שם חם ויפת.. טוב, רק שם.
ברי, תגיד את האמת - זה בגלל שתמיד דופקים את השחורים
...
וכנראה שגם את הפולנים כי גם אני חושב ללכת באותה הדרך ...
שחר
ותתחדשו

וכנראה שגם את הפולנים כי גם אני חושב ללכת באותה הדרך ...
שחר
ותתחדשו

נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
שחר מזרחי???

נערך לאחרונה על ידי יונה בתאריך 28 אוגוסט 2004, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יונה,
"שחר מזרחי" משתלב .. גם עמוד השחר, גם במזרח ...
"שחר מזרחי" משתלב .. גם עמוד השחר, גם במזרח ...

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אח שלי, אנחנו בישראל שהיא המיקסר של העולם.
השם אראל מגיע מהמקורות ומתייחס לקבוצת מלאכים שלא ידוע הייחוס הגנטי שלהם בכל מקרה.
חוץ מזה תמיד ישאר אצלי העירוב הגנטי של פולני ותימני, כמו שאנחנו צוחקים תמיד שבכל בדיחה עדתית אני תמיד נעלב כי זה תמיד רלוונטי
עכשיו תגיד לי אתה, זה בכלל נשמע אפשרי לוותר על ג'חנון ?????
השם אראל מגיע מהמקורות ומתייחס לקבוצת מלאכים שלא ידוע הייחוס הגנטי שלהם בכל מקרה.
חוץ מזה תמיד ישאר אצלי העירוב הגנטי של פולני ותימני, כמו שאנחנו צוחקים תמיד שבכל בדיחה עדתית אני תמיד נעלב כי זה תמיד רלוונטי

עכשיו תגיד לי אתה, זה בכלל נשמע אפשרי לוותר על ג'חנון ?????
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
גלוקי
נס אמיתי בשבילך
זוג יוצאי אתיופיה לצערנו נהרגו בתאונת דרכים. והיה להם בן פעוט משהו כמו שנתיים. המשפחה יוצאת ביילורוסיה שמעבר לדלת אספה את הפעוט אליה (כיום הוא מאומץ כחוק) שחור אבל דובר רוסית שוטפת.
מי שמחפש מקום בו לא דופקים ת'שחורים שיעזוב את הקליעה ויילך לכדורסל.
צעדני
תפסיק להעלב תתחיל לצחוק! (כמוני) כל פעם שמעירים לי על זה שאני גזען, אני אומר שאני צוחק על עצמי ובזה האבק שוקע.
ועל אוכל טוב אף פעם לא מוותרים החל מכריימה וכלה בגיפלטע. (העיקר לא להרוס את חומרי הגלם עם אנטי בישול)
יאללה ביי
ותהנו מהשם החדש.
נס אמיתי בשבילך
זוג יוצאי אתיופיה לצערנו נהרגו בתאונת דרכים. והיה להם בן פעוט משהו כמו שנתיים. המשפחה יוצאת ביילורוסיה שמעבר לדלת אספה את הפעוט אליה (כיום הוא מאומץ כחוק) שחור אבל דובר רוסית שוטפת.
מי שמחפש מקום בו לא דופקים ת'שחורים שיעזוב את הקליעה ויילך לכדורסל.
צעדני
תפסיק להעלב תתחיל לצחוק! (כמוני) כל פעם שמעירים לי על זה שאני גזען, אני אומר שאני צוחק על עצמי ובזה האבק שוקע.
ועל אוכל טוב אף פעם לא מוותרים החל מכריימה וכלה בגיפלטע. (העיקר לא להרוס את חומרי הגלם עם אנטי בישול)
יאללה ביי
ותהנו מהשם החדש.
weby: אני עדיין נעלב שהוא שכח אותנו! אתה לא?
סיפור נחמד מהצבא:
היה לי סגן אלוף מרוקאי כמפקד בכמה חודשים הראשונים של השרות.
הוא הגיע לי בדיוק "עד הפופיק" - ומי שראה אותי, יבין (בתקופה ההיא הייתי מאוד רזה).
כל פעם כשהוא ראה אותי שומר או בתורנות כלשהי הוא היה אומר: "תמיד דופקים את האשכנזים!".
הוא גם מאוד התלהב כשהדבקתי את הפה שלי ובאתי להראות לו.. אבל זה כבר סיפור אחר.
גדי.
סיפור נחמד מהצבא:
היה לי סגן אלוף מרוקאי כמפקד בכמה חודשים הראשונים של השרות.
הוא הגיע לי בדיוק "עד הפופיק" - ומי שראה אותי, יבין (בתקופה ההיא הייתי מאוד רזה).
כל פעם כשהוא ראה אותי שומר או בתורנות כלשהי הוא היה אומר: "תמיד דופקים את האשכנזים!".
הוא גם מאוד התלהב כשהדבקתי את הפה שלי ובאתי להראות לו.. אבל זה כבר סיפור אחר.
גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד