עלות כדור 9 מ"מ

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

על ידי ליאור45 » 02 ספטמבר 2004, 08:34

גם כאשר אתה נוסע למטווח בארה"ב, אתה חייב לשלם גם את עלות המדריך, המטרות מנייר והכניסה למטווח. כל פריט כזה מתומחר.

אםנם אני לא יורה בכמויות מעשיות עדיין (היום התקציב לתחמושת מוצא בעיקר על חיתולים וסימילאק), אבל:

אני חושב שאני עדיין מוציא 1.80 ש"ח לכדור, אבל בתמורה אני מקבל מטווח שאני אף פעם לא צריך לעמוד בתור ע"מ להשתמש בו, מדריכים סבבה שבאמת אכפת להם, יחס מדהים ושימוש חופשי בכלי ירייה ואביזרים השייכים למקום. לכן אני אישית לא מבקש הנחות (במחירים או ביחס).

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Colonel » 05 ספטמבר 2004, 00:43

Webart כתב:קולונל,
אין לי אלא לשאול בבוטות: "מה קשורה מחט לת*ת?".

פשוט מאד, מקום בו אני אתעתד לרכוש כ 1000 כדורים יהא מן הסתם המטווח אליו אגיע בפרק הזמן בו אצרוך את אותם הכדורים, ההנחה על הכדורים ניתנת משום שהרכישה היא של כמות גדולה של כדורים.
באותו אופן, מטווח אליו אני אגיע באופן סדיר ולמשך פרק זמן הרי שארכוש ממנו שירותי מטווח למשך אותה תקופה ולכן הגיוני הוא שאהיה מעוניין במנוי או בכניסה מוזלת.

למה שבעל המטווח יעשה זאת ? מאותה סיבה שניתנת הנחת כמות על הכדורים משתלם לו לתת הנחת כמות על הביקורים כיוון שישתלם לי להגיע אליו, ישתלם לי לרכוש ממנו שוב כמות גדולה של כדורים, מן הסתם אני לא מגיע לבד וכמו כן כלקוח של המטווח (ברגע שאני מגיע למקום על בסיס קבוע אני מרשה לעצמי להקרא לקוח שלו) יתכן וארכוש אביזרים לנשק, אבצע חידוש רישיון ועוד עוד...

כלומר לדעתי אותו בעל מטווח שיציע כדורים ושימוש במטווח לא יפסיד כיוון שלמעשה יש לקוח 'כלוא' (שים לב למרכאות ! זה בהסכמת ולטובת שני הצדדים)

לגבי שאר דבריך אין מי שמסכים איתך יותר ממני אך אני יכול להעיד רק על עצמי ואם זכרוני אינו מטעני (והוא אינו) בפעמים המעטות שהגעתי תמיד רכשתי כדורים מתוצרת מזרח אירופה ושילמתי דמי שימוש (לרוב ביחד שניהם עלו כ 100 ש"ח לביקור בבול, במקומות אחרים לא הייתי... :? )
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד