עוד דגם של קלצ' ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עוד דגם של קלצ' ?
אדי , תרגום בבקשה
http://www.vesti.ru/rvideo.html?vid=33175
http://www.vesti.ru/rvideo.html?vid=33175
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
- תרמתי למען הסליק

- תרמתי למען הסליק

קודם כל, אני בהלם... כמה זמן אתם בארץ? איך זה שאתם עדיין לא שולטים ברוסית??? לא תקין, פאק בכוננות!!!
אז ככה, תרגום מקוצר במלל חופשי.
הכתבה בחדשות מדברת על מספר כלי ירי חדשים:
1. מקלע קל קלשניקוב משופר. מהווה שיפור הדגם הנוכחי. בדגם החדש נעשה שימוש הטכנולוגיות חדשות לפיזור חום מהקנה. כתוצעה מכך, מושג מקבץ טוב הרבה יותר (לפי הכתבה - המקבץ הצטמצם ב 50% - אפילו היורים המיומנים ביותר לא האמינו שמקבץ כזה אפשרי במקלע 7.62), כמו כן, אין צורך יותר להחליף קנה אחרי ירי רצוף של 1000 כדור, כי הקנה פשוט לא מתחמם. כמו כן, מנגנון מיוחד מונע בגלי החום העולים מהקנה לטשטש את שדה הראייה של הכוונות ובכך הדיוק מקבל שיפור נוסף.
2. אדקח GURZA - מדובר באקדח חדש בכותר 9 מ"מ, המיועד לירי מדוייק בטווחים של עד 100 (ובמילים - מאה) מטרים. לא נמסרו פרטים נוספים.
3. תמ"ק VERESK - נשק בכותר 9 מ"מ המיועד לצוותי פריצה. לא נמסרו פרטים נוספים.
לא צויין במפורש, אך אני הבנתי ששני הכלים משתמשים באותו סוג תחמושת. הקליע מסוגל לחדור כמעט כל סוג של מיגון אישי ממאה מטרים.
4. אקדח מושתק PPS. השתקה נעשית ע"י שימוש בכדור מיוחד, מבנהו "חותך" אץ הגלי הקול שנוצרים בזמן פיצוץ אבש"ר, שימו לב, שלאקדח אין כלל משתיק חיצוני "קונבנציונלי". חסרון של אקחד זה - עלות תחמושת גבוהה - כ-10$ לכדור בודד.
5. רובה צלפים טקטי VINTOREZ המשופר - דגם ותיק יחסית ומוכר במזרח התיכון (לפי הכתבה). לא נמסרו פרטים נוספים (לי יש ספר על הרובה הזה
).
כל הכלים הנ"ל מיועדים להכנס לשימוש(או שכבר בשימוש) הספצנז.
צויין בכתבה שקיימים כלי נשק נוספים, אך הם עדיין מסווגים ולא ניתנים להצגה.
לשימושכם!
אז ככה, תרגום מקוצר במלל חופשי.
הכתבה בחדשות מדברת על מספר כלי ירי חדשים:
1. מקלע קל קלשניקוב משופר. מהווה שיפור הדגם הנוכחי. בדגם החדש נעשה שימוש הטכנולוגיות חדשות לפיזור חום מהקנה. כתוצעה מכך, מושג מקבץ טוב הרבה יותר (לפי הכתבה - המקבץ הצטמצם ב 50% - אפילו היורים המיומנים ביותר לא האמינו שמקבץ כזה אפשרי במקלע 7.62), כמו כן, אין צורך יותר להחליף קנה אחרי ירי רצוף של 1000 כדור, כי הקנה פשוט לא מתחמם. כמו כן, מנגנון מיוחד מונע בגלי החום העולים מהקנה לטשטש את שדה הראייה של הכוונות ובכך הדיוק מקבל שיפור נוסף.
2. אדקח GURZA - מדובר באקדח חדש בכותר 9 מ"מ, המיועד לירי מדוייק בטווחים של עד 100 (ובמילים - מאה) מטרים. לא נמסרו פרטים נוספים.
3. תמ"ק VERESK - נשק בכותר 9 מ"מ המיועד לצוותי פריצה. לא נמסרו פרטים נוספים.
לא צויין במפורש, אך אני הבנתי ששני הכלים משתמשים באותו סוג תחמושת. הקליע מסוגל לחדור כמעט כל סוג של מיגון אישי ממאה מטרים.
4. אקדח מושתק PPS. השתקה נעשית ע"י שימוש בכדור מיוחד, מבנהו "חותך" אץ הגלי הקול שנוצרים בזמן פיצוץ אבש"ר, שימו לב, שלאקדח אין כלל משתיק חיצוני "קונבנציונלי". חסרון של אקחד זה - עלות תחמושת גבוהה - כ-10$ לכדור בודד.
5. רובה צלפים טקטי VINTOREZ המשופר - דגם ותיק יחסית ומוכר במזרח התיכון (לפי הכתבה). לא נמסרו פרטים נוספים (לי יש ספר על הרובה הזה
כל הכלים הנ"ל מיועדים להכנס לשימוש(או שכבר בשימוש) הספצנז.
צויין בכתבה שקיימים כלי נשק נוספים, אך הם עדיין מסווגים ולא ניתנים להצגה.
לשימושכם!
- סליקאי טיטניום

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד