ביטוח יורי ירי מעשי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ביטוח יורי ירי מעשי
האם למישהו יש מושג מה כולל הביטוח של היורים המעשיים ?
מה התנאים/הגבלות/מה הוא כולל/מכסה/לא מכסה ?
האם ניתן לקבל עותק מתנאי הפוליסה שההתאחדות מבטחת את הספורטאים שלה ולתת לעיון למבוטחים ?
כמו למשל שכל צולל מקבל עותק מחברת הביטוח שהוא מחדש את רשיון הצלילה שלו...
והיכן אפשר לבדוק אם יורה ספצפי (שמית או לפי ת.ז) אכן מבוטח (לא מספיק לדעת ששילמתם כסף וזהו...היכן יש לכם קבלה על הכסף ותמורת מה בדיוק הוא שולמה).
חלילה אין כוונה לפתוח כאן מסע היתנגחות מול מישהו, רק לדעת מה מכסה הפוליסה, מה לא, והאם אני ספציפי מכוסה, ואם כן או לא, כיצד אני יכול אם בכלל להוסיף על הפוליסה או לוותר עליה ולבטח את עצמי במקום אחר במסגרת ביוח חיים כולל.
מה התנאים/הגבלות/מה הוא כולל/מכסה/לא מכסה ?
האם ניתן לקבל עותק מתנאי הפוליסה שההתאחדות מבטחת את הספורטאים שלה ולתת לעיון למבוטחים ?
כמו למשל שכל צולל מקבל עותק מחברת הביטוח שהוא מחדש את רשיון הצלילה שלו...
והיכן אפשר לבדוק אם יורה ספצפי (שמית או לפי ת.ז) אכן מבוטח (לא מספיק לדעת ששילמתם כסף וזהו...היכן יש לכם קבלה על הכסף ותמורת מה בדיוק הוא שולמה).
חלילה אין כוונה לפתוח כאן מסע היתנגחות מול מישהו, רק לדעת מה מכסה הפוליסה, מה לא, והאם אני ספציפי מכוסה, ואם כן או לא, כיצד אני יכול אם בכלל להוסיף על הפוליסה או לוותר עליה ולבטח את עצמי במקום אחר במסגרת ביוח חיים כולל.
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
א.אפשר
ב. ראש המועדון יפנה ליאיר (כשיחזור מתחרות אלוף האלופים)ויקבל העתק.
ג. כל מי שחושב שיש לו הצעה טובה יותר ולא הביא אותה לידיעת הנהלת ההתאחדות הוא ...........(תרשמו מה שאתם רוצים).
הפוליסה היא שמית ודאי וודאי.
תמה אני למה במקום לפנות לכתובת הנכונה התאחדות הקליעה(והשאלה בהחלט במקום ולגיטימית) ואחריה לידע את החברים קודם מטילים ספק זורקים פצצה .......
ואח"כ?
בשנה שעברה ביטחנו דרך מרכז הפועל, השנה (כל שנה מבקשים לפחות 3 הצעות) קיבלנו פוליסה משופרת על אותו עיקרון ובאותו המחיר ועברנו חברה. חברי הנהלת ההתאחדות עצמם מכורח היותם חברים בעמותה ורשומים בה ( אחרת לא יוכלו לבחור ולהבחר) מעונינים שיהיה להם הביטוח הטוב ביותר.......
לגבי ביטוח אחר : מעוגן בחוזרים שנשלחו לראשי המועדונים
כל מועדון שרוצה ביטוח אחר יציג הביטוח וישלם דמי חבר פחות הביטוח ולא יבוטח ע"י ההתאחדות.
הביטוח נוסף ע"י ההתאחדות כיוון שהיו סניפים שלא ביצעו את הביטוח כנדרש מהם, והיוע"מ של ההתאחדות הזהיר שבתחרויות באחריות ההתאחדות אין כיסוי גם אם הרשלנות של רכז המועדון. לכן נתקבלה ההחלטה לבצע את הביטוח דרך ההתאחדות. אגב הליגה למקומות עבודה מבטחת עצמה דווקא במרוכז דרך מרכז הפועל וחבריה (שאינם חברים במועדונים אחרים) משלמים דמי חבר מופחתים.
כל מי שמרגיש עצמו נפגע תמיד יכול לפנות למבקר ההתאחדות. (בתנאי ששילם מיסים - נדמה לי שהשואל החליט לא לחדש חברותו ולא לשלם מיסים וזאת לאחר שפנה למוסדות ולא קיבל תשובה או התשובה לא נראית לו)
אנחנו ערב יום הכיפורים וכשאני עושה חשבון נפש זה מאד מפריע לי.........
כבר נכתב באתר זה יותר מפעם אחת איך נכון לברר כל דבר מול התאחדות הקליעה.
עוד שאלה קטנה אישית לך טייסליק?
כל פעם שיש נסיעה של הנבחרת לאיזה מקום ויאיר אינו יכול לענות כי הוא בחו"ל אתה זורק פצצה מתריסה?
זה יוצא במקרה או שזה מתוזמן ? (סלח לי על הפראנויה)
ב. ראש המועדון יפנה ליאיר (כשיחזור מתחרות אלוף האלופים)ויקבל העתק.
ג. כל מי שחושב שיש לו הצעה טובה יותר ולא הביא אותה לידיעת הנהלת ההתאחדות הוא ...........(תרשמו מה שאתם רוצים).
הפוליסה היא שמית ודאי וודאי.
תמה אני למה במקום לפנות לכתובת הנכונה התאחדות הקליעה(והשאלה בהחלט במקום ולגיטימית) ואחריה לידע את החברים קודם מטילים ספק זורקים פצצה .......
ואח"כ?
בשנה שעברה ביטחנו דרך מרכז הפועל, השנה (כל שנה מבקשים לפחות 3 הצעות) קיבלנו פוליסה משופרת על אותו עיקרון ובאותו המחיר ועברנו חברה. חברי הנהלת ההתאחדות עצמם מכורח היותם חברים בעמותה ורשומים בה ( אחרת לא יוכלו לבחור ולהבחר) מעונינים שיהיה להם הביטוח הטוב ביותר.......
לגבי ביטוח אחר : מעוגן בחוזרים שנשלחו לראשי המועדונים
כל מועדון שרוצה ביטוח אחר יציג הביטוח וישלם דמי חבר פחות הביטוח ולא יבוטח ע"י ההתאחדות.
הביטוח נוסף ע"י ההתאחדות כיוון שהיו סניפים שלא ביצעו את הביטוח כנדרש מהם, והיוע"מ של ההתאחדות הזהיר שבתחרויות באחריות ההתאחדות אין כיסוי גם אם הרשלנות של רכז המועדון. לכן נתקבלה ההחלטה לבצע את הביטוח דרך ההתאחדות. אגב הליגה למקומות עבודה מבטחת עצמה דווקא במרוכז דרך מרכז הפועל וחבריה (שאינם חברים במועדונים אחרים) משלמים דמי חבר מופחתים.
כל מי שמרגיש עצמו נפגע תמיד יכול לפנות למבקר ההתאחדות. (בתנאי ששילם מיסים - נדמה לי שהשואל החליט לא לחדש חברותו ולא לשלם מיסים וזאת לאחר שפנה למוסדות ולא קיבל תשובה או התשובה לא נראית לו)
אנחנו ערב יום הכיפורים וכשאני עושה חשבון נפש זה מאד מפריע לי.........
כבר נכתב באתר זה יותר מפעם אחת איך נכון לברר כל דבר מול התאחדות הקליעה.
עוד שאלה קטנה אישית לך טייסליק?
כל פעם שיש נסיעה של הנבחרת לאיזה מקום ויאיר אינו יכול לענות כי הוא בחו"ל אתה זורק פצצה מתריסה?
זה יוצא במקרה או שזה מתוזמן ? (סלח לי על הפראנויה)
1) היורה, חידש את חברותו (ולא בכדי לקחת חלק בתחריות או המשך עילה)
2) בהן צדק, ושככה יהיה לי טוב, לא ידעתי שהוא בחו"ל
3) אין, ולא היתה שום כוונה לזרוק שום פצצה, רק לקבל אינפורמציה !!!
4) השוואת תנאי הפוליסה ובנוסף בדיקת הסעיפים שלה וההגבלות שלה היא אחד הדברים הכי חשובים, תאר לך חלילה שמישהו נפגע, ובפוליסה כתוב שבגלל X אז הפוליסה לא תקפה ??? אז מה ? מי ישאה באחריות ?
בעבר באמת תקפתי את ההתאחדות, אבל הפעם באמת שלא היתה לי שום כוונה.....
פניה תעשה לראש המועדון, ואם יש לו חומר כתוב, אני אצלם אותו ואפרסם אותו לכולם.
אני באמת לא מוצא סיבה אחת מדוע ההתאחדות לא יכולה לרכז את הסעיפים של הפוליסה ולהציג אותה באתר לכל היורים והקלעים שלה ? (זאת הצעת ייעול)
ואילן, בבקשה, אל תיקח כל דבר ללב, במיוחד לא כהתקפה אישית נגדך, מה עוד שכאן, כלל לא היתה כוונה לתקוף.
2) בהן צדק, ושככה יהיה לי טוב, לא ידעתי שהוא בחו"ל
3) אין, ולא היתה שום כוונה לזרוק שום פצצה, רק לקבל אינפורמציה !!!
4) השוואת תנאי הפוליסה ובנוסף בדיקת הסעיפים שלה וההגבלות שלה היא אחד הדברים הכי חשובים, תאר לך חלילה שמישהו נפגע, ובפוליסה כתוב שבגלל X אז הפוליסה לא תקפה ??? אז מה ? מי ישאה באחריות ?
בעבר באמת תקפתי את ההתאחדות, אבל הפעם באמת שלא היתה לי שום כוונה.....

פניה תעשה לראש המועדון, ואם יש לו חומר כתוב, אני אצלם אותו ואפרסם אותו לכולם.
אני באמת לא מוצא סיבה אחת מדוע ההתאחדות לא יכולה לרכז את הסעיפים של הפוליסה ולהציג אותה באתר לכל היורים והקלעים שלה ? (זאת הצעת ייעול)
ואילן, בבקשה, אל תיקח כל דבר ללב, במיוחד לא כהתקפה אישית נגדך, מה עוד שכאן, כלל לא היתה כוונה לתקוף.
או קיי
(בכוונה לא מוחק)
אבל לוקח את הזעם שלי בחזרה!
הצעתי לכולנו.
1. לרשום את זה כהצעת יעול ולא כנוסח תלונה.
2. אני חוזר שנית : אפשר לקבל העתק, ההצעה מעניינת וטובה, וראשי המועדונים יודעים שיש בידם אלטרנטיבה (לדעתי יש יתרונות לביטוח קבוצתי בעיקר במחיר)
3. לוקחים ניר ועט כותבים הצעה ליאיר/הנהלה/חברי הועדה לירי מעשי, אני מבטיח התיחסות רצינית.
שנה טובה וגמר חתימה טובה!!
(אגב אם יש דברים לא לשמור בבטן יש לך אי מייל שלי וטלפון בוא נדבר דקה לפני שאתה כותב ונחשוב יחד איך לקדם)
(בכוונה לא מוחק)
אבל לוקח את הזעם שלי בחזרה!
הצעתי לכולנו.
1. לרשום את זה כהצעת יעול ולא כנוסח תלונה.
2. אני חוזר שנית : אפשר לקבל העתק, ההצעה מעניינת וטובה, וראשי המועדונים יודעים שיש בידם אלטרנטיבה (לדעתי יש יתרונות לביטוח קבוצתי בעיקר במחיר)
3. לוקחים ניר ועט כותבים הצעה ליאיר/הנהלה/חברי הועדה לירי מעשי, אני מבטיח התיחסות רצינית.
שנה טובה וגמר חתימה טובה!!
(אגב אם יש דברים לא לשמור בבטן יש לך אי מייל שלי וטלפון בוא נדבר דקה לפני שאתה כותב ונחשוב יחד איך לקדם)
אילן היקר, בוקר טוב.
יש לי שאלה אחד מאוד ספציפית לגבי הביטוח.
האם הוא מכסה את היורה והנפגעים (אם חלילה נפגעו מהירי שלו), גם כאשר הנ"ל יורה במטווח אחר ולא במסגרת אימוני הירי המעשי של הקבוצה שלו בפרט או בכלל לא במסגרת יירי מעשי, אלא במסגרת של אימון אחר...(נניח במטווח צבאי/משטרתי או מטווח פתוח מאושר אחר, ירי באקדח הפרטי או נניח ירי באקדח של מישהו אחר).
האם הביטוח גם מכסה ירי בכלי נשק שונים מאקדח או ציוד שקשור לירי אולימפי ? (נניח ירי בעוזי) ?
יש לי שאלה אחד מאוד ספציפית לגבי הביטוח.
האם הוא מכסה את היורה והנפגעים (אם חלילה נפגעו מהירי שלו), גם כאשר הנ"ל יורה במטווח אחר ולא במסגרת אימוני הירי המעשי של הקבוצה שלו בפרט או בכלל לא במסגרת יירי מעשי, אלא במסגרת של אימון אחר...(נניח במטווח צבאי/משטרתי או מטווח פתוח מאושר אחר, ירי באקדח הפרטי או נניח ירי באקדח של מישהו אחר).
האם הביטוח גם מכסה ירי בכלי נשק שונים מאקדח או ציוד שקשור לירי אולימפי ? (נניח ירי בעוזי) ?
ראשית גם אני לא ידעתי שאני בחו"ל.
שנית ידידי הטייס אני חוזר ואומר לא אתיחס לשאלות בעילום שם.
פנה אלי אישית או דרך רכז המועדון ותקבל תשובה לכל שאלה.
גמר חתימה טובה לכולם.
נ.ב. רק תשובות שלי מחייבות את התאחדות הקליעה עם כל הכבוד לידידי אילן בן נון
שנית ידידי הטייס אני חוזר ואומר לא אתיחס לשאלות בעילום שם.
פנה אלי אישית או דרך רכז המועדון ותקבל תשובה לכל שאלה.
גמר חתימה טובה לכולם.
נ.ב. רק תשובות שלי מחייבות את התאחדות הקליעה עם כל הכבוד לידידי אילן בן נון
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד