כדורי "הולופוינט" ו"בלק טאלון"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
למה אתה רוצה להסתובב על בלאק טאלון? זה רק סיבוך.
כבר נתקלתי בשוטר שרצה להחרים לי את הפדרלים כ"תחמושת לא חוקית". זה היה קצת מצחיק וקצת מלחיץ.
המבט של "מה אתה רוצה ממני ולמה לא נשארת על המאדים?" פלוס "זה חוקי, על מה אתה מדבר" כמעט והצילו אותי מכך שהשוטר ירוויח את מיכסת ה-50 כדורים שלי ל-3 שנים.
למזלי ומה שגרם לכך שלא יווצר מרד מקומי, ישראלים אוהבים להראות שהם יודעים יותר ושוטר אחר לידו התחיל להגיד לו "כן כן, ברור שזה חוקי..." אז הוא עזב אותי בשקט והלך להתווכח עם חבר שלו.
אפרופו, זה קרה כשהפקדתי את הנשק (פלוס מחסניות) במטה הארצי בירושלים...
FMJ לנצח.
גדי.
כבר נתקלתי בשוטר שרצה להחרים לי את הפדרלים כ"תחמושת לא חוקית". זה היה קצת מצחיק וקצת מלחיץ.
המבט של "מה אתה רוצה ממני ולמה לא נשארת על המאדים?" פלוס "זה חוקי, על מה אתה מדבר" כמעט והצילו אותי מכך שהשוטר ירוויח את מיכסת ה-50 כדורים שלי ל-3 שנים.
למזלי ומה שגרם לכך שלא יווצר מרד מקומי, ישראלים אוהבים להראות שהם יודעים יותר ושוטר אחר לידו התחיל להגיד לו "כן כן, ברור שזה חוקי..." אז הוא עזב אותי בשקט והלך להתווכח עם חבר שלו.
FMJ לנצח.
גדי.
gadie כתב:למה אתה רוצה להסתובב על בלאק טאלון? זה רק סיבוך.
FMJ לנצח.
גדי.
גדי ידידי,
1. רוצה שתהיה לי האופציה לבלק טאלון. מאמין שאסתובב ביום יום עם תחמושת רגילה. בכל מקרה, אם זה חוקי, לא צריכה להיות בעייה.
2. כשאתה אומר שהפקדת את האקדח לנצח, אתה צריך לשים אייקון כזה:
ניר, לעניות דעתי ,אל תסתובב עם חתמושת שלא ניסית ,ולא רק שניסית את "סוג" הכדור אלא כמה כדורים מאותה קופסה שאתה טוען בכוננות .
סוג הכדור - ברור ,כדי לדעת שהכלי אוכל אותו בלי בעיות .
מאותה קופסה - כדי לדעת שלא נפלת בטעות על קופסה עם סדרה "דפוקה" .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

ג'וקר כתב:ניר, לעניות דעתי ,אל תסתובב עם חתמושת שלא ניסית ,ולא רק שניסית את "סוג" הכדור אלא כמה כדורים מאותה קופסה שאתה טוען בכוננות .
אתה יודע מה הדרך הבטוחה ביותר לוודא שכל הכדורים בקופסא אכן טובים....
א.
- תרמתי למען הסליק

לא התכוונתי לכל הכדורים , אני באופן אישי כשקונה תחמושת חדשה יורה 1-2 מחסניות ,וכשקונה תחמושת שאני יודע שהכלי אוכל ,אני יורה 5-10 כדורים - לא יכול להזיק .
נערך לאחרונה על ידי ג'וקר בתאריך 22 אוגוסט 2004, 05:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

gadie כתב:למה אתה רוצה להסתובב על בלאק טאלון? זה רק סיבוך.
FMJ לנצח.
גדי.
1. כנראה שנתקלת בשוטר שרק יודע לכתוב מבין הצמד הנצחי...אבל למזלך השוטר שיודע לקרוא הציל אותך
2. יכול להיות שהליצן חמד פשוט את התחמושת "הקולית" שלך וניסה להשיג אותה בשיטת מצליח ולא כל כך הלך לו..כי אם הוא היה חושב שיש לך תחמושת בלתי חוקית אז זה לא היה נגמר רק "בהחרמה".
3. מנסיונם המר של אחרים - כל מה שהמשטרה לוקחת היא לא מחזירה גם אם החוק לצדך. מבחינה זו המשטרה יכולה להיות הוכחה ניצחת לקיומם של חורים שחורים על פני כדור הארץ..
4. כדורי HP מכל סוג חוקיים בתכלית ואין לך שום סיבה לחשוש לשאת אותם
א.
- תרמתי למען הסליק

Re: treyw
eld453 כתב:הלופויינט.
בזבוז כסף, תרגיל שיווקי נהדר. עובדה.
"אהבתי". מעניין מאד, אתה מוכן לפרט יותר בעניין ה- "עובדה" על איזה מחקרים ומדדים מקצועיים אתה מבסס את הקביעה שכדורי HP הינם תרגיל שיווקי בלבד?!
תקנו אם אני טועה, ההבדלים העיקריים הם:
1)הרתע הנגרם מ"רגיל" חזק יותר במקצת.
2)עומק החדירה של ה"רגיל" גדול יותר במעט.
3)כמות הריקמה הנהרסת/נפגעת מST גדולה יותר (בערך פי שתיים) מJHP "רגיל".
תקנו אם אני טועה, ההבדלים העיקריים הם:
1)הרתע הנגרם מ"רגיל" חזק יותר במקצת.
2)עומק החדירה של ה"רגיל" גדול יותר במעט.
3)כמות הריקמה הנהרסת/נפגעת מST גדולה יותר (בערך פי שתיים) מJHP "רגיל".
נערך לאחרונה על ידי golani_2 בתאריך 23 אוגוסט 2004, 16:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אל תפחד משום אדם-יהיה גודלו אשר יהיה.
כשסכנה מאיימת עליך, בוא אלי ואני כבר אשתווה.
נחרט על קת שנהב של אקדח קולט 0.45
כשסכנה מאיימת עליך, בוא אלי ואני כבר אשתווה.
נחרט על קת שנהב של אקדח קולט 0.45
ניר כתב:האם יש הבדל בין כדור הולופוינט עם ראש מוזהב לכדור הולופוינט עם ראש כסוף?
ראש מוזהב -- מעטפת קליע עשויה מנחושת
ראש כסוף -- מעטפת קליע עשויה מאלומיניום
לגבי אפקיביות.... אני לא חושב שלמי שחוטף את הכדור כל כך משנה הצבע של הקליע....
כמו שאמרתי כבר קודם, ההבדלים בין סוגים/יצרנים שונים של תחמושת HP מהליגה הראשונה הם זניחים. אחד מפרסם 99.8% והשני מפרסם 98.9% "כח עצירה בג'לטין בליסטי" זה באמת יתחיל לעניין אותי כאשר אנשים יהיו עשויים מג'לטין כמו מדוזות....אבל עד אז....FMJ
א.
- תרמתי למען הסליק

כדורי "בלאק טלון" לא נאסרו מעלום לשיווק או לשימוש. קראתי בזמנו כתבה במגזין אמריקני כשהעניין היה בכותרות (עצומת הרופאים וכל זה). הימים ימי קלינטון, ובכדי להשתיק את המלהגים הושת מס מפלצתי בסך 10,000% אך ורק על תחמושת ששמה המפורש "בלאק טלון". מה הועילו חכמים בתקנתם? הלכו ושינו את השם וקוסמטית קצת את הכדור...
כדור כזה בקוטר 45. "בועט" חזק יותר משמעותית מכדור FMJ סטנדרטי ואני לא ממליץ לערב אותם, גם לא ב-9מ"מ.
ולמי שכתב מה שכתב על כדורי הולופוינט שהם "תרגיל שיווקי"- אני ראיתי במו עיני מה כדור כזה מעולל לגוף אדם- יש סיבה בעטיה מייצרים אותם כבר יותר ממאה שנים.
כדור כזה בקוטר 45. "בועט" חזק יותר משמעותית מכדור FMJ סטנדרטי ואני לא ממליץ לערב אותם, גם לא ב-9מ"מ.
ולמי שכתב מה שכתב על כדורי הולופוינט שהם "תרגיל שיווקי"- אני ראיתי במו עיני מה כדור כזה מעולל לגוף אדם- יש סיבה בעטיה מייצרים אותם כבר יותר ממאה שנים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
הצעדן כתב:גם אני שמעתי וגם קראתי על "עצומת איגוד הרופאים האמריקניים". יש מספר גרסאות לסיפור ואינני יודע אלו מהן נכונות אם בכלל.
ה- SXT הוא + - אותה הגברת בשינוי אדרת וללא ספק יש כאן אלמנט שיווקי מרכזי.
אין לי מושג אם התכוונת לדברי אך אם אכן כך הוא, הכוונה הינה לשינויים שנעשו מתוך שיקולי מכירה. אני מאמין שתהא הגרסא אשר תהיה, מדובר פה בהעלאת נפח מכירה..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד