יחידת "עוז" חוקי????? כנראה שלא.....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כמו שהוזכר פה, הצילום הוא צילום אילוסטרציה - זו לא יחידת האבטחה האמיתית. לדעתי מטרת האצבעות שפונות הצידה אצל היחידה המצולמת היא להגיד "זה לא באמת אנחנו".
למה כל כך לטרוח ולהביא אנשים, להלביש אותם באפודי מגן, מסכות, לתת להם נשק ולהעמיד אותם בתוך מטוס (תחושה שלי) והכל בשביל אילוסטרציה???
מה אין תמונות של מאבטחים אחרים? אוטובוסים? של החכ"ים? של נשיא ארה"ב?
אני לא יודע מה הייעוד המקורי של העניין, אולי סרט הדגמה של בטחון, או הדגמה אחרת, אבל לדעתי הוא לא קשור לכתבה הספציפית הזאת בכלל.....
SharpShooter
אותי מעניין עניין אחר:
עכשיו, שמישהו יסביר לי בבקשה מה המשמעות של הפיסקה הזו.
לכל אזרח זכות להשתמש בנשק
לעומת זאת, קצין הכנסת סבור שאם אנשי האבטחה של המשכן ייקלעו לסיטואציה, שבה יצטרכו להשתמש בנשק שברשותם, לא תתעורר בעיה חוקית משום שתמיד ניתן יהיה לטעון שלכל אזרח יש זכות להשתמש בנשק לצורך הגנה על עצמו או על אדם אחר או לשם מניעת פיגוע.
עם זאת, הוא מודה כי "יש חשיבות רבה להשלמת החקיקה כדי שאנשי היחידה יוכלו לבצע את המשימות המוטלות עליהם ברמה הנדרשת. כל עוד החוק לא יאושר הם יוכלו לבצע רק חלק מהמשימות וחל עליהם איסור לערוך חיפוש על גופו או בכליו של אדם שנראה להם חשוד או לעצור אותו".
עכשיו, שמישהו יסביר לי בבקשה מה המשמעות של הפיסקה הזו.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
- תרמתי למען הסליק

נתנו לעיתונאים להשלות אותנו שוב. רק בודדים מתוכנו שמו לב למילה "אילוסטרציה" ורובנו הבענו פליאה לנוכח התמונה המגוחכת להחריד (מעבר לאחיזה האקראית, המסכות הדביליות האלו סטייל משטרה חשאית במדינה מזרח אירופאית של לפני המהפכה....).
אני סבור שנרקמה כאן קנונייה בין יו"ר הכנסת ובין שר האוצר- היו"ר מחליט על הקמת "משמר אלו שמדברים המון ועושים כמעט כלום" ובכך תורם לגידול במספר המועסקים בתחום האבטחה, אח"כ יבוא שר האוצר וישמח להודיע שהנה ירד בעוד קצת אחוז המובטלים..
אני סבור שנרקמה כאן קנונייה בין יו"ר הכנסת ובין שר האוצר- היו"ר מחליט על הקמת "משמר אלו שמדברים המון ועושים כמעט כלום" ובכך תורם לגידול במספר המועסקים בתחום האבטחה, אח"כ יבוא שר האוצר וישמח להודיע שהנה ירד בעוד קצת אחוז המובטלים..
היום הוא היום הראשון של שארית חייך!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד