פקק לגלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פקק לגלוק?
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בישראל פקק לחור שליד המחסנית של הגלוק? חבר שלי מאכסן שם כסף לשעת חרום ומחפש פקק מתאים, ללא הצלחה בישראל.
תודה,
גדי.
תודה,
גדי.
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
אני מצטער על הסרקזם בתשובה זו (בקשה אחת למחיקה ואני אמחק אותה - מבטיח).
gadie, במה החבר שלך מאחסן את רשיון הנשק שלו בשעת חירום?
אני יכול לדמיין אותו מגיע לקופה, שולף גלוק ליד הקופאית, שולף אולר על מנת להוציא את ה- jentra plug ומוציא שטר מגולגל מהמטמורת של הגלוק.
לא רעיון טוב.
נ.ב. את הפקק שלי, שבינתיים לא בשימוש (אני מחזיר אותו לשימוש בשבוע הבא לכשאקבל נרתיק חדש לנשיאה מבצעית ללא שרוך), קיבלתי ממטווח העיר נתניה.
gadie, במה החבר שלך מאחסן את רשיון הנשק שלו בשעת חירום?
אני יכול לדמיין אותו מגיע לקופה, שולף גלוק ליד הקופאית, שולף אולר על מנת להוציא את ה- jentra plug ומוציא שטר מגולגל מהמטמורת של הגלוק.
לא רעיון טוב.
נ.ב. את הפקק שלי, שבינתיים לא בשימוש (אני מחזיר אותו לשימוש בשבוע הבא לכשאקבל נרתיק חדש לנשיאה מבצעית ללא שרוך), קיבלתי ממטווח העיר נתניה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
- סליקאי זהב

ארנולד:
כבעל "פקק" אשר לא בשימוש, אני מניח שכבר היו לך התקלויות עם אנשים היסטריים והמשטרה? כמה זמן ישבת? אני מניח שאתה מדבר מנסיון? רק להזהיר בלי לפרט סיכונים זה לא ממש תשובה מלאה כי אם מתחמקת.
תודה שחלקת איתנו את נסיונך העשיר בדברים שעשויים לסבך אותנו עם החוק או עם שלוות נפשם של אזרחי מדינת ישראל. אה כן, ותודה על זה שאחרי כל הסרקזם גם אמרת לי איפה אפשר למצוא אחד.
חג שמח ושנה טובה לך ולכל בני משפחתך.. רגע.. יש לי רעיון! אולי כדאי לאכסן שם קונדום? כך החבר שלי לא יפחיד כלל את בנות המין היפה וכך הקונדום לא יהיה בארנק שלו כמישהו יחטט בו. הא? סטארט-אפ!
כבעל "פקק" אשר לא בשימוש, אני מניח שכבר היו לך התקלויות עם אנשים היסטריים והמשטרה? כמה זמן ישבת? אני מניח שאתה מדבר מנסיון? רק להזהיר בלי לפרט סיכונים זה לא ממש תשובה מלאה כי אם מתחמקת.
תודה שחלקת איתנו את נסיונך העשיר בדברים שעשויים לסבך אותנו עם החוק או עם שלוות נפשם של אזרחי מדינת ישראל. אה כן, ותודה על זה שאחרי כל הסרקזם גם אמרת לי איפה אפשר למצוא אחד.
חג שמח ושנה טובה לך ולכל בני משפחתך.. רגע.. יש לי רעיון! אולי כדאי לאכסן שם קונדום? כך החבר שלי לא יפחיד כלל את בנות המין היפה וכך הקונדום לא יהיה בארנק שלו כמישהו יחטט בו. הא? סטארט-אפ!
ה-HK של אבא שלי טוב יותר מה-HK של אבא שלך!!!
- סליקאי זהב

לדעתי כדאי שתאחסנו שם שקיות שתיה עם מים קרים לעת הצורך ... 
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
חברים........ לא נסחפנו קצת עם ההיאבקות הזו? כולה הבן-אדם רוצה לקנות פקק !!!אז יש אצל מאיר רוט בראשל"צ.

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד