)
אז שיהיה בפאנן ובהצלחה לכל הספורטאים שעוד לא סיימו את התחרויות.
כדאי לכולכם להיכנס ללינק ששלומית בנדיבותה סידרה לנו, לקרוא את הכתבה, להתעצבן ואז להתענג על התגובות שהן ברובן (אני חושב- לא ספרתי) אוהדות דווקא לנו.
גם אני הוספתי תגובה משלי (אילן אתה יכול להירגע כתבתי בטעם טוב, כמעט פיוטי אפילו...)
אז שיהיה בפאנן ובהצלחה לכל הספורטאים שעוד לא סיימו את התחרויות.
"WHO DARES-WINS"
- סליקאי ארד
לחברים שלום
לילי ואורן
כותרת מעליבה של העורך נמחקה לאחר זמן קצר ביזמתו של הכתב באתונה ניר שועלי. שוחחתי עם סגן העורך ונראה לי שההדורים יושרו.
תבינו חברים מעריב עמד לבחור ספורטאי שנה ההתלבטות היתה בין גיא לאריק זאבי.
הם בחרו בגיא גם להם מותר להתאכזב, נראה שהם תיקנו עצמם מהר. וכן מותר להם לבקר אותנו גם גיא הקלע כחל לבן הכי טוב שהיה לנו עד היום יודה שהאולימפיאדה מבחינתו לא היתה הצלחה.
ניר
עשה עימי חסד אל "תטפל" באף אחד. רון קאופמן הוא יהודי "קשה עורף" בעל שנאה עצמית תהומית. אנחנו לא נשנה אותו. מניסיון ככל שתענה אותו כן ירבה וכן יוסיף. בעבר פנינו לעורך הקודם חנוך מרמרי בנושא לשון הרע. (ההדק של דנילוב התקלקל ואפשר להוכיח זאת) דנילוב לא ניסה לרמות כמו שכותב רון קאופמן.
אשמח אם העורך או משנהו יפנו לי מעט מזמנם על מנת שנוכל להעמיד דברים על דיוקם. יש להארץ גם פן חיובי בדמות הכתב רמי היפש.
ולכל הרוחות למרות שאני לא מסכים עם רוב הביקורת אנחנו בדמוקרטיה ומותר לבקר אותנו. גם יש כתבים שפנו וביקשו לשמוע מיאיר וגיא (אחרי האולימפיאדה) את הניתוח שלהם לאי ההצלחה.
אז חברים אני מקבל באהבה כל הצעה שתוכל להביא את הקליעה לקהל הרחב, אני רוצה בזה מאד אבל מלחמה נגד התקשורת? במלחמה יש שני צדדים מי שמפסיד יותר ומי שמפסיד פחות.
אגב מי שיכול לסדר לי כל יום 1/2 דקה בשעות השיא בטמבלוויזיה, להראות את תרומת הקליעה לבטיחות לבטחון ולאישיות. ותוך חודש העם מאוהב בנו.
מדובר על 60 אלף ש"ח לפני צילום הסרטונים לכל יום.
וברצינות אשמח לקבל סיוע מכל אחד ואחד מכם.
בברכת הספורט
אילן בן נון
ולמי ששאל בפרטי
כן הקליעה תהיה ב2008 אני מקווה שגם גיא אני מאמין בו
ותזכור מה אני אומר תהינה שם לפחות שתי נשים הלוואי יותר.
לילי ואורן
כותרת מעליבה של העורך נמחקה לאחר זמן קצר ביזמתו של הכתב באתונה ניר שועלי. שוחחתי עם סגן העורך ונראה לי שההדורים יושרו.
תבינו חברים מעריב עמד לבחור ספורטאי שנה ההתלבטות היתה בין גיא לאריק זאבי.
הם בחרו בגיא גם להם מותר להתאכזב, נראה שהם תיקנו עצמם מהר. וכן מותר להם לבקר אותנו גם גיא הקלע כחל לבן הכי טוב שהיה לנו עד היום יודה שהאולימפיאדה מבחינתו לא היתה הצלחה.
ניר
עשה עימי חסד אל "תטפל" באף אחד. רון קאופמן הוא יהודי "קשה עורף" בעל שנאה עצמית תהומית. אנחנו לא נשנה אותו. מניסיון ככל שתענה אותו כן ירבה וכן יוסיף. בעבר פנינו לעורך הקודם חנוך מרמרי בנושא לשון הרע. (ההדק של דנילוב התקלקל ואפשר להוכיח זאת) דנילוב לא ניסה לרמות כמו שכותב רון קאופמן.
אשמח אם העורך או משנהו יפנו לי מעט מזמנם על מנת שנוכל להעמיד דברים על דיוקם. יש להארץ גם פן חיובי בדמות הכתב רמי היפש.
ולכל הרוחות למרות שאני לא מסכים עם רוב הביקורת אנחנו בדמוקרטיה ומותר לבקר אותנו. גם יש כתבים שפנו וביקשו לשמוע מיאיר וגיא (אחרי האולימפיאדה) את הניתוח שלהם לאי ההצלחה.
אז חברים אני מקבל באהבה כל הצעה שתוכל להביא את הקליעה לקהל הרחב, אני רוצה בזה מאד אבל מלחמה נגד התקשורת? במלחמה יש שני צדדים מי שמפסיד יותר ומי שמפסיד פחות.
אגב מי שיכול לסדר לי כל יום 1/2 דקה בשעות השיא בטמבלוויזיה, להראות את תרומת הקליעה לבטיחות לבטחון ולאישיות. ותוך חודש העם מאוהב בנו.
מדובר על 60 אלף ש"ח לפני צילום הסרטונים לכל יום.
וברצינות אשמח לקבל סיוע מכל אחד ואחד מכם.
בברכת הספורט
אילן בן נון
ולמי ששאל בפרטי
כן הקליעה תהיה ב2008 אני מקווה שגם גיא אני מאמין בו
ותזכור מה אני אומר תהינה שם לפחות שתי נשים הלוואי יותר.
טיפול פסיכיאטרי
בעיתון ידיעות אחרונות,ישנו כתב הקורא לעצמו כתב ספורט.
למרות שאין לו מושג בספורט ,חוץ מלהשמיץ,להלעיז,ולדבר סרה.
אין לו מילהטובה לאמר על הספורט בארץ.
הוא מציע ,לסגור ענפי ספואט,כסייף,קליעה,שחיה התעמלות ,ועוד.
טמטום ורוע בדרגה עליונה ,אילו היה יוצא פעם לחול לתחרות ,היה
איזו השקעה נפשית,כספית,פיזית ,צריך ספורטאי שעושה קרטריון אולימפי
כדי להגיע למעמד הזה,כשקראתי את הרפש שהוא זרק בספורטאינו
הגעתי למסקנה ,שכפי הנראה מעולם אימו לא חיבקה אותו ,ולא קיבל אהבה מימיו אני מרחם עליו ,יחד עם זאת צריך להעניש את הזבל בכיסו ,וזה ע"י
החרמת כל עיתון אשר בו הוא כותב אולי כך יבין העורך,(ידיעות אחרונות)
את הנזק .לחלופין יש צורך דחוף לשלוח אותו לטיפול פסיכיאטרי
למרות שאין לו מושג בספורט ,חוץ מלהשמיץ,להלעיז,ולדבר סרה.
אין לו מילהטובה לאמר על הספורט בארץ.
הוא מציע ,לסגור ענפי ספואט,כסייף,קליעה,שחיה התעמלות ,ועוד.
טמטום ורוע בדרגה עליונה ,אילו היה יוצא פעם לחול לתחרות ,היה
איזו השקעה נפשית,כספית,פיזית ,צריך ספורטאי שעושה קרטריון אולימפי
כדי להגיע למעמד הזה,כשקראתי את הרפש שהוא זרק בספורטאינו
הגעתי למסקנה ,שכפי הנראה מעולם אימו לא חיבקה אותו ,ולא קיבל אהבה מימיו אני מרחם עליו ,יחד עם זאת צריך להעניש את הזבל בכיסו ,וזה ע"י
החרמת כל עיתון אשר בו הוא כותב אולי כך יבין העורך,(ידיעות אחרונות)
את הנזק .לחלופין יש צורך דחוף לשלוח אותו לטיפול פסיכיאטרי

- סליקאי ארד
נראה לי שיש ביננו אילו שמפספסים בהבנת היחס של לא ספורטאים לנסיעות לחו"ל של הספורטאים.
וזה דומה מאוד ליחס לאנשים שנוסעים נסיעות עבודה לחו"ל. מהצד (למי שלא נוסע) זה נראה סבבה נוסעים לחו"ל רואים מקומות חדשים פוגשים אנשים מעניינים. אך מי שנוסע יודע, נסיעה לחו"ל = עונש! נסיעה קצרה דחוסה הדבר היחיד שרואים מחו"ל הוא שדה התעופה וחדרי ישיבות.
כך גם הנסיעות לתחרויות. המצד סבבה הם כל הזמן בחו"ל מבלים מתחרים קצת מטיילים וחוזרים לארץ לנוח.
מעשית נוסעים ברגע האחרון האפשרי וחוזרים מיד אחרי התחרות (גם עם כרוך בנהיגה של כמה שעות רצופות מיד אחרי התחרות) משאירים משפחה עיסוקים חובות והתחיבויות ונוסעים.
את הדעה על זה לא ניתן לשנות (מניסיוני לגבי נסיעות עבודה) וחבל על הזמן. מי שלא חי את הספורט בדרך כלל לא מבין את הלחץ שמאחורי המתחרה שגורם גם לגדולים ביותר ליפול דווקא בתחרויות החשובות ביותר.
חלק מהעיתונאים (וחלק מהקוראים) מבינים את זה וזה ניכר בכתיבתם. וחלק לא ואני לא מתיחס לכתב זה או אחר כיוון שהראיון של דנילוב כבר מככב בתוכניות בידור!
הסילופים הם לחם חוקו של העיתונאי (שוב בדרך כלל) וההכחשה או התיקון יופיעו אחרי שנה בעמוד 9 למטה בין מודעות האבל.
אין לצערי מה להסביר למי שמשוכנע שהוא היה יכול להיות טוב יותר עם רק היה יכול.... (אין סתירה במה שכתבתי)...
התיחסות לענפי ספורט בארץ היא: המדליה היא שלנו ומי אתה הספוטאי שתקח לנו אותה על ידי אי זכיה שלחנו 30 ספורטאים שיחזרו עם 30 מדליות.......
נ.ב.
ניסיתי כתבתי מכתבים לעיתונות בצורות שונות ובלי להתיחס לכתב זה או אחר ובדרך כלל לא בקשר לקליעה. זה לא מוכל ולכן לא מפורסם בדיוק כמו שתאונות דרכים (ממוצע של שני הרוגים ביום מעל 100 פצועים ביום) לא מוכר אבל פיגוע עם שני פצועים כן ( ואני לא מזלזל בפיגוע או בנפגעי הטרור).....
חישבו על זה.
וזה דומה מאוד ליחס לאנשים שנוסעים נסיעות עבודה לחו"ל. מהצד (למי שלא נוסע) זה נראה סבבה נוסעים לחו"ל רואים מקומות חדשים פוגשים אנשים מעניינים. אך מי שנוסע יודע, נסיעה לחו"ל = עונש! נסיעה קצרה דחוסה הדבר היחיד שרואים מחו"ל הוא שדה התעופה וחדרי ישיבות.
כך גם הנסיעות לתחרויות. המצד סבבה הם כל הזמן בחו"ל מבלים מתחרים קצת מטיילים וחוזרים לארץ לנוח.
מעשית נוסעים ברגע האחרון האפשרי וחוזרים מיד אחרי התחרות (גם עם כרוך בנהיגה של כמה שעות רצופות מיד אחרי התחרות) משאירים משפחה עיסוקים חובות והתחיבויות ונוסעים.
את הדעה על זה לא ניתן לשנות (מניסיוני לגבי נסיעות עבודה) וחבל על הזמן. מי שלא חי את הספורט בדרך כלל לא מבין את הלחץ שמאחורי המתחרה שגורם גם לגדולים ביותר ליפול דווקא בתחרויות החשובות ביותר.
חלק מהעיתונאים (וחלק מהקוראים) מבינים את זה וזה ניכר בכתיבתם. וחלק לא ואני לא מתיחס לכתב זה או אחר כיוון שהראיון של דנילוב כבר מככב בתוכניות בידור!
הסילופים הם לחם חוקו של העיתונאי (שוב בדרך כלל) וההכחשה או התיקון יופיעו אחרי שנה בעמוד 9 למטה בין מודעות האבל.
אין לצערי מה להסביר למי שמשוכנע שהוא היה יכול להיות טוב יותר עם רק היה יכול.... (אין סתירה במה שכתבתי)...
התיחסות לענפי ספורט בארץ היא: המדליה היא שלנו ומי אתה הספוטאי שתקח לנו אותה על ידי אי זכיה שלחנו 30 ספורטאים שיחזרו עם 30 מדליות.......
נ.ב.
ניסיתי כתבתי מכתבים לעיתונות בצורות שונות ובלי להתיחס לכתב זה או אחר ובדרך כלל לא בקשר לקליעה. זה לא מוכל ולכן לא מפורסם בדיוק כמו שתאונות דרכים (ממוצע של שני הרוגים ביום מעל 100 פצועים ביום) לא מוכר אבל פיגוע עם שני פצועים כן ( ואני לא מזלזל בפיגוע או בנפגעי הטרור).....
חישבו על זה.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד