ביטול תחרות דירוג - 1

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

ביטול תחרות דירוג - 1

על ידי shalom_1 » 23 ספטמבר 2004, 12:42

בוקר טוב לכולם ושנה טובה לכל קהל היורים....................

שתקתי הרבה זמן כי חשבתי שאולי מישהו יעלה את הנושא הזה לדיון

לפי דעתי קרו דברים שהיו צריכים לבטל את התחרות כתחרות דירוג

א. בתרגיל מס.5 חמש " הבריפינג" לא היו שוה לכל היורים לכן לחלק מהיורים
נוצר יתרון ברור.
ב. בתרגיל מס.3 צורת בנית התרגיל ז"א שהיו פופרים מאחורי מטרות "נו שוט "
לפי החוקה כאשר כדור שעבר במטרת "נו שוט" ופגע בפופר שנפל השופט
היה אמור מיד להפסיק את התרגיל ולתת תרגיל חוזר ליורה וזה לא מה שקרה
אלא יורים קיבלו על פגיעת ב"נו שוט " שגם היפיל את הפופר ענישה כפולה
פעם על פגיע ב "נו שוט" ופעם על "מיס פופר" שהוא היה על הריצפה ופעם
פרוסיג'ר על אי עסקת מטרה

מה דעתכם???????

לכל אילו שעבדו והישקיעו בתחרות בנייתו והכנתו מגיע פרס שבסך הכל הכל היה נהדר האויר המקום והתרגילים שונים ממה שאנחנו רגילים

שמוליק ויעקב ושאר החברה אני מנסה לפגוע בכם או לקחת מכם מה שעשיתם
היה נהדר

שלום
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי איציק אלנבוגן » 23 ספטמבר 2004, 13:58

שלום ידידי,
גם אם כל הכתוב היה מדויק, אין בזאת הצדקה לביטול תחרות. חד משמעית.

אני מציע לך ,כחבר, להתרכז בחיובי ובטוב .
תמיד אפשר למצוא משהו שלילי -
בכל תחרות , ואף בהתנהגות של יורה.

אתה אדם אנרגטי, יורה מעולה, חברותי וחביב.

תתרכז בחיובי !
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: ביטול תחרות דירוג - 1

על ידי Webart » 23 ספטמבר 2004, 14:42

shalom_1 כתב:שתקתי הרבה זמן כי חשבתי שאולי מישהו יעלה את הנושא הזה לדיון

:roll: כנראה שרק מישהו אחד צריך לעשות את זה בצורה קבועה...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי GUSS » 23 ספטמבר 2004, 17:35

מהדורה חדשה לשתיקת הכבשים???
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

תחרות דרוג מס 1

על ידי נחום יונתן זרזיף » 23 ספטמבר 2004, 20:15

רבותי

עירעור יש להעביר אלי תוך 6 ימים מיום התחרות. במידה ויש צידוק העירעור מועבר לועדת הליגה להחלטה.

מי שאינו מערער בזמן בל ילין ובל יבקש מה שלא ניתן
נחום יונתן זרזיף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי shalom_1 » 23 ספטמבר 2004, 22:41

לאדון המנהל הגדול של הסליק אולי תרד מעט מכסאך לעם ובלי רמזים באם יש לך מה להגיד לי אנא תומר את זה ישירות .....לו היית מסתובב בין היורים ושומע מה יש להם להגיד אז אולי היית מגיב אחרת אבל אתה יודע מה יש לי הצעה
באם לא מוצא חן בעיניך הערותי אז תמחוק אותי מהסליק . הלא אתה יושב עכל ה"שלטר" ואתה אוהב לשמוע רק ליקוקים וכאשר האמת כואבת אתה מנפנף מכסא כבודך.........מה לעשות אני משתתף בכל תחרות לכן אני מעלה דברים שנעשים
לא בצורה חוקים הלא אנחנו אמורים להתחרות לפי החוקה של ירי מעשי כי
זה תחרות ליגה ולא "פאן שוט " ולקראת הסוף כואב לשמוע את האמת.....
שהיה לך שנה טובה ומוצלחת יותר...........

למר נחום זרזיף

בתאריך 12.9.2004 שלחתי לך עירעור בדוא''ל ולא הואלת בטובך לענות
בתאריך19.9.2004 שלחתי לך שוב דוא''ל תזכורת ועדיין לא קבלתי תשובתך בנושא אז אנא ממך אל תלין עלי .......אולי לא נעים לך ונוח לך כך יותר..

איציק ידידי שנה טובה לך

תאמין לי כי הכל מדויק בקשר לתרגיל 5 תשאל את דותן טוביאס אולי לו תאמין יותר אם לא זה מה שקרה בתרגיל הזה.........לפי נימת כתיבתך נשמע שאני ממציא או .....או אפילו יותר חמור מזה שאני משקר
בקשר לביטול כאשר זה תחרות דירוג והוא לא עומד בחוקה מה לעשות הוא צריך להיות מבוטל אם כל הכאב שזה גורם אחרת בישביל מה יש חוקה??
ותאמין לי שאני לא מחפש שלילי לא בישביל זה קמים אנשים בשעה 3 בבוקר
או אפילו יןתר מוקדם

ידידך תמיד
שלום

ובזה אני סיימתי נושא זה כי כנראה יש כמה אנשים שלא מסוגלים לשמוע ולקבל ביקורת בונה זה הייתה הכוונתי שלא יקרה דבר כזה שוב
כי זה לא נוח לאדונים הללו
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי shrek » 23 ספטמבר 2004, 22:54

תישמע!

אותי הוא היה מעיף ממזמן עם הוא היה רוצה, זה שרשום לו מנהל ושהוא מגיב לתגובה שלך זה בול כמו כל אחד אחר, אתה מתבטה בצורה ממש לא יפה וממש לא מתאימה לפורום זה!!!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חנן אוחיון » 24 ספטמבר 2004, 10:12

שלום ידידי
מה אתה רוצה מוובי הוא ירה בNO SHOOT ? תשמע מה אמר איציק אנגלבוגן תתרכז בחיובי
תהנה הרי אנחנו הספורטאים חותמים את השם על הקרח מי יזכור בעוד עשר שנים מה קרה בתחרות הדרוג הזאת חוץ ממני שעברתי אותך חחחחחחחחח
תראות חבר חג שמח ואל דאגה אתה יורה גדול אי אפשר לקחת זאת ממך(בלי ליקוקים)ו עוד דבר חשוב אבי ז"ל באחד מתחריות האיגרוף שיצאתי בעוונותי הרבים בתיקו והתלוננתי
שהשופט לא עשה עימדי חסד אמר אם הייתה מפיל אותו בנוק אאוט לא צריך שיפוט
כ"נל ידידי אל תפגע בNO SHOOT לא צריך חוקה
OLD FOX
מדריך ירי מעשי

על ידי Webart » 24 ספטמבר 2004, 10:49

shalom_1 כתב:לאדון המנהל הגדול של הסליק אולי תרד מעט מכסאך לעם ובלי רמזים באם יש לך מה להגיד לי אנא תומר את זה ישירות .....לו היית מסתובב בין היורים ושומע מה יש להם להגיד אז אולי היית מגיב אחרת אבל אתה יודע מה יש לי הצעה
באם לא מוצא חן בעיניך הערותי אז תמחוק אותי מהסליק . הלא אתה יושב עכל ה"שלטר" ואתה אוהב לשמוע רק ליקוקים וכאשר האמת כואבת אתה מנפנף מכסא כבודך.........מה לעשות אני משתתף בכל תחרות לכן אני מעלה דברים שנעשים
לא בצורה חוקים הלא אנחנו אמורים להתחרות לפי החוקה של ירי מעשי כי
זה תחרות ליגה ולא "פאן שוט " ולקראת הסוף כואב לשמוע את האמת.....
שהיה לך שנה טובה ומוצלחת יותר...........

מר הלפרין הנכבד,
כדאי לחשוב מעט לפני שפותחים את הפה.
לפני שאתה מעיז לומר לי: "לו היית מסתובב בין היורים" אולי היית טורח לבדוק מי שפט את תרגילים 5 ו-6 במהלך 5 שעות באותה התחרות המדוברת תחת שמש קופחת וללא שתיה כמעט (ולמזלי, לפני שארע הארוע המדובר, סיימתי לשפוט את תרגיל 5 והעברתי את השיפוט בו הלאה), אם אנשים שיודעים רק להתלונן היו טורחים גם לסייע בשיפוט, אולי היה לי זמן "להסתובב" בין היורים, ואולי אפילו, רחמנא ליצלן, להספיק לירות באותה התחרות (ויעיד על כך חנן, אני מניח).
בצורה עקבית, במהלך כל תחרות ולאחריה, מישהו קבוע טורח להתלונן, אם הוא לא היה קבוע, לא היו שמים לב אליו... נכון? אם תלך ותבדוק כל אשכול המסכם תחרות שהיתה בשנה האחרונה, אותו אדם מתלונן קבוע.
אין לי סיבה לחסום אותך כל עוד אתה עומד בכללי הכתיבה בסליק (הקובעים, כנראה, שמותר להשתלח במנהל האתר, כי הוא לא נלחם בחזרה, בדר"כ), אבל זכותי המלאה, כיורה וכמדריך ירי מעשי הרבה מאוד שנים, להביע את דעתי על אלו שעסוקים בדר"כ בלמצוא תתי סעיפים בחוקה שיעזרו להם להתברג יותר גבוה, מאשר לשתוק ולירות טוב.

בקיצור, כדאי מאוד שתחשוב פעמיים לפני שאתה פותח את הפה הגדול ומאשים את כל העולם, תסתכל פנימה ביום הכיפורים הזה ותחשוב אם פעם אחת לאורך ההיסטוריה שלך בסליק טרחת לכתוב מילה אחת טובה (התשובה קלה: לא), תסתכל אם פעם אחת לאורך ההיסטוריה הארוכה מאוד שלך בירי מעשי הגעת לתחרות והצלחת לסיים אותה ללא שהתווכחת או רבת עם לפחות אחד מהשופטים (התשובה שוב: לא).

אז שמור לעצמך ביטויים כמו "כיסאך הרם" ותתחיל לחשוב קצת פחות שאתה האלוהים בכל העניין הזה, כי אתה לא.

ושתהיה גם לך שנה טובה, וחתימה טובה, ויום כיפור עם מספיק חשבונות נפש.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

תחרות דירוג 1

על ידי STI » 24 ספטמבר 2004, 12:21

שלום לכולם,

רק רציתי לומר כי מאוד יכול להיות שישנם אנשים שטבעם אינו מאפשר להם דרך אחרת והם כל הזמן מתלוננים. יכול להיות שבענף הירי המעשי בישראל מדובר באותם אנשים כל הזמן. אולם אם נתעלם לרגע אחד מאותם אנשים, אי אפשר להתווכח עם העובדה שהיה צריך לבטל את תרגיל 6 מפני שלא כל היורים קיבלו את אותו התדריך (ואני שמעתי במו אוזני את אחד ממארגני התחרות אומר כי צריך לבטל את התרגיל אבל לא עושים זאת מפני שאז התחרות תבוטל - מה שלא נכון כלל וכלל מפני שאותו הסיפור קרה בבית נבאללה ותחרות הדירוג נחשבה כרגיל). כמו כן תרגיל 3 גם כן לא ענה על דרישות החוקה וגם אותו צריך היה לבטל.

ועוד דבר אחד, היכן כתוב בחוקה שאסור לחפש סעיפים קטנים שהיורה יכול לנצלם לטובתו? הרי בשביל מה הם שם??? הכל שאלה של איך עושים את הדברים (בנימוס ואם לא עוזר בערעור). אין צורך לריב ולקלקל את כל האווירה.

צום קל לכולם!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי shalom_1 » 24 ספטמבר 2004, 12:37

הוד מעלתו שיברר מי שפט בתרגיל מס 1 בשלוש התחרויות הדירוג שהיתקיימו
אצל חמי.
מענין כמה פעמים שנה שעברה שפטתת אוהשתתפת בתחרות או בכלל בכל התקופה הארוכה שלך שאתה טוען שאתה פעיל כמדומני אף םעם ....המלך מגיע לתחרות אחד וכבר מסתובב עם חזה נפוח שהיה בשמש כל היום .... בתחרויות ששפטת היו תחרויות של הסליק
ושם לא היו לך מתחרים מחבר העמים שמשום מה הפריעו לך בקשר לתתי הסעיפים של החוקה מי היפסיק את התחרות ועיקב כשעה כמעט את כל היורים
בגלל כמה מילים ברוסית אדוני השופט המכובד שמקפיד בקוצו של יוד על החוקה
לכן אל יתהלל חוגר כמפתח.. לכן לפני שאתה מעביר ביקורת על אחרים תבדוק בציציותיך......
אין לי צורך לנסות להתברג היות שאני מבורג כבר ואולי עם היית בא ליותר תחרויות היית יודע את זה ותלמד לקבל בקורת אפילו אם זה לא נעים לך
אתה לא צדיק שכולה תכלת .......בוא נשאיר את המצב כמוהו ללא אשמות
ונפתח דף חדש
שיהיה לך גם שנה טובה ופוריה ושתתברג גבוהה גבוהה

שלום
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי volunteer » 24 ספטמבר 2004, 12:51

אÄסÀתÌÀרÈא בÌÀלÈגÄינÈא קÄישÑ קÄישÑ קÈרÄיא
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי Cybrosh » 24 ספטמבר 2004, 12:53

אני לא חושב שישנה סיבה לבטל את התחרות - תמשיכו הלאה, וזה יחסוך לכם הרבה אנרגיה ומאמץ. לומדים מטעויות וכמו שאתם יודעים, ישנן התכנסויות רשמיות ללמידת לקחים בהן מדברים על ערעורים וכו'. תהיו סמוכים ובטוחים שיסיקו מסקנות מן התחרות הזאת וינסו רק לשפר.

בשביל מה כל ההתנצחויות האלה על ההרים והגבעות? למה זה טוב? "אני ככה והוא אחרת" וכל סוגי ההשוואות, בשביל מה? סתם כאב ראש.

STI, אתה שמעת "אישית" X, אני ראיתי במה עיניי Y, והוא אמר Z...נו, בחייך?

ולצערנו, ישנה תופעה(לא ספציפית לתחרות זאת)מכוערת, ואני לא אומר שזה אינו לגיטימי, אבל רוח הספורט אינה גבית אצל אותם אנשים(ואני לא מתכוון אלייך שלום)שלא הלך להם בתרגיל מסויים והם הולכים אל השופט הראשי, המארגנים והחוקה, מתבכיינים ומנסים למצוא פירצות שיזכו אותם בעוד נקודות, תרגיל חוזר וכו'.

בתור אחד שלא היה בצ'כיה, אני שואל ולא סתם, ראיתם שם אנשים מתווכחים? ראיתם אנשים מפסיקים את התרגילים ועוצרים את כל התחרות כל 15 דקות אם משהו לא מסתדר להם? אנשים שעוברים מתרגיל לתרגיל מבלי להתחשב באותה קבוצה הנמצאת באותו תרגיל(מאוד יחודי לתחרויות אצלינו)האם אנשים ביקשו לבטל את התחרות? מה שהיה היה, עכשיו צריך להמשיך הלאה ולחשוב חיובי, כמו שאיציק וחנן אמרו לפני כן.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 24 ספטמבר 2004, 13:44

shalom_1 כתב:מענין כמה פעמים שנה שעברה שפטתת אוהשתתפת בתחרות או בכלל בכל התקופה הארוכה שלך שאתה טוען שאתה פעיל כמדומני אף םעם

אין דבר אהוב עלי יותר מאנשים עם פה גדול שאין IQ אחד מאחור כדי לגבות אותו.

בעונה שעברה שפטתי (פרט לאחת) בכל תחרויות הדרוג ובאליפות הארץ, ואתה, מר פה גדול, לא תצליח להוכיח אחרת, בעוד אני יכול לגבות את דברי באישור על כל תחרות בה שפטתי.

אתה שקרן, אתה מטעה את כל מי שקורא את האשכול הזה, אתה משמיץ ומלכלך ללא שאתה מסוגל להביא צידוק אחד לדבריך.

בוא ותוכיח מילה אחת מדבריך לפני שאתה פותח את הפה הגדול והמלוכלך שלך.

בניגוד למה שכתבת, אני לא מעונין להשאיר את הדברים כמו שהם, אני מעוניין לכבס את כל הכביסה המלוכלכת בחוץ, אני רוצה לדעת מאיפה אתה מוציא את כל הזוהמה הזאת שאתה מטיח בפני? ואם אין לך אפשרות להוכיח בכמה תחרויות בשנה האחרונה שפטתי אז תסגור את הפה, ותשב בשקט.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי shalom_1 » 24 ספטמבר 2004, 14:31

מצטער לא מתאים לי לנהל ויכוח ברמה ובשפה כל כך נמוכה..........

שנה טובה לכולם

שלום
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד