ידיעות אחרונות צדוק יחזקאלי.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ידיעות אחרונות צדוק יחזקאלי.
הכתב הנ"ל מבצע כתבה על אי ההצלחות במשלחת הישראלית לאתונה.
הוא אינו איש ספורט ולכן בא בגישה אובייקטיבית ככל שניתן!
הוא מוכן לתת לנו במה להסביר את עצמנו. הוא לא תוקף הוא רק מנסה להבין מה קרה.
בשיחה עמו הבנתי שאי ההצלחה של הקליעה היתה קטנה לעומת ענפים בהם נזרקנו אחורה לקרשים.
הוא ניסה לראיין את מרסל ודנילוב. הוא ידבר עם יאיר ויעל (אולי גם עם גיא)
אם למישהו דברים חשובים לאמר או להעביר נא לעשות זאת דרכי או דרך יאיר.
אין התנצחות רק ניסיון ללמוד על ההכנות ולתהות על סיבות לאי הצלחה.
לידיעתכם
אילן
הוא אינו איש ספורט ולכן בא בגישה אובייקטיבית ככל שניתן!
הוא מוכן לתת לנו במה להסביר את עצמנו. הוא לא תוקף הוא רק מנסה להבין מה קרה.
בשיחה עמו הבנתי שאי ההצלחה של הקליעה היתה קטנה לעומת ענפים בהם נזרקנו אחורה לקרשים.
הוא ניסה לראיין את מרסל ודנילוב. הוא ידבר עם יאיר ויעל (אולי גם עם גיא)
אם למישהו דברים חשובים לאמר או להעביר נא לעשות זאת דרכי או דרך יאיר.
אין התנצחות רק ניסיון ללמוד על ההכנות ולתהות על סיבות לאי הצלחה.
לידיעתכם
אילן
אילן
אני אשמח לדבר איתו על הקשיים שעומדים בפני מי שרוצה (מאוד) להיות ספורטאי אולימפי בארץ, אך נלחם עם עצמו כבר חודשים ארוכים מאחר וברור לי שחיי ספורטאי אולימפי הם לא צוף ודבש, ואני מתכוון לצד הכלכלי בעיקר אך גם לחוסר התמיכה המורלית.
אבל אל דאגה, אני כבר החלטתי, אם אורן הארוך הולך על זה .. מה פתאום שאני אוותר ?
שחר
אני אשמח לדבר איתו על הקשיים שעומדים בפני מי שרוצה (מאוד) להיות ספורטאי אולימפי בארץ, אך נלחם עם עצמו כבר חודשים ארוכים מאחר וברור לי שחיי ספורטאי אולימפי הם לא צוף ודבש, ואני מתכוון לצד הכלכלי בעיקר אך גם לחוסר התמיכה המורלית.
אבל אל דאגה, אני כבר החלטתי, אם אורן הארוך הולך על זה .. מה פתאום שאני אוותר ?
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
- סליקאי ארד
אפילו אני קראתי, למרות שידיעות אחרונות עולה פה 7 וחצי יורו
לדעתי הכתבה או אם תרצו הכתב הלך על קצות האצבעות בתקווה לצאת טוב עם כולם.
באופן כללי הכתבה אכן היתה יותר בעד הספורטאים, אבל זה לא היה לא בשר - לא חלב...
הוא היה יכול הרבה יותר להתעמק, זה לא חוכמה גדולה לצאת בהצהרות ש"מחצית מהספורטאים העדיפו שלא לקחת פסיכולוג". לא לכולם זה מתאים. אני הייתי אצל 2 פסיכולוגים בווינגיט. האחרון שבהם הוא ד"ר בוריס בלומנשטיין. אין מה להגיד, בן אדם ענק, מדהים, יודע את עבודתו אבל....הוא לא מאוד מכיר את העבודה עם הקליעה, או מה לעשות עם קלעים. הוא מצויין לענפי קרב למשל..
אני חושבת שדווקא בגלל שהירי הוא מאוד מנטלי, הקלעים המנוסים לאו דוקא זקוקים לתכנית כמו הביו פידבק (שזאת התכנית שאני עבדתי עליה). לא היתה לי שום בעיה לעשות את התרגילים כמעט בלי מאמץ..
אני יכולה לומר לקלעים הצעירים בפורום שאם בעתיד הרחוק או הקרוב אני אחזור להתאמן זה יהיה כן בליווי צמוד של איש מקצוע אבל לא מהספורט. זה כן תורם וכן חשוב, אבל שוב, לכל אחד מאיתנו מתאים משהו אחר. או לא מתאים בכלל. ובנוגע לכתבה, אי אפשר לקבוע שזאת היתה הבעיה. זה פשוט נוח..
דעתי בלבד כמובן!!!!

לדעתי הכתבה או אם תרצו הכתב הלך על קצות האצבעות בתקווה לצאת טוב עם כולם.
באופן כללי הכתבה אכן היתה יותר בעד הספורטאים, אבל זה לא היה לא בשר - לא חלב...
הוא היה יכול הרבה יותר להתעמק, זה לא חוכמה גדולה לצאת בהצהרות ש"מחצית מהספורטאים העדיפו שלא לקחת פסיכולוג". לא לכולם זה מתאים. אני הייתי אצל 2 פסיכולוגים בווינגיט. האחרון שבהם הוא ד"ר בוריס בלומנשטיין. אין מה להגיד, בן אדם ענק, מדהים, יודע את עבודתו אבל....הוא לא מאוד מכיר את העבודה עם הקליעה, או מה לעשות עם קלעים. הוא מצויין לענפי קרב למשל..
אני חושבת שדווקא בגלל שהירי הוא מאוד מנטלי, הקלעים המנוסים לאו דוקא זקוקים לתכנית כמו הביו פידבק (שזאת התכנית שאני עבדתי עליה). לא היתה לי שום בעיה לעשות את התרגילים כמעט בלי מאמץ..
אני יכולה לומר לקלעים הצעירים בפורום שאם בעתיד הרחוק או הקרוב אני אחזור להתאמן זה יהיה כן בליווי צמוד של איש מקצוע אבל לא מהספורט. זה כן תורם וכן חשוב, אבל שוב, לכל אחד מאיתנו מתאים משהו אחר. או לא מתאים בכלל. ובנוגע לכתבה, אי אפשר לקבוע שזאת היתה הבעיה. זה פשוט נוח..
דעתי בלבד כמובן!!!!
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד