אולימפיאדה

פורום המיועד לעוסקים ולמתעניינים בתחום הירי האולימפי לסוגיו השונים.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי pronemaster » 23 אוגוסט 2004, 01:09

לצערנו מצב העיתונות בארץ הוא כפי שהוא, והיכולת שלנו להשפיע כמעט בכל דרך היא אפסית.

לדעתי אנחנו צריכים להתרכז במטרה אחת - ההישגים שלנו. כשתגיע גם המדליה האולימפית, ואין לי ספק שהיא תגיע, המלעיזים ייאלצו לשתוק או לחזור בהם, ולנו גם כך זה לא יזיז... בכל מקרה אנחנו מתחרים בשביל עצמנו, ולא בשביל לשמח אנשים שמתפרנסים מהלעזות ושערוריות.

לעומת זאת, אני מקווה שהגורמים המקצועיים (הספורט ההישגי וכיו"ב) מודעים למצב כפי שהוא, ולכן יידעו להתייחס לדעה השלילית בציבור כיאות לה (כלומר להגיד "כן, כן" וכשכולם ישכחו, אחרי יומיים, להשאיר את הקריטריונים כפי שהם, ולסמוך עלינו שנעשה את העבודה) - כך הזכרון הקצר של הציבור, שמאפשר לעיתונאפסים להתקיף ענף עם רשימת הישגים מרשימה כ"כ, יעבוד לטובתנו.

וטוביאס - אני לא אתפלא אם רובן המכריע של התגובות לקופמן הן מאנשים שכותבים כאן, ולכן לצערי הן לא משקפות את הנעשה בשטח.

כל הלכלוך לא מרתיע אותי. זה רק מגביר את המוטיבציה שלי. להתראות בתחרויות!
The black knight always triumphs

אורן
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי רפתן » 23 אוגוסט 2004, 05:28

שכבן
נאה דורש נאה מקיים
יאללה אני רוצה לראות 3 מתחרים על שני מקומות לביג'ין.
אתה מכיר את דעתי שכשיהו 2 קווטות של המדינה ומתוך 5 יסעו ה שניים הכי טובים ערב התחרות ולא בהכרח הזוכים בקווטה. אז הרמה תעלה.
אבל איפה אתה?
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי riko » 23 אוגוסט 2004, 13:34

אורן (הארוך, לא הגדול :lol: ) צודק .. כל עוד הקריטריונים לא משתנים .. אז שיגידו, אז מה .. העוסקים בענף יודעים מה הוא שווה ויודעים שמדליה תהיה - בתנאי שלא ישנו את ההשקעה בספורט לרעה ..
אסור לשכוח שבארץ כמעט ואין עתודה ממנה ניתן להוציא בתק' הקרובה מועמדים להיות אלופים אולימפיים, לצערנו אנחנו לא סין ואין לנו מיליונים של ילדים לבחור מבניהם את המתאימים ביותר, לשים אותם במשטר אימונים דיקטטורי ושבגיל 17 - 20 יביאו מדליות אולימפיות מבלי שמישהו שמע עליהם ...
צריך לעשות פרויקט, מיכאל אני מנדב אותך כי אין בעל ידע יותר ממך לפרויקט שכזה :P - לאסוף את הקריטריונים הקיימים לכל ענף, את ההצהרות על ציפיות מכל ספורטאי באולימפיאדה מול התוצאות שלו, את ההישגים בשנים האחרונות של כל ענף ואת התקצוב של כל ענף.
ברגע שתהיה טבלה כזו אני בטוח שנוכל להפיק ממנה תועלת רבה, גם מול התקשורת וגם מול היחידה לספורט הישגי .. (אילן, אני יודע שאתה רוצה לכתוב - אם הצעת תבצע ! אבל .. תן לי לגמור את האוניברסיטה בשלום .. רק עוד קצת :? )

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שלומיתטחנאי » 23 אוגוסט 2004, 13:56

ואני חוזרת לשלושה מצבים גברים..(עוד לא נרגעתי מזה, מה לעשות...) :wink:

http://athens2004.walla.co.il/?w=/3723/588932
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי pronemaster » 23 אוגוסט 2004, 14:24

אילן,
כפי שאמרתי - אני כאן. תראה אותי בתחרויות בשנים הקרובות.

מיכאל, או מי שמתנדב להרים את הכפפה ששחר זרק, אתם יכולים להסתייע בלינק שנתתי בתחילת השרשור הזה, עם התחזיות של SI לאולימפיאדה. כמה יפתיע אתכם לדעת שהם ממש לא הבריקו?
עם זאת, לצערי הבעיה אינה בנתונים היבשים, אלא במסלול שהם עוברים עד לדף/מסך. את זה לא נוכל לשנות. המקום בו עדיף לרכז את המאמצים הוא הספורט ההישגי והועד האולימפי. כדי למזער את ההשפעה של העיתונות, הייתי מציע לנסות ולצמצם ככל האפשר את המגע עם רובם - לא לתת להם תחמושת.. כמובן שלתומכים שבהם כן.

אבל מה אני מבין בתקשורת? כולה מהנדס מחשבים עם פטיש לקליעה וטיולים :wink:
The black knight always triumphs

אורן
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי riko » 23 אוגוסט 2004, 23:12

אורן זה בסדר, אני מסיים תואר בתקשורת ולצערי לא יכל לומר שאני מבין את המתרחש בראשם של העיתונאים/ עורכים יותר טוב ממך :x :x :x

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שלומי גרינבלט » 25 אוגוסט 2004, 09:16

שחר אם זה המצב אז תחליף מסלול.
ואורן, אם לא תיצור קשר עם עיתונאים זה יגרום לתוצאה הפוכה מכיוון שאז תהיה להם "לגיטימציה" לכתוב מה שהם רוצים ולא את האמת ו/או את העובדות.
לפי דעתי צריך להיות קשר עם התקשורת אבל בצורה מסודרת דרך איש הקשר ו/או בתיאום איתו ו/או לאחר תידרוך ממנו ולא באופן אישי על מנת שלא נצטרך לקבל אזהרות כמו שחר לשקול מילים.
(1) הירי היחיד שיותר מדויק מאש אויב הוא אש ידידותית
(2) לא משנה כמה פעמים בדקת את הנשק – תמיד יש עוד כדור אחד
(3) אפודים קרמיים אינם חסיני כדורים. (הם גם מיוצרים על ידי זה שהגיש את ההצעה הנמוכה ביותר במכרז)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Coach » 26 אוגוסט 2004, 01:05

לכל מי שיש עדיין קצת בבטן על רון קאופמן ורוצה להעביר את זה לידיעתו:

כותבים לרון קופמן :
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/QAHeb.jhtml?qaNo=80

תא דואר של רון קאופמן במערכת הארץ : ronk@haaretz.co.il

תשתדלו להשאר ענייניים....

הפרטים נלקחו מאתר עיתון הארץ, וככתב רון צריך לדעת שהוא חשוף גם לביקורת...
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי riko » 26 אוגוסט 2004, 03:51

שלומי , נעלבתי ..
שים לב שהופנתי לכתב ע"י איש הקשר לתקשורת של איגוד הקליעה,
ה"שקול מילים" זו אזהרה מחוייבת לכל מי שמדבר עם עיתונאי ..

שחר (ולא באמת נעלבתי ..)

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שלומי גרינבלט » 26 אוגוסט 2004, 09:44

אני שמח שלא נעלבת אבל נראה לי ש"שקול מילים" זה תדרוך קצת איך נקרא לזה...מתומצת מדי במיוחד לאור הכתבות האחרונות.

במצב הנוכחי, אני הייתי מצפה מאיש הקשר לתקשורת לנהל בעצמו את המגעים עם התקשורת או לפחות להיות נוכח בשיחה....

אבל זה רק אני.
(1) הירי היחיד שיותר מדויק מאש אויב הוא אש ידידותית
(2) לא משנה כמה פעמים בדקת את הנשק – תמיד יש עוד כדור אחד
(3) אפודים קרמיים אינם חסיני כדורים. (הם גם מיוצרים על ידי זה שהגיש את ההצעה הנמוכה ביותר במכרז)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי riko » 26 אוגוסט 2004, 19:48

טוב , אז למען מניעת אי הבנות ועלבונות
ראשית - לא דיברתי עם העיתונאי
שנית - תודרכתי כראוי, לא הכל מתרחש מעל דפי ה"סליק" (דביר, צר לי, אבל מה לעשות ..)
ולסיום - אין מה לפחד מהתקשורת, צריך רק לדעת עם מי, מתי, איך ומה .. (או שאולי עדיף לפחד :shock: )

שחר

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי טוביאס » 26 אוגוסט 2004, 20:42

רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם אני שמעתי ששני מפצחי האגוזים האגדתיים- שחר "אני יורה רק רובה אויר" ינסוביץ' ( :wink: ) ואורן "הסיפורים עלי לא נכונים זה רק גיא מנפח " מורבצ'יק ( :roll: ) עושים קאמבק מטורף יותר מזה של אניטה פללי???
זאת סיבה לפתוח את העונה! (גם אם גיא עדיין ייתן לך חודשיים בערך של יבשים עד שתתחיל לירות באמת אבל זה כנראה מצפה רק לי).
"WHO DARES-WINS"
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מיכאל » 30 אוגוסט 2004, 09:03

תנו לקופמן להמשיך ולבזות את עצמו. כנראה שהוא סובל מחוסר אהבה או תשומת לב או צעצועים בילדות ומנסה לפצות את עצמו בדרך אינפנטילית.

בסופו של דבר - פעם בארבע שנים בא הפרובוקטור הזה ומנסה לחבל במאמצים של כל הענפים. מישהו ראה עד היום שהוא הצליח? מישהו שומע ממנו משהו על הענפים אותם הוא קוטל, בין האולימפיאדות? הכלב נובח והשיירה עוברת.

בסופו של דבר, אי אפשר לומר שההופעה של הקלעים הישראליים היתה טובה. כנראה שמשהו בהכנה הפסיכולוגית היה לקוי (מחשבות שלי - רק בפרטי וחסוי) - אחרת אי אפשר להסביר נפילה בתוצאות של הרבה מאוד נקודות (יחסית).

מצד שני, האולימפיאדה בסופו של דבר היא ארוע חריג בעוצמתו והקלעים שלנו לא היו הראשונים ולא יהיו האחרונים שלא עמדו ולא יעמדו בלחץ רק לדוגמה באולימפיאדה הזו אלופים רבים כשלו (מריון ג'ונס, קנניסה בקלה, פול טרגט ווילסון קיפקטר, למשל) ואחרים הורידו בגיל מבוגר וקרובים לייאוש את הקוף מהכתף. לסיכום במעריב - http://www.nrg.co.il/online/3/ART/775/931.html

המצב העגום הוא שלא נראה לי שבעוד ארבע שנים נראה קלעים אחרים בבייג'ין.

הבת שלי מתחילה עוד מעט את ההכנות לאולימפיאדת 2016. :wink:
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מיכאל » 02 ספטמבר 2004, 09:09

לסיכום אשכול זה - תקראו את רשמיו של מת'יו אמונס - מי שנכנס להיסטוריה כקלע שירה את הכדור החשוב ביותר למטרה של השכן וייכנס כנראה בעוד עשרים שנה להיסטוריה כאחד הגדולים אי פעם:

http://www.targettalk.org/viewtopic.php?t=9091
nobody expects the spanish inquisition
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד