למה לשמור על הפה? ככה!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
KONEN,
אמת חקוקה בסלע!
ח'ברה , בואו נעצור פה את הברברת ונזכור ונשנן , הרשת פתוחה בפני כל אחד, גם אתרים ברמת הצפנה זו או אחרת חשופים לעיני מי שצריך.
לא , ואני חוזר ומתריע ,לא, לדבר ולקשקש חופשי ברשת גם על דברים שלכאורה נראים לכם פשוטים ברמת היומיום ורמת הסיווג, כי הפיפס הקטן שלכם,יכול להשלים לאוייב פאזל מודיעיני
יקר ערך מבחינתו והרה אסון מבחינתנו, וכבר היו דברים מעולם....
אני מצטרף להצעה שקוראת לנעול את האשכול הזה,
אז חברים וחברות הדברים האלו בנפשנו הם.
וובי, לתשומת ליבך.
אמת חקוקה בסלע!
ח'ברה , בואו נעצור פה את הברברת ונזכור ונשנן , הרשת פתוחה בפני כל אחד, גם אתרים ברמת הצפנה זו או אחרת חשופים לעיני מי שצריך.
לא , ואני חוזר ומתריע ,לא, לדבר ולקשקש חופשי ברשת גם על דברים שלכאורה נראים לכם פשוטים ברמת היומיום ורמת הסיווג, כי הפיפס הקטן שלכם,יכול להשלים לאוייב פאזל מודיעיני
יקר ערך מבחינתו והרה אסון מבחינתנו, וכבר היו דברים מעולם....
אני מצטרף להצעה שקוראת לנעול את האשכול הזה,
אז חברים וחברות הדברים האלו בנפשנו הם.
וובי, לתשומת ליבך.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

חבלני, ידידי,
הבעיה שאצלנו בארץ הקודש, כ ו ל ם יודעים ה כ ל , ורוצים שכולם ידעו שהם יודעים,
כולם היו קמ"נים, כולם היו ועדיין לוט"ריסטים,מומחי חבלה, שהשתתפו בפשיטות נועזות מאחורי הקווים, או לפחות תיכננו אותם.......
חשוב מדי פעם בפעם לרענן נהלי ב"ש,ולנער את החברים, כי אדישות מובילה לרשלנות ופחד מוביל לעירנות, ומי שיודע משהו , חייב שדבר זה יהיה חקוק על לוח ליבו, יום יום , שעה שעה.
דבר נוסף, אצלנו, בניגוד לשאר העולם הנאור, כמעט כולם היו בצבא, ויודעים דבר אחד או שניים מעבר לדברים ש"סתם" אזרח נושא נשק , בשוודיה לדוגמה יודע.
אני מתנצל על הרוח הארכאית משהו של דבריי,קבלו זאת בהבנה.
הבעיה שאצלנו בארץ הקודש, כ ו ל ם יודעים ה כ ל , ורוצים שכולם ידעו שהם יודעים,
כולם היו קמ"נים, כולם היו ועדיין לוט"ריסטים,מומחי חבלה, שהשתתפו בפשיטות נועזות מאחורי הקווים, או לפחות תיכננו אותם.......
חשוב מדי פעם בפעם לרענן נהלי ב"ש,ולנער את החברים, כי אדישות מובילה לרשלנות ופחד מוביל לעירנות, ומי שיודע משהו , חייב שדבר זה יהיה חקוק על לוח ליבו, יום יום , שעה שעה.
דבר נוסף, אצלנו, בניגוד לשאר העולם הנאור, כמעט כולם היו בצבא, ויודעים דבר אחד או שניים מעבר לדברים ש"סתם" אזרח נושא נשק , בשוודיה לדוגמה יודע.
אני מתנצל על הרוח הארכאית משהו של דבריי,קבלו זאת בהבנה.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד