תגידו מזל טוב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תגידו מזל טוב
אחרי הרבה כאב ראש (שגרמתי לחברים כאן) הגעה שעת השין.
היום החלפתי את הזיג 230 ב:
M5 ULTRA X
בהזדמנות זאת רצוני להודות לכל מי שנתן כתף, חוות דעת, ועצה.
תודה לבול מטווחים.
עכשיו... לאימונים.
יריתי בו היום בפעם השניה - תענוג של אקדח. יושב נפלא ביד. רתע נמוך. עכשיו אני צריך להסתובב עם נרתיק ריק עד שאקבל את הרשיון החדש
היום החלפתי את הזיג 230 ב:
M5 ULTRA X
בהזדמנות זאת רצוני להודות לכל מי שנתן כתף, חוות דעת, ועצה.
תודה לבול מטווחים.
עכשיו... לאימונים.
יריתי בו היום בפעם השניה - תענוג של אקדח. יושב נפלא ביד. רתע נמוך. עכשיו אני צריך להסתובב עם נרתיק ריק עד שאקבל את הרשיון החדש

כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
מזל טוב דרור,
תגיד כמה גילח לך הצעצוע החדש מהארנק?
ומילת אזהרה: ידיד שלי רכש אקדח זה, והחזיר אותו נזעם כולו. זה לא אומר כלום כידוע, כי בבול כל אקדח זאת הגרלה, זה לא עסק שמייצר על קו ייצור המוני ובדוק...
אבל עיצה חשובה: הרבה לבדוק אותו כעת בתקופה החדשה, כל בעייה רוץ לבול. אם האקח דבש, הרווחת, אם הוא "לימון" החזר אותו לבול וקח אקדח אחר, כל עוד אתה יכול. ידיד שלי כה זעם על המעצורים בבול שלו ששום דבר לא עצר אותו מלהחליף לגלוק 19.
הלוואי שהאקדח ובעליו יעזרו לנו ברגעי האמת כאן במדינה, אנחנו צריכים יורים שיודעים מה לעשות ונשקים שיכולים לעמוד במבחן.
תגיד כמה גילח לך הצעצוע החדש מהארנק?
ומילת אזהרה: ידיד שלי רכש אקדח זה, והחזיר אותו נזעם כולו. זה לא אומר כלום כידוע, כי בבול כל אקדח זאת הגרלה, זה לא עסק שמייצר על קו ייצור המוני ובדוק...
אבל עיצה חשובה: הרבה לבדוק אותו כעת בתקופה החדשה, כל בעייה רוץ לבול. אם האקח דבש, הרווחת, אם הוא "לימון" החזר אותו לבול וקח אקדח אחר, כל עוד אתה יכול. ידיד שלי כה זעם על המעצורים בבול שלו ששום דבר לא עצר אותו מלהחליף לגלוק 19.
הלוואי שהאקדח ובעליו יעזרו לנו ברגעי האמת כאן במדינה, אנחנו צריכים יורים שיודעים מה לעשות ונשקים שיכולים לעמוד במבחן.
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד