ספק לחיבור מהיר לאינטרנט.
ספק לחיבור מהיר לאינטרנט.
שלום רב לכולם !
עם התחלת שנת הלימודים האקדמית צצים להם אין ספור מבצעים והנחות.
אני מחפש כמובן אינטרנט עם חיבור כבלים במהירות של 750 kb/s.
אנא תקנו אותי אם אני טועה אבל רציתי לוודא שיש תשלום של כ-45-50 לתשתית(HOT או YES) ועוד כ-35-40 ש"ח ולא שום דבר נוסף......
או שאני לגמרי טועה......???
תודה מראש !
אורי.
נ.ב.
מצאתי הכי זול ב-35....אשמח לשמוע יותר זול !!!
עם התחלת שנת הלימודים האקדמית צצים להם אין ספור מבצעים והנחות.
אני מחפש כמובן אינטרנט עם חיבור כבלים במהירות של 750 kb/s.
אנא תקנו אותי אם אני טועה אבל רציתי לוודא שיש תשלום של כ-45-50 לתשתית(HOT או YES) ועוד כ-35-40 ש"ח ולא שום דבר נוסף......
או שאני לגמרי טועה......???
תודה מראש !
אורי.
נ.ב.
מצאתי הכי זול ב-35....אשמח לשמוע יותר זול !!!
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
שלום, מה שלומך?
אנחנו לא מזמן היתחברנו לכבל מהיר של yes ואנחנו משלמים כל חודש 49.90,
ועל התשתית זה עם אני לא טועה יכול להישתנות כי באותו שבוע שהיתחברנו אז היה להם מין מיבצע כזה, וכשהתכנאים באו מyes יצא לנו לדבר גם על האינטרנט והם סיפרו לנו שכל שבוע או משהו כזה הם עושים מיבצע קצת שונה.
טיפול על שבוע טוב, או תישתמש בכושר שיכנוע עוד יותר טוב :).
בהצלחה!
אנחנו לא מזמן היתחברנו לכבל מהיר של yes ואנחנו משלמים כל חודש 49.90,
ועל התשתית זה עם אני לא טועה יכול להישתנות כי באותו שבוע שהיתחברנו אז היה להם מין מיבצע כזה, וכשהתכנאים באו מyes יצא לנו לדבר גם על האינטרנט והם סיפרו לנו שכל שבוע או משהו כזה הם עושים מיבצע קצת שונה.
טיפול על שבוע טוב, או תישתמש בכושר שיכנוע עוד יותר טוב :).
בהצלחה!
אם באינטרנט בכבלים חשקת, יש לי רק דבר אחד להוסיף - לא לוותר על חיבור לבזק בינ"ל.נט.
החברה הינה הספקית הגדולה היחידה המאפשרת חיבור מול IP ולא בעזרת חייגן כלשהו, דבר זה חשב במיוחד אם אתה מתעתד לחבר את המודם שלך לראוטר ולחלוק את החיבור בין מספר מחשבים.
החברות האחרות עושות הרבה פרצופים אם הן מסכימות לחבר אותך כך, וזה נדיר מאוד... הן אינן מעוניינות בסוג חיבור שכזה ומראות את זה.
החברה הינה הספקית הגדולה היחידה המאפשרת חיבור מול IP ולא בעזרת חייגן כלשהו, דבר זה חשב במיוחד אם אתה מתעתד לחבר את המודם שלך לראוטר ולחלוק את החיבור בין מספר מחשבים.
החברות האחרות עושות הרבה פרצופים אם הן מסכימות לחבר אותך כך, וזה נדיר מאוד... הן אינן מעוניינות בסוג חיבור שכזה ומראות את זה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
ספק.....
1.תודה על התשובות.
2.ל-HOT יש מבצע תשתית+ספק(נדמה לי נטויז'ן) ב-81 שזה דווקא נראה סביר.
3.אני אישית מעדיף להתחייב לשנה ולקבל הנחה אולם משום מה כל ההנחות הן עד חצי שנה.... מה שלא כ"כ נראה לי ....נראה לכם שיהיו מבצעים באמצע שנה ?
אורי.
2.ל-HOT יש מבצע תשתית+ספק(נדמה לי נטויז'ן) ב-81 שזה דווקא נראה סביר.
3.אני אישית מעדיף להתחייב לשנה ולקבל הנחה אולם משום מה כל ההנחות הן עד חצי שנה.... מה שלא כ"כ נראה לי ....נראה לכם שיהיו מבצעים באמצע שנה ?
אורי.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
ב-99 שח לחודש HOT + ACTCOM
http://www.actcom.net.il/services/?page=%EE%E1%F6%F2+%EE%F9%E5%EC%E1+%EB%E1%EC%E9%ED&
ספק מעולה יחס טוב מוקד שרות בשיחת חינם.
גילוי נאות:
אני לקוח מרוצה שלהם מאז 1993 בחיוג ובשנתיים האחרונות ב-ADSL.
אני לא עובד שלהם.
http://www.actcom.net.il/services/?page=%EE%E1%F6%F2+%EE%F9%E5%EC%E1+%EB%E1%EC%E9%ED&
ספק מעולה יחס טוב מוקד שרות בשיחת חינם.
גילוי נאות:
אני לקוח מרוצה שלהם מאז 1993 בחיוג ובשנתיים האחרונות ב-ADSL.
אני לא עובד שלהם.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
אורי שלום,
קודם כל אני מציע שתבדוק אצל חברים שיש להם אינטרנט מהיר ,הורדת קובץ גדול מהאינטרנט במזן אמת.
מהניסיון שיש לי עם מס' ספקי אינטרנט ,קורה שאצל "בזק בינלאומי" יש "בעיות" ,
כלומר קורה שהחיבורים שלהם לא יציבים (איטיות בד"כ ,עקב עומס של יותר
מדי משתמשים).
אישית ,מבחינת הקצב ,אני הכי מרוצה מחברת "ברק" דרך הכבלים (אם כי ,לא מהשרות שלהם).
אם אתה רוצה חיבור מהיר ,אז עדיף במחשב דרך כרטיס רשת ולא דרך יציאת USB - כי זה יותר מהיר ויותר יציב - במקרה זה יש שוב לכבלים ייתרון על פני ADSL ,
כי למודם שאתה מקבל מהם יש גם יציאת USB וגם יציאה לכרטיס רשת,
בעוד שב-ADSL אתה מקבל מודם USB ואם אתה רוצה מודם לכרטיס רשת ,ייתכן
שתצטרך לשלם על זה בנוסף (או שתצליח לחלץ אותו בחינם עם המבצע הנכון
או עם איש המכירות הנכון).
ייתרון נוסף שיש לכבלים על פני ADSL (חוץ מאשר יציבות גבוהה יותר ב"דכ) הוא שבעת סופות ברקים לא תחשוש שברק יחדור לרשת וישרוף לך את הציוד (זה נדיר ,אך קורה לפעמים בין קווי טלפון ולא שמעתי שקרה עם "כבלים").
עוד ייתרון - בחיבור ADSL אתה צריך לחבר פילטרים לכל השקעים בבית ,וקרה
בעבר שטלפון,פקס או מודם ,הפריעו לקו למרות שחוברו דרך פילטר.בנוסף ,קורה שיש צורך לרכוש עוד פילטרים (מקבלים מהם בין 2-5 פילטרים) או שפילטר מתקלקל
וצריך להחליף אותו ,ואת זאת מגלים בדרך הקשה :
אחרי בעיות שונות ומשונות של ניתוקים או איטיות בלתי מוסברת.
ולגבי מה ש- webrat כתב - אני מציע לברר עם ספק האינטרנט:מכיוון שיש היום תחרות גדולה ,כמעט לכל ספק יש פתרון כזה ,אם כי ייתכן שלא זול.
למשל - אינטרנט זהב מציע חיבור למס' מחשבים עם router (בעברית: נתב - ועם מה שמוכרים היום מחברים אליו עד 4 מחשבים בצד אחד ואת המודם (הקופסה שמתחברת
לאינטרנט - כבלים או טלפון) בצד שני) של Zyxsel ,ולכן
אם אתה רוצה לחבר לאינטרנט מס' מחשבים ,כדאי שתפנה לאיש המכירות של ספק האינטרנט (או לחבר שיש לו כבר) ותנסה לחלץ מהם איזה דגם של ציוד זה ,וכמעט
בטוח שתוכל להשיג את אותו ציוד בחנות מחשבים רגילה במחיר מופחת (אך במקרה זה ,ספק האינטרנט יתנער מאחריות ויוכל "להאשים" את הציוד שקנית אם יהיו בעיות
ובנוסף ,מישהו יצטרך להגדיר את ה- router).
מקווה שזה יסייע.
קודם כל אני מציע שתבדוק אצל חברים שיש להם אינטרנט מהיר ,הורדת קובץ גדול מהאינטרנט במזן אמת.
מהניסיון שיש לי עם מס' ספקי אינטרנט ,קורה שאצל "בזק בינלאומי" יש "בעיות" ,
כלומר קורה שהחיבורים שלהם לא יציבים (איטיות בד"כ ,עקב עומס של יותר
מדי משתמשים).
אישית ,מבחינת הקצב ,אני הכי מרוצה מחברת "ברק" דרך הכבלים (אם כי ,לא מהשרות שלהם).
אם אתה רוצה חיבור מהיר ,אז עדיף במחשב דרך כרטיס רשת ולא דרך יציאת USB - כי זה יותר מהיר ויותר יציב - במקרה זה יש שוב לכבלים ייתרון על פני ADSL ,
כי למודם שאתה מקבל מהם יש גם יציאת USB וגם יציאה לכרטיס רשת,
בעוד שב-ADSL אתה מקבל מודם USB ואם אתה רוצה מודם לכרטיס רשת ,ייתכן
שתצטרך לשלם על זה בנוסף (או שתצליח לחלץ אותו בחינם עם המבצע הנכון
או עם איש המכירות הנכון).
ייתרון נוסף שיש לכבלים על פני ADSL (חוץ מאשר יציבות גבוהה יותר ב"דכ) הוא שבעת סופות ברקים לא תחשוש שברק יחדור לרשת וישרוף לך את הציוד (זה נדיר ,אך קורה לפעמים בין קווי טלפון ולא שמעתי שקרה עם "כבלים").
עוד ייתרון - בחיבור ADSL אתה צריך לחבר פילטרים לכל השקעים בבית ,וקרה
בעבר שטלפון,פקס או מודם ,הפריעו לקו למרות שחוברו דרך פילטר.בנוסף ,קורה שיש צורך לרכוש עוד פילטרים (מקבלים מהם בין 2-5 פילטרים) או שפילטר מתקלקל
וצריך להחליף אותו ,ואת זאת מגלים בדרך הקשה :
אחרי בעיות שונות ומשונות של ניתוקים או איטיות בלתי מוסברת.
ולגבי מה ש- webrat כתב - אני מציע לברר עם ספק האינטרנט:מכיוון שיש היום תחרות גדולה ,כמעט לכל ספק יש פתרון כזה ,אם כי ייתכן שלא זול.
למשל - אינטרנט זהב מציע חיבור למס' מחשבים עם router (בעברית: נתב - ועם מה שמוכרים היום מחברים אליו עד 4 מחשבים בצד אחד ואת המודם (הקופסה שמתחברת
לאינטרנט - כבלים או טלפון) בצד שני) של Zyxsel ,ולכן
אם אתה רוצה לחבר לאינטרנט מס' מחשבים ,כדאי שתפנה לאיש המכירות של ספק האינטרנט (או לחבר שיש לו כבר) ותנסה לחלץ מהם איזה דגם של ציוד זה ,וכמעט
בטוח שתוכל להשיג את אותו ציוד בחנות מחשבים רגילה במחיר מופחת (אך במקרה זה ,ספק האינטרנט יתנער מאחריות ויוכל "להאשים" את הציוד שקנית אם יהיו בעיות
ובנוסף ,מישהו יצטרך להגדיר את ה- router).
מקווה שזה יסייע.
אהלן אורי
מצטרף לדעתו של יוסי לגבי חברת "ברק".
לפני שהייתי מחובר בברק, עברתי כשלוש חברות שונות ומאף אחת לא הייתי מרוצה מבחינת היציבות והאמינות (קצב איטי בחלק מהזמן, ניתוקים מהרשת,,,).
לגבי CABLE/ADSL, אין לי נסיון עם הכבלים, אולם אני לא נתקל בבעיות דרך ה-ADSL.
לגבי המחירים, רוב החברות נותנות מחיר די דומה ולפי דעתי, הבדל של כמה שקלים לפה או לשם לא צריך להיות מה שיכריע לטובת חברה זו או אחרת.
להת'
אבי
מצטרף לדעתו של יוסי לגבי חברת "ברק".
לפני שהייתי מחובר בברק, עברתי כשלוש חברות שונות ומאף אחת לא הייתי מרוצה מבחינת היציבות והאמינות (קצב איטי בחלק מהזמן, ניתוקים מהרשת,,,).
לגבי CABLE/ADSL, אין לי נסיון עם הכבלים, אולם אני לא נתקל בבעיות דרך ה-ADSL.
לגבי המחירים, רוב החברות נותנות מחיר די דומה ולפי דעתי, הבדל של כמה שקלים לפה או לשם לא צריך להיות מה שיכריע לטובת חברה זו או אחרת.
להת'
אבי

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
אם אתה גר בבית משותף אז יש דרך נהדרת גם לחסוך וגם להנות:
תתארגנו כמה שכנים, אחד מזמין קו 1500 ומחברים את כולם דרך HUB או SWITCH.
אם אתם לא פריקים של הורדות מטורפות מקאזה - לא תרגישו ירידה בביצועים.
צריך בשביל זה מודם שמוציא קו רשת + כרטיס רשת בכל מחשב.
ה"מהדרין" יקנו מתאם רשת אלחוטי ואז גם לא צריך למשוך כבלים דרך ארונות התקשורת של הבנין.
במקרה של רשת אלחוטית מומלץ להפעיל את מנגנון ההצפנה למנוע מטפילים לגנוב רוחב פס (במקרה הטוב) ולחדור למחשבים (במקרה הפחות טוב).
רשת אלחוטית טובה גם לחבר כמה שכנים בבתים פרטיים סמוכים. אבל זה תלוי במרחק.
תתארגנו כמה שכנים, אחד מזמין קו 1500 ומחברים את כולם דרך HUB או SWITCH.
אם אתם לא פריקים של הורדות מטורפות מקאזה - לא תרגישו ירידה בביצועים.
צריך בשביל זה מודם שמוציא קו רשת + כרטיס רשת בכל מחשב.
ה"מהדרין" יקנו מתאם רשת אלחוטי ואז גם לא צריך למשוך כבלים דרך ארונות התקשורת של הבנין.
במקרה של רשת אלחוטית מומלץ להפעיל את מנגנון ההצפנה למנוע מטפילים לגנוב רוחב פס (במקרה הטוב) ולחדור למחשבים (במקרה הפחות טוב).
רשת אלחוטית טובה גם לחבר כמה שכנים בבתים פרטיים סמוכים. אבל זה תלוי במרחק.
- סליקאי זהב
ספק....
שלום לכולם !
אחרי חיפושים אין ספור (נט-וויז'ן,ברק,אקטקום,קווי-זהב ועוד ועוד....)
מצאתי את העסקה הבאמת נוחה.
אוניברסיטה.....במקרה שלי בן גוריון.
300 ש"ח לשנה עם תמיכה של נט-וויז'ן.
מה שכן הפתיע אותי היה לגלות שיש רק חברה אחת שנותנת תשתית בכבלים.....!!!
שוב תודה !
אורי.
אחרי חיפושים אין ספור (נט-וויז'ן,ברק,אקטקום,קווי-זהב ועוד ועוד....)
מצאתי את העסקה הבאמת נוחה.
אוניברסיטה.....במקרה שלי בן גוריון.
300 ש"ח לשנה עם תמיכה של נט-וויז'ן.
מה שכן הפתיע אותי היה לגלות שיש רק חברה אחת שנותנת תשתית בכבלים.....!!!
שוב תודה !
אורי.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד