שאלה בנושא תחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא תחמושת
האם יש דרך לזהות כדור עקר ע"פ מראהו או משקלו כך שביום פקודה לא נתקע?
ומה קורה בעצם במצב שבו מנסים לירות כדור כזה האם הוא גורם למעצור ?
ומה קורה בעצם במצב שבו מנסים לירות כדור כזה האם הוא גורם למעצור ?
- סליקאי ארד

ניתן לבצע אילימינציה של תחמושת פגומה על ידי הערכה ויזואלית, בעיקר הדברים אמורים לגבי תחמושת ישנה עם סימני קורוזיה (סכנת פיצוץ) או קיפולים בשפתי התרמיל בקרבה לקליע, תרמיל מעוך, פיקה שנראית לא תקינה וכדומה.
יחד עם זאת, אני לא מכיר דרך לפיה ניתן לוודא ב- 100% כי התחמושת תפעל ביום פקודה.
כתחמושת לנשיאה "מבצעית" אני ממליץ לך לשאת תחמושת מאיכות גבוהה ומדי פעם לרענן אותה (לירות את הישנה במטווח ואת החדשה שרכשת להשאיר לנשיאה).
תמיד תירה מספר כדורים מאצוות התחמושת שאתה מיעד לנשיאה לצורך בדיקה, לעתים יש סדרות פגומות. לפעמים אתה רוכש תחמושת שעשויה להיות בלתי מתאימה (פיקה קשה ונוקר אינרטי חלש \ קצר).
ככלל, לתחמושת של היצרנים הגדולים והמוכרים יש מעט אחוזי נפל והן תחמושות איכותיות.
"מצא לך רב וקנה לך חבר" מצא מדריך ירי שיאמן אותך בתפעול מעצורים, לא תמיד התחמושת עומדת מאחורי המעצור ולא תמיד תוכל למנוע מעצור ביום פקודה ב 100%, המיומנות שלך תסייע לך לפתור (לתפעל) מעצורים במהירות הבזק אם רק תלמד ותתרגל.
כדור עקר בהכרח יגרום למעצור.
יחד עם זאת, אני לא מכיר דרך לפיה ניתן לוודא ב- 100% כי התחמושת תפעל ביום פקודה.
כתחמושת לנשיאה "מבצעית" אני ממליץ לך לשאת תחמושת מאיכות גבוהה ומדי פעם לרענן אותה (לירות את הישנה במטווח ואת החדשה שרכשת להשאיר לנשיאה).
תמיד תירה מספר כדורים מאצוות התחמושת שאתה מיעד לנשיאה לצורך בדיקה, לעתים יש סדרות פגומות. לפעמים אתה רוכש תחמושת שעשויה להיות בלתי מתאימה (פיקה קשה ונוקר אינרטי חלש \ קצר).
ככלל, לתחמושת של היצרנים הגדולים והמוכרים יש מעט אחוזי נפל והן תחמושות איכותיות.
"מצא לך רב וקנה לך חבר" מצא מדריך ירי שיאמן אותך בתפעול מעצורים, לא תמיד התחמושת עומדת מאחורי המעצור ולא תמיד תוכל למנוע מעצור ביום פקודה ב 100%, המיומנות שלך תסייע לך לפתור (לתפעל) מעצורים במהירות הבזק אם רק תלמד ותתרגל.
כדור עקר בהכרח יגרום למעצור.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
כמו שהיה קורה לי תמיד עם תחמושת הכוננות נוסח "הידרה שוק \ BT \ ריינג'ר" ויש פה עוד חבר שפסע בדרך הזו, מגיעים למטווח, שוכחים שהתחמושת במחסנית יכולה לשמש כערבות בנקאית לפחות ויורים הון למטרות.
אח"כ אומרים OOPS ומרחיבים את המינוס.
אחת מהסיבות בעטיין אני מחזיק היום תחמושת FMJRN סטנדרטית ובנאלית בלבד, גם לכוננות.
אח"כ אומרים OOPS ומרחיבים את המינוס.
אחת מהסיבות בעטיין אני מחזיק היום תחמושת FMJRN סטנדרטית ובנאלית בלבד, גם לכוננות.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני(לאחר מיקרא דומה שבעקבותו חזרתי בלי תחמושת בנשק) מצאתי לענין פתרון פשוט
אני לוקח את תחמושת הכוננות במחסנית נפרדת שאותה אני מפריד מהכלי ברגע הכניסה למטווח
והיא הולכת לתיק וחוזרת לאקדח אחרי תום המטווח חוזרת המחסנית לכלי ככוננות.
ואחת לשנה עד שנה וחצי כל התחמושת ה"מיוחדת" יוצאת לכוון המטרות ומפנה מקום לחדשה.
אני לוקח את תחמושת הכוננות במחסנית נפרדת שאותה אני מפריד מהכלי ברגע הכניסה למטווח
והיא הולכת לתיק וחוזרת לאקדח אחרי תום המטווח חוזרת המחסנית לכלי ככוננות.
ואחת לשנה עד שנה וחצי כל התחמושת ה"מיוחדת" יוצאת לכוון המטרות ומפנה מקום לחדשה.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד