עוד רעיון שיווקי - חוו דעתכם
עוד רעיון שיווקי - חוו דעתכם
סליקאים יקרים,
להלן רעיון להמצאה שמישהו בעתיד יוכל לממש (אם טרם מומש):
מכונה למכירת מעטפות מבוילות המוצבת ליד עמדות ביטחון במעברי גבול ונמלי תעופה.
המטרה של המכונה הנה שמי שמגיע לעמדת הביטחון ונאלץ להיפרד מפריט כלשהו האסור למעבר יוכל לשלוח אותו לעצמו בדואר (הכוונה למספריים, תרסיסים, medals of honor, בובות גי'. איי. ג'ו, אולרים וכו').
מחיר המעטפה יהיה אחיד או משתנה, למשלוח בדואר רגיל או בינלאומי יבשתי.
מה דעתכם?
להלן רעיון להמצאה שמישהו בעתיד יוכל לממש (אם טרם מומש):
מכונה למכירת מעטפות מבוילות המוצבת ליד עמדות ביטחון במעברי גבול ונמלי תעופה.
המטרה של המכונה הנה שמי שמגיע לעמדת הביטחון ונאלץ להיפרד מפריט כלשהו האסור למעבר יוכל לשלוח אותו לעצמו בדואר (הכוונה למספריים, תרסיסים, medals of honor, בובות גי'. איי. ג'ו, אולרים וכו').
מחיר המעטפה יהיה אחיד או משתנה, למשלוח בדואר רגיל או בינלאומי יבשתי.
מה דעתכם?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לא במזוודה
עדיין ניתן להעביר את הפריטים "האסורים" במזוודה הנכנסת לתא המטען (וכדאי להצהיר עליהם אם נשאלים)
בנסיעה האחרונה לארה"ב העברתי לדרמן במזוודה - עבר בשלום.
ולהצעה שפתחה את האשכול - מניסיון, לא הייתי שולח דברי ערך לכתובת הדואר של בארץ - יותר מדיי דברים "נעלמו" ממעטפות שנשלחו אליי בדואר
ולהצעה שפתחה את האשכול - מניסיון, לא הייתי שולח דברי ערך לכתובת הדואר של בארץ - יותר מדיי דברים "נעלמו" ממעטפות שנשלחו אליי בדואר
נערך לאחרונה על ידי winner בתאריך 23 אוגוסט 2004, 13:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף
Re: לא במזוודה
winner כתב:עדיין ניתן להעביר את הפריטים "האסורים" במזוודה הנכנסת לתא המטען (וכדאי להצהיר עליהם אם נשאלים)
אז כנראה שהאמריקאים אוהבים להתנכל לי.....

כשאני הייתי בארה"ב (אפריל השנה) החרימו לי אולר שוויצרי (שליווה אותי כ 10 שנים...) אשר היה במזוודה העולה ל"בטן" המטוס ויותר מכך החרימו לי ערכת תפירה שהייתה איתי בתיק!
אל תפחד משום אדם-יהיה גודלו אשר יהיה.
כשסכנה מאיימת עליך, בוא אלי ואני כבר אשתווה.
נחרט על קת שנהב של אקדח קולט 0.45
באיזה שדה?
לגולני
באיזה שדה זה קרה?
(כדאי לדעת כדי להתרחק ממנו...)
באיזה שדה זה קרה?
(כדאי לדעת כדי להתרחק ממנו...)
- סליקאי כסף
עד כמה שהנזקים קשים האבטחה נחוצה - אבל ההבדל הוא כאן בין אל-על שהיא כרגע החברה הבטוחה ביותר לטוס איתה, אם תנסה להיזכר בפעם האחרונה שנחטף מטוס אל-על תגלה שתצטרך לשאול אנשים בפנסיה....
החברות האחרות בארה"ב ובכלל פועלות מתוך פניקה בלתי נשלטת - להחרים הכל, תחרימו הכל ומהר!! שחס וחלילה לא יאיימו על הטייס שיקצצו לו את הציפורניים אם לא מטיס אותם לאוזבקיסטן... ערכת תפירה אסור אבל באמצע הטיסה נוכרים בקבוקי ויסקי שבשבירה פשוטה הופכים לחדים ומסוכנים במיוחד. ועדיין סבתות מסכנות מאבדות ערכות תפירה (סליחה גולני)...
אני בעד שיקוף הכל - BETTER SAFE THAN SORRY, שישקפו הכל, מעילים, תיקים שיעשו רנטגן אבל את הפריטים שיאכסנו באופן נפרד ויחזירו אותם לבסוף.
הידעתם: מטען שמועלה למטוס נארז בקופסאות גדולות, אל-על אוספת את כל המטען החשוד או כזה ששייך לאנשים מפוקפקים ושמה אותו בקופסא מיוחדת נגד פיצוץ ללא ידיעתם של הנוגעים בדבר וכך מקבלים ביטחון ואף אחד לא נפגע או נעלב.
למרות שלבטחון מחיר ולפעמים מוזר ונראה לא נחוץ, אני לא חושב שהוא כבד יותר מחיי אדם.
החברות האחרות בארה"ב ובכלל פועלות מתוך פניקה בלתי נשלטת - להחרים הכל, תחרימו הכל ומהר!! שחס וחלילה לא יאיימו על הטייס שיקצצו לו את הציפורניים אם לא מטיס אותם לאוזבקיסטן... ערכת תפירה אסור אבל באמצע הטיסה נוכרים בקבוקי ויסקי שבשבירה פשוטה הופכים לחדים ומסוכנים במיוחד. ועדיין סבתות מסכנות מאבדות ערכות תפירה (סליחה גולני)...
אני בעד שיקוף הכל - BETTER SAFE THAN SORRY, שישקפו הכל, מעילים, תיקים שיעשו רנטגן אבל את הפריטים שיאכסנו באופן נפרד ויחזירו אותם לבסוף.
הידעתם: מטען שמועלה למטוס נארז בקופסאות גדולות, אל-על אוספת את כל המטען החשוד או כזה ששייך לאנשים מפוקפקים ושמה אותו בקופסא מיוחדת נגד פיצוץ ללא ידיעתם של הנוגעים בדבר וכך מקבלים ביטחון ואף אחד לא נפגע או נעלב.
למרות שלבטחון מחיר ולפעמים מוזר ונראה לא נחוץ, אני לא חושב שהוא כבד יותר מחיי אדם.
SharpShooter
SharpShooter,
קודם כל, למען הסר ספק מליבך, ערכת התפירה (הייתה) שייכת לאמא שלי...פשוט עלינו עם תיק אחד (נשמע כמו תירוץ עלוב
)
חידשת לי בנוגע ל"קופסאות העמידות", עד כמה שידוע לי חברת בואינג עובדת כעת על תא מטען למטוסים שיכול לספוג פיצוץ של מטען רב עצמה כדי שזה יגרום נזק מינימלי למטוס ויושביו, אפילו נתקלתי בסרטון המתעד את הניסויים...חבל שלא שמרתי
כמו-כן זכור לי מקרה שנראה לי אירע בשנה האחרונה בו 2 מחבלים כמעט הצליחו לחטוף מטוס בעזרת סכיני הפלסטיק שחולקו עם ארוחת הערב, אין ספק שמעכשיו לא יפסיקו להגיש סכו"ם עם האוכל בטיסות (או לחילופין ישתמשו בצ'ופסטיקס) לכן אני לא רואה את הטעם בלא לאפשר להעלות לטיסה קוצצי ציפורניים, ערכות תפירה וכו'
לסיכום אין ספק כי העולם באמת בפאניקה מוחלטת וחברות התעופה פועלות בלי הרבה היגיון....
קודם כל, למען הסר ספק מליבך, ערכת התפירה (הייתה) שייכת לאמא שלי...פשוט עלינו עם תיק אחד (נשמע כמו תירוץ עלוב

חידשת לי בנוגע ל"קופסאות העמידות", עד כמה שידוע לי חברת בואינג עובדת כעת על תא מטען למטוסים שיכול לספוג פיצוץ של מטען רב עצמה כדי שזה יגרום נזק מינימלי למטוס ויושביו, אפילו נתקלתי בסרטון המתעד את הניסויים...חבל שלא שמרתי

כמו-כן זכור לי מקרה שנראה לי אירע בשנה האחרונה בו 2 מחבלים כמעט הצליחו לחטוף מטוס בעזרת סכיני הפלסטיק שחולקו עם ארוחת הערב, אין ספק שמעכשיו לא יפסיקו להגיש סכו"ם עם האוכל בטיסות (או לחילופין ישתמשו בצ'ופסטיקס) לכן אני לא רואה את הטעם בלא לאפשר להעלות לטיסה קוצצי ציפורניים, ערכות תפירה וכו'
לסיכום אין ספק כי העולם באמת בפאניקה מוחלטת וחברות התעופה פועלות בלי הרבה היגיון....
כמו-כן זכור לי מקרה שנראה לי אירע בשנה האחרונה בו 2 מחבלים כמעט הצליחו לחטוף מטוס בעזרת סכיני הפלסטיק שחולקו עם ארוחת הערב
מטוס של אל-על ? אם כן אז כל קודם זה מוזר מכיוון ועל כל אם לא על רב טיסות של אל-על יש מאבטח סמוי חמוש שאם אני לא טועה יכול לעשות שני דברים: 1. אם התוקף אינו חמוש אז הוא נעצר תוך שימוש בכוח (אם יש צורך) 2. אם הוא חמוש (אני לא יודע מה ההגדרה של זה בדיוק) אז המאבטח יכול להתשמש נגדו בנשק חם.
אמרת שהם "כמעט הצליחו" - מה זה בדיוק אומר? הם הגיעו לתא הטייס? סכיני פלסטיק הן לא נשק מאיים במיוחד כי צריך לנסר איתן דקות ארוכות ומייגעות כי לפצוע ולנטרל באורך רציני אדם בוגר.
אני לא יודע מה קורה בחברות התעופה האחרות בישראל אבל יש תקווה...
יום אחד בסיבוב שידורים של ערוץ ההיסטוריה תהיה תוכנית שנקראת: "אבטחה אווירית" או משהו כזה ושם מדברים על נושאים כאלה בהרחבה. מומלץ.
SharpShooter
כמובן שלא מדובר באל-על, אינני זוכר מהי החברה (אבל אני כמעט בטוח שהיא אמריקאית)
הכוונה בכמעט הצליחו זה שמישהו (אינני זוכר אם היו אלה הצוות, הנוסעים או אולי מאבטח....) גברו עליהם (סה"כ הם לא היו ממש חמושים) ושמו אותם ב"מעצר אזרחי".
לצערי אינני זוכר הרבה פרטים מהמקרה, כי לא כ"כ מצאתי בו עניין, אבל את הבסיס שלו אני זוכר....
הכוונה בכמעט הצליחו זה שמישהו (אינני זוכר אם היו אלה הצוות, הנוסעים או אולי מאבטח....) גברו עליהם (סה"כ הם לא היו ממש חמושים) ושמו אותם ב"מעצר אזרחי".
לצערי אינני זוכר הרבה פרטים מהמקרה, כי לא כ"כ מצאתי בו עניין, אבל את הבסיס שלו אני זוכר....
בסופו של דבר הכול שטויות
לפני כשנה הייתי בארה"ב הייתי צריך לעבור טיסת המשך מניו יורק לסאן פרנסיסקו
בגלל הנציג של אלעל שנטש את עמדתו היו לנו הרבה בעיות ובוספו של דבר הגענו לטרמינל כ40 דקות לפני ההמראה.
במחדל מדהים של האמריקאים הצלחנו לעלות לטיסה אבל לעלות בלי שיבדקו תיק אחד שלנו. אמרו לנו שהם גמרו להעמיס את המטוס ולא נוכל לשלוח את המזוודות לבטן המטוס אז שניקח אותם איתנו.
ובוסף אפילו ליווה אותנו שומר שיעזור לנו לפסוח על התורים והבידוקים.
הגענו למטוס שמונה אנשים עם מזוודות לחודש בארה"ב + תיקי יד בלי לעבור אף בידוק חוץ ממגנומטר אחד רק עלינו ולא על המזוודות.
ובעצם זה קרה בגלל שהגענו ועשינו צק' אין ואז הפקידה אמרה שזאת טעות היא לא שמה לב שכבר מאוחר מדי אבל היא אמרה נו תנסו אולי הבא אחרי יתן לכם לעבור וככה בעצם נתנו לנו לעבור תחנה אחרי תחנה בדיקה אחרי בדיקה שכול אחד אומר טוב אני יעביר אותכם ואני נותן את האחריות על הבא אחרי.
קיצר כול הבדיקות שלהם שוות ל*** אם דבר כזה קרה.
אורן.
לפני כשנה הייתי בארה"ב הייתי צריך לעבור טיסת המשך מניו יורק לסאן פרנסיסקו
בגלל הנציג של אלעל שנטש את עמדתו היו לנו הרבה בעיות ובוספו של דבר הגענו לטרמינל כ40 דקות לפני ההמראה.
במחדל מדהים של האמריקאים הצלחנו לעלות לטיסה אבל לעלות בלי שיבדקו תיק אחד שלנו. אמרו לנו שהם גמרו להעמיס את המטוס ולא נוכל לשלוח את המזוודות לבטן המטוס אז שניקח אותם איתנו.
ובוסף אפילו ליווה אותנו שומר שיעזור לנו לפסוח על התורים והבידוקים.
הגענו למטוס שמונה אנשים עם מזוודות לחודש בארה"ב + תיקי יד בלי לעבור אף בידוק חוץ ממגנומטר אחד רק עלינו ולא על המזוודות.
ובעצם זה קרה בגלל שהגענו ועשינו צק' אין ואז הפקידה אמרה שזאת טעות היא לא שמה לב שכבר מאוחר מדי אבל היא אמרה נו תנסו אולי הבא אחרי יתן לכם לעבור וככה בעצם נתנו לנו לעבור תחנה אחרי תחנה בדיקה אחרי בדיקה שכול אחד אומר טוב אני יעביר אותכם ואני נותן את האחריות על הבא אחרי.
קיצר כול הבדיקות שלהם שוות ל*** אם דבר כזה קרה.
אורן.
GO BIG OR GO HOME
חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים....
אני טס בממוצע אחת לחודשיים וכמעט לכל מקום בעולם.
חפצים חדים (סכינים, אולרים, פצירות, מספריים) כמו כן מציתים, גפרורים, תרסיסים וכו אסורים במטען יד ועל גופכם ויוחרמו בצדק.
במטען נלווה (מזוודות בבטן המטוס) אתם יכולים להביא כל דבר העולה על רוחכם (כולל נשק אם יש לכם אישורים מתאימים) כל עוד זה עומד בתקנות הבטיחות. אל תנסו להעביר זיקוקים או שאר חומרים דליקים, אבל סכינים, מספריים כלי עבודה... כמה שאתם רוצים. אם במקרה מישהו מבקש להחרים פריטים אלה כנראה שהוא אינו מכיר את התקנות (גם כאלה לא חסר) לכן תתעקשו לקרוא למפקח אחראי.
א.
אני טס בממוצע אחת לחודשיים וכמעט לכל מקום בעולם.
חפצים חדים (סכינים, אולרים, פצירות, מספריים) כמו כן מציתים, גפרורים, תרסיסים וכו אסורים במטען יד ועל גופכם ויוחרמו בצדק.
במטען נלווה (מזוודות בבטן המטוס) אתם יכולים להביא כל דבר העולה על רוחכם (כולל נשק אם יש לכם אישורים מתאימים) כל עוד זה עומד בתקנות הבטיחות. אל תנסו להעביר זיקוקים או שאר חומרים דליקים, אבל סכינים, מספריים כלי עבודה... כמה שאתם רוצים. אם במקרה מישהו מבקש להחרים פריטים אלה כנראה שהוא אינו מכיר את התקנות (גם כאלה לא חסר) לכן תתעקשו לקרוא למפקח אחראי.
א.
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד