למה לשמור על הפה? ככה!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
למה לשמור על הפה? ככה!
לכו תבקרו באתר הבא: http://www.nice4u.up.co.il
אני יודע שלרובכם השפה לא תהיה ברורה במיוחד, אבל רדו למטה עד לסוף הדף, בפינה השמאלית תחתונה ישנה רשימה של חמישה לינקים, עמדו על הראשון ברשימה וראו לאן הוא מוביל...
זאת הסיבה לכך שאנחנו מבקשים לשקול טוב, טוב, מה אתם כותבים כאן...
תודה.
אני יודע שלרובכם השפה לא תהיה ברורה במיוחד, אבל רדו למטה עד לסוף הדף, בפינה השמאלית תחתונה ישנה רשימה של חמישה לינקים, עמדו על הראשון ברשימה וראו לאן הוא מוביל...
זאת הסיבה לכך שאנחנו מבקשים לשקול טוב, טוב, מה אתם כותבים כאן...
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 26 אוגוסט 2004, 14:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מדובר באתר של בחור מהכפר ג'ת במשולש שקוראים לו אחמד אבו בכר
הטלפון שלו זה 054-250656
האי מייל - ahmed_aab@hotmail.com
אם מישהו מעונין ליצור קשר איתו, לברר מה הקטע של האתר
שחר
הטלפון שלו זה 054-250656
האי מייל - ahmed_aab@hotmail.com
אם מישהו מעונין ליצור קשר איתו, לברר מה הקטע של האתר
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
העניין הזה היה ידוע בעבר, או שרק גילו את זה?
אותי מעניין למה לאתר קוראים "nice4u" והוא מקשר לאתר נשק? ולמה בכלל הוא מקשר לאתר נשק?
מישהו בדק לאן עוד הוא מקשר?
אם מישהו לקח על עצמו את היוזמה של לברר מה הרעיון המרכזי של האתר הזה - מוזמן לספר...
ודרך אגב לדעתי הכותבים פה בכל זאת משתדלים לשמור על רמה נאותה של התבטאות והתייחסות:roll: .
אותי מעניין למה לאתר קוראים "nice4u" והוא מקשר לאתר נשק? ולמה בכלל הוא מקשר לאתר נשק?
מישהו בדק לאן עוד הוא מקשר?
אם מישהו לקח על עצמו את היוזמה של לברר מה הרעיון המרכזי של האתר הזה - מוזמן לספר...
ודרך אגב לדעתי הכותבים פה בכל זאת משתדלים לשמור על רמה נאותה של התבטאות והתייחסות:roll: .
SharpShooter
שאר הקישורים באותה עמודה מובילים לאתרים אחרים בערבית, אך יש שם גם קישורים ליאהו, וואלה הוטמייל וכו'...
ואני באמת בספק אם מישהו יתקשר לאחמד מג'ת כדי לברר על מה האתר שלו, אבל אם כן אנא פרסמו תשובה.
אני מניח בכל מקרה שהקישור הוא לא ל"טובתנו", אם מישהו המיר את החדשות שם לאנגלית, הוא היה מגלה שהאדון הנחמד הוא לא חובב ישראל בלשון המעטה....
ואני באמת בספק אם מישהו יתקשר לאחמד מג'ת כדי לברר על מה האתר שלו, אבל אם כן אנא פרסמו תשובה.
אני מניח בכל מקרה שהקישור הוא לא ל"טובתנו", אם מישהו המיר את החדשות שם לאנגלית, הוא היה מגלה שהאדון הנחמד הוא לא חובב ישראל בלשון המעטה....
אל תפחד משום אדם-יהיה גודלו אשר יהיה.
כשסכנה מאיימת עליך, בוא אלי ואני כבר אשתווה.
נחרט על קת שנהב של אקדח קולט 0.45
והוא עוד קורא לאתר "NICE4U"...
ידעתם שיש לאתר מועדון? ממבט ראשון נראה כמו "וואלה!" ברעיון הכללי והבסיס.
ואני אשאל שוב בהקשר המקורי של הדיון:
"העניין הזה היה ידוע בעבר, או שרק עכשיו גילו את זה?"
SharpShooter
ייתכן שהאתר נבע מוואלה, לא לחינם הוא מקושר אליו...
אנא מלאו את הסקר הממוקם כאן:
http://www.islamonline.net/polls/Englis ... survey.asp
שימו לב כי לא קיימת האופציה של מדינת ישראל, כי אם "פלשתין"....
בכלל, WEBART, מעניין אותי לדעת איך מצאת את זה...
אנא מלאו את הסקר הממוקם כאן:
http://www.islamonline.net/polls/Englis ... survey.asp
שימו לב כי לא קיימת האופציה של מדינת ישראל, כי אם "פלשתין"....
בכלל, WEBART, מעניין אותי לדעת איך מצאת את זה...
אל תפחד משום אדם-יהיה גודלו אשר יהיה.
דביר וכל האחרים שממהרים להסיק מסקנות,
לדעתי, להסיק שהפנייה מאתר בעל תוכן בערבית לאתר הסליק היא בהכרח בעלת הקשר רע (ככה השתמע מדבריך) כאשר אתה מודה שאינך יודע מה תוכנו או מטרתו של האתר, זה מעשה קצת גזעני.... נכון, צריך להזהר, אבל עדיין אפשר לתת קצת קרדיט לחלק מבני דודנו שלחלקם מטרות טהורות וכשרות.
אני מכבד אותך מאוד ובגלל זה הופתעתי למקרא דבריך...
ובכל מקרה, בטחון שדה זה דבר חשוב!

לדעתי, להסיק שהפנייה מאתר בעל תוכן בערבית לאתר הסליק היא בהכרח בעלת הקשר רע (ככה השתמע מדבריך) כאשר אתה מודה שאינך יודע מה תוכנו או מטרתו של האתר, זה מעשה קצת גזעני.... נכון, צריך להזהר, אבל עדיין אפשר לתת קצת קרדיט לחלק מבני דודנו שלחלקם מטרות טהורות וכשרות.
אני מכבד אותך מאוד ובגלל זה הופתעתי למקרא דבריך...
ובכל מקרה, בטחון שדה זה דבר חשוב!
if you wanna shoot, shoot, don't talk
לכל הנבוכים
מדובר באתר מוזר שהינו אוסף של לינקים לאתרים שונים האתר החדשותי הוא "איסלאם און ליין" כאשר בצד ימין ולמטה יש קישורים שונים ומשונים לרשות הדואר הישראלית לטוטו ואפילו למשטרת ישראל "מווקע אלשורטה אלאישראליה" (הקישור החמישי מתחת לפרסומות לסלולרי).
הקישור לסליק מופיע תחת השם "אלסילאח אלאישראילי" היינו הנשק הישראלי או כלי זין ישראליים.
האתר נראה בלתי מזיק, אבל בכל אופן להיזהר בכתיבה זה דבר תמיד טוב.
הקישור לסליק מופיע תחת השם "אלסילאח אלאישראילי" היינו הנשק הישראלי או כלי זין ישראליים.
האתר נראה בלתי מזיק, אבל בכל אופן להיזהר בכתיבה זה דבר תמיד טוב.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד