בית עץ - יש למישהו נסיון ?
בית עץ - יש למישהו נסיון ?
שלום לכולם,
אני מחפש בעלי נסיון וידע בהקמת בתי עץ המיועדים למגורי משפחה.
יתרונות, חסרונות, עצות, סיפורי מקרה, ממה להזהר, על מה להתעקש, איזה חברות מומלצות, מאיזה חברות להמנע, מחירים, ובכלל מה כדאי.. בקיצור כל הסיפור.
תודה !
אני מחפש בעלי נסיון וידע בהקמת בתי עץ המיועדים למגורי משפחה.
יתרונות, חסרונות, עצות, סיפורי מקרה, ממה להזהר, על מה להתעקש, איזה חברות מומלצות, מאיזה חברות להמנע, מחירים, ובכלל מה כדאי.. בקיצור כל הסיפור.
תודה !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
היי ברי
במקרה נתקלתי לפני שבועיים בבית כזה שנבנה לדוגמא מאוד התלהבתי .....
אתה יכול לראות אותו במושב כפר יחזקאל בצפון (כביש 71 בין עפולה לבית שאן קצת לפני גבע )
בהצלחה
עדן
אתה יכול לראות אותו במושב כפר יחזקאל בצפון (כביש 71 בין עפולה לבית שאן קצת לפני גבע )
בהצלחה
עדן
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
קרובת משפחה שלי גרה בבית עץ שנבנה כבר לפני כ-20 שנה, חזיתי בבניתו מא' ועד ת', כל זאת ע"י שני (!) פועלים סקנדינביים שהגיעו לארץ לבנותו.
הבית הגיע בקונטיינרים, העבודה מהירה ואיכותית, מזג האויר בבית נהדר ומבודד מהחוץ והוצאות המיזוג נמוכות יחסית.
הבית עבר גם שריפה, כתוצאה ממיטה שעלתה באש בגלל שמיכה שנגעה במפזר חום, האש אפילו לא הצליחה לפגוע בעץ, העובר תהליך מיוחד נגד שריפות.
דבר איתי ואפנה אותך לראות שתי דוגמאות, באזורנו.
הבית הגיע בקונטיינרים, העבודה מהירה ואיכותית, מזג האויר בבית נהדר ומבודד מהחוץ והוצאות המיזוג נמוכות יחסית.
הבית עבר גם שריפה, כתוצאה ממיטה שעלתה באש בגלל שמיכה שנגעה במפזר חום, האש אפילו לא הצליחה לפגוע בעץ, העובר תהליך מיוחד נגד שריפות.
דבר איתי ואפנה אותך לראות שתי דוגמאות, באזורנו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אני גר בבית עץ, אבא שלי ואנחנו בנינו אותו, לאבי יש המון המון ניסיון בעניין ( לי קצת פחות ממנו :) )
http://www.wood-way.co.il
זה האתר שלו
וזה הטלפון
059725545
http://www.wood-way.co.il
זה האתר שלו
וזה הטלפון
059725545
מהניסיון של אחד שבנה לאסטרז'ה בית טרזן על העץ.......... (סתאם)
ידידי בבניה הישראלית שים לב
א. הטיפול המקדים לעץ - זהירות תולעים - קשה במיוחד פגיעתו של סס הנמר.
ב. בארצנו הקטנטונת קיץ חם ולעיתים יבש חורף נעים אך גם רטוב - הקיץ מיבש וסודק ולחות החורף חודרת ומרקיבה (בניגוד לארצות הצפון שם לח תמיד) לכן החשוב ביותר במבנה עץ הוא התחזוקה החיצונית בחומרים הטובים ביותר (הולצלאזור ודומיו) בשלב הבניה ומעקב אחר הקרום החיצוני ו מריחת לק מדי שניים שלשה קיצים (בסוף הקיץ) על פי המצב. אסור אסור לחסוך.
ג. במושב לבנים יש אחד שבונה לפי איפיון - כמו חליפה - ולא לפי קונפקציה של מודולים מוכנים. אשיג בהקדם פרטים.
ידידי בבניה הישראלית שים לב
א. הטיפול המקדים לעץ - זהירות תולעים - קשה במיוחד פגיעתו של סס הנמר.
ב. בארצנו הקטנטונת קיץ חם ולעיתים יבש חורף נעים אך גם רטוב - הקיץ מיבש וסודק ולחות החורף חודרת ומרקיבה (בניגוד לארצות הצפון שם לח תמיד) לכן החשוב ביותר במבנה עץ הוא התחזוקה החיצונית בחומרים הטובים ביותר (הולצלאזור ודומיו) בשלב הבניה ומעקב אחר הקרום החיצוני ו מריחת לק מדי שניים שלשה קיצים (בסוף הקיץ) על פי המצב. אסור אסור לחסוך.
ג. במושב לבנים יש אחד שבונה לפי איפיון - כמו חליפה - ולא לפי קונפקציה של מודולים מוכנים. אשיג בהקדם פרטים.
זה לא כלא זה כלא שיקומי. כדאי לבקר (מהצד הנכון)
הגדר זה לא בשביל לא לברוח - הם יוצאים לעבודות חוץ
הגדר זה בשביל שלא יכנסו !!!
אם להגיד את האמת, בגדול המטרה של כל כלא היא לא פשוט לאחסן אנשים בקופסאות בטון אלא גם לשקם ולהחזיר למסלול הנכון, כך שבבוא העת (אם בכלל) הם יוכלו לחזור ולתפרד בחברה.
כלא שיקומי הוא כלא, הוא לא אכסניית נוער ולא מלון חמישה כוכבים אלא מוסד אשר מטרתו להחזיק אנשים בפנים, חפקח עליהם מקרוב ולשקמם כדי לאפשר להם עתיד וחיים אחרי שישתחררו.
אולי האסירים בכלא שנקרא ספציפית "שיקומי" הם פחות מסוכנים במידה מסויימת כי הם כולם כנראה מיועדים לשחרור. למרות על הפעולות אשר הם מורשים לעשות הם עדיין צריכים לחזור כל פעם לאותו מקום, עם אותן עובדות ואותה מחשבה...
בית עץ הוא בית המסמל טבע, יופי, עיצוב, שקט, רוגע, סגנון חיים מסויים. וכאשר ישנו כלא (שיקומי או לא) מעבר לכביש ישנה אולי פגיעה מסויימת באווירה אשר מנסים ליצור.
אני אישית חושב שלמרות שביכול מגורים סמוכים לככלא שיקומי מהווים פחות סיכון מכלא אחר אשר אינו מחשיב את עצמו ככזה הם עדיין קצת מתוחים ולא רגילים.
רק הבעתי את דעתי לגבי העניין

אבל די סטינו מהנושא (כמו תמיד

SharpShooter
הי הי שכחתם איך התחיל האשכול.... מישהו רצה לדעת על בתי עץ..לכן הגבתי שם יש בתי עץ לא רעים לפחות במראה החיצוני לכן אפשר לבדוק שם. לגבי עוד מקומות יש גם ישוב בשם מעלה צביה במשגב שבו הרבה בתי עץ ועוד ישוב בשם הררית שגם בו הרבה בתי עץ יפים כדאי לצאת לסיור בשטח ולהתרשם. לגבי הכלא לעולם לא הבטתי פעמיים לכיוונו הוא משתלב איך שהוא באיזור ולא מפריע. (לפחות לא לי)

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד