עידוד נשיאת אקדחים....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עידוד נשיאת אקדחים....
משהו מעודד,
אמנם מזמן עבר, אבל יותר טוב חתול אחד ביד , משניים על העץ..
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1026368,00.html
אמנם מזמן עבר, אבל יותר טוב חתול אחד ביד , משניים על העץ..
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1026368,00.html
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

avital כתב:רק חבל שכאשר האדונים הנכבדים במיל. בהיותם בשרות משמיעים זמירות אחרות לגמרי אתם יודעים קידום מקום עבודה וכד.
פיספסת את כל העוקץ של הכתבה.... כל הסיפור הזה מסתובב סביב הקטע שבנו של המפכ"ל במי"ל פנה למשרד הפנים בבקשה להוציא רשיון נשק ונדחה....
דוגמה מהחיים
הרשו לי לשתף אתכם בדוגמה אישית מאוד. לאור המצב, ביקש בני שחר לרכוש אקדח. משרד הפנים הודיע לו כי אינו עומד בקריטריונים, ולכן לא יוכל לקבל רשיון לנשיאת אקדח פרטי. "המסורב" הוא קצין במילואים (פעילים מאוד). בשירות החובה היה סמל בצנחנים, בשירות הקבע היה מדריך בביה"ס למפקדים, וכיום, כאזרח שומר חוק, הוא עובד כמאבטח בשירות משרד הביטחון. אבל משרד הפנים איננו מאפשר לו (ולרבים כמוהו) להוות פוטנציאל לבלימת הפיגוע הבא. מתקבל על הדעת? מתאים למצב שבו שרויה המדינה?
**** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר - איתמר, קריאה ראשונה לסדר, השמצות נוספות ואתה בחוץ! ****
א.
- תרמתי למען הסליק

**** ההודעה נערכה ע"י מנהל האתר - איתמר, קריאה ראשונה לסדר, השמצות נוספות ואתה בחוץ! ****
א.
דביר,
אני חושב שאם בקשתו של בנו של אריה עמית לרשיון היתה מתקבלת אז כתבה זו מעולם לא היתה רואה אור. זו דעתי, זכותי לחשוב אותה ולהגיד אותה ואם בגלל זה אתה מוכן לזרוק אותי מהפורום אז בבקשה, אתה בהחלט מוזמן.
א.
- תרמתי למען הסליק

WEB
אני יודע וגם המפכ"ל אהרונישקי (אם זכור לי) יצא בקריאה לנושאי נשק לשאת אותו אחרי כמה פיגועי ירי.
אבל כל זה בגדר "הבעת עמדות".
מי שתפקדו להביע עמדות זה אזרחים מהשורה כמוני כמוך.
תפקידם של קציני משטרה בכירים (במידה וזו דעתם) להטוות דרכי ביצוע ולקדם את נושא לדוגמה: שינוי בנוהלי הרישוי הנוכחי, אימון והקצאת תחמושת וכד'.
ומיזה הם רחוקים מהסיבות שהזכרתי מקודם.
אני יודע וגם המפכ"ל אהרונישקי (אם זכור לי) יצא בקריאה לנושאי נשק לשאת אותו אחרי כמה פיגועי ירי.
אבל כל זה בגדר "הבעת עמדות".
מי שתפקדו להביע עמדות זה אזרחים מהשורה כמוני כמוך.
תפקידם של קציני משטרה בכירים (במידה וזו דעתם) להטוות דרכי ביצוע ולקדם את נושא לדוגמה: שינוי בנוהלי הרישוי הנוכחי, אימון והקצאת תחמושת וכד'.
ומיזה הם רחוקים מהסיבות שהזכרתי מקודם.
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סוקרטס
itamar כתב:דביר,
אני חושב שאם בקשתו של בנו של אריה עמית לרשיון היתה מתקבלת אז כתבה זו מעולם לא היתה רואה אור. זו דעתי, זכותי לחשוב אותה ולהגיד אותה ואם בגלל זה אתה מוכן לזרוק אותי מהפורום אז בבקשה, אתה בהחלט מוזמן.
א.
גם דעה יש דרך להביע, והצורה בה אתה הבעת את דעתך הינה השמצה אישית וחסרת כל הוכחה, אם יש בידיך את ההוכחות הנחוצות, תוכל להגיש נגד הנ"ל תלונה על שימוש שלא כדין במעמדו כקצין משטרה, אבל אם אין לך (ולדעתי - אכן אין לך) כדאי להיות מוכן לעמוד מאחורי דבריך כשתקבל את תביעת הדיבה על הדברים שכתבת.
הסליק לא שימש בעבר ולא ישמש גם בעתיד כבמה לניגוחם של אנשים, הן מבין חבריו והן מחוצה לו, אם אני זורק מישהו מהפורום זה בעיקר בגלל שלא התייחס לתנאים עליהם חתם כשנרשם לפורום, ואתה עושה את זה הרבה מאוד בזמן האחרון... הייתי ממליץ לך לעבור שוב על כללי הכתיבה בפורום לפני כתיבת הודעותיך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
גם דעה יש דרך להביע, והצורה בה אתה הבעת את דעתך הינה השמצה אישית וחסרת כל הוכחה, אם יש בידיך את ההוכחות הנחוצות, תוכל להגיש נגד הנ"ל תלונה על שימוש שלא כדין במעמדו כקצין משטרה, אבל אם אין לך (ולדעתי - אכן אין לך) כדאי להיות מוכן לעמוד מאחורי דבריך כשתקבל את תביעת הדיבה על הדברים שכתבת.
הסליק לא שימש בעבר ולא ישמש גם בעתיד כבמה לניגוחם של אנשים, הן מבין חבריו והן מחוצה לו, אם אני זורק מישהו מהפורום זה בעיקר בגלל שלא התייחס לתנאים עליהם חתם כשנרשם לפורום, ואתה עושה את זה הרבה מאוד בזמן האחרון... הייתי ממליץ לך לעבור שוב על כללי הכתיבה בפורום לפני כתיבת הודעותיך.
דביר,
נכון שלפעמים אני חוטא בהודעותי בציניות יתרה....אבל..
1. אני משאיר לשיקול דעתי את מי לתבוע ואת מי לא... וכיוון שאני מביע דיעה ומחוץ לכותלי בית המשפט אני גם לא מחוייב להביא שום הוכחה
2. האחריות למה שאני אומר היא שלי ושלי בלבד ואם מישהו רוצה לתבוע אותי על הוצאת דיבה זו תהיה בעיה שלי ורק שלי. (דרך אגב, הייתי ממליץ לך לפרסם DISCLAIMER שמשחרר אותך ואת האתר מכל אחריות על הנאמר באתר אם לא עשית זאת כי היה כבר תקדים בנושא).
3. איפה בדיוק עובר הגבול בין ניגוח לבין הבעת חוסר הסכמה/ביקורת על דעתו של מישהו אחר?? ואיפה עובר הגבול בין מודרציה הוגנת של הנאמר באתר לבין סתימת פיות?? היום אתה מאיים לזרוק אותי על זה שהבעתי דיעה על הכתבה של אריה עמית..מחר יזרקו אותי או מישהו אחר שיעיז להגיד שהקלר זה אקדח גרוע...
4. פרט לזה באף אחת מההודעות שלי מעולם לא השתמשתי בלשון כמו "אתה לא יודע מה אתה מדבר", "תברר לפני שאתה כותב", שהרבה אנשים כולל כמה ממנהלי האתר משתמשים פה אם כבר העלנו את נושא הניגוחים ותרבות הדיבור.
בקיצור כמו שאמרתי קודם אם אתה רוצה למחוק אותי בבקשה...
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:4. פרט לזה באף אחת מההודעות שלי מעולם לא השתמשתי בלשון כמו "אתה לא יודע מה אתה מדבר", "תברר לפני שאתה כותב", שהרבה אנשים כולל כמה ממנהלי האתר משתמשים פה אם כבר העלנו את נושא הניגוחים ותרבות הדיבור.
איתמר, לפני שבוע הגבת להודעה שלי במשפט:
DUH.....
ראה אשכול: http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=5628
ואהבת לרעך כמוך...
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
itamar כתב:האחריות למה שאני אומר היא שלי ושלי בלבד ואם מישהו רוצה לתבוע אותי על הוצאת דיבה זו תהיה בעיה שלי ורק שלי.
לא, אדוני הנכבד, מה שאתה כותה נכתב במסגרת כללי הכתיבה שהסכמת לגביהם בעת הרישום לסליק, והם כוללים את האיסור לפגוע באדם על רקע אישי (בין שאר הסיעיפים) ומה שעשית היה בדיוק הדבר הזה.
itamar כתב:איפה בדיוק עובר הגבול בין ניגוח לבין הבעת חוסר הסכמה/ביקורת על דעתו של מישהו אחר?? ואיפה עובר הגבול בין מודרציה הוגנת של הנאמר באתר לבין סתימת פיות?? היום אתה מאיים לזרוק אותי על זה שהבעתי דיעה על הכתבה של אריה עמית..מחר יזרקו אותי או מישהו אחר שיעיז להגיד שהקלר זה אקדח גרוע...
לא איימתי לזרוק אותך כי הבעת דיעה לגבי אריה עמית - הודעתי לך שהמשך חוסר ההתיחסות שלך לכללי הכתיבה בסליק יגרמו לבסוף לחסימתך, ויש הבדל גדול בין הדברים.
לגבי "מודרציה הוגנת", כפי שניסחת זאת - מעולם לא הבטחתי דבר שכזה, כל מי שממונה למודרטור באחד הפורומים מקבל הוראות ברורות מאוד לגבי התכנים המקובלים באתר, וחריגה מתכנים אלו גוררת מחיקה/עריכה של חומר ובמקרים מסויימים אף חסימה מוחלטת של המשתמש.
קרא לזה "סתימת פיות" או שתקרא לזה בכל שם שנוח לך כדי לקדם את הרעיון שלך, מעולם לא חסמתי אדם שעמד בכללי הכתיבה בפורומים, ולא אהסס לחסום בעתיד כל משתמש שיחרוג מהם, ובמיוחד בצורה בוטה ועקבית.
itamar כתב:פרט לזה באף אחת מההודעות שלי מעולם לא השתמשתי בלשון כמו "אתה לא יודע מה אתה מדבר", "תברר לפני שאתה כותב", שהרבה אנשים כולל כמה ממנהלי האתר משתמשים פה אם כבר העלנו את נושא הניגוחים ותרבות הדיבור.
א. אם אתה לא יודע מה שאתה מדבר, אכן לא מומלץ לפזר זאת ברוחב לב.
ב. מנהל לאתר יש רק אחד, ואני עומד מאחורי כל החלטה שמקבלים המודרטורים באתר.
ג. לפני שאתה מפזר אמרות כמו אלו שהפגנת כלפי אריה עמית ובנו, הייתי יותר משמח אם היית מברר ולא משער, למרות שנתת לדברים להשמע כאילו אתה מקריא דברים מאומתים שניתנו לך ע"י מבקר המדינה בכבודו ובעצמו.
itamar כתב:בקיצור כמו שאמרתי קודם אם אתה רוצה למחוק אותי בבקשה...
בשביל זה, אדוני הנכבד, אני לא מבקש רשות מאף אחד...
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד