קפיץ + סרן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קפיץ + סרן
ראיתי אצל כמה אנשים בעלי גלוק .
סרן קפיץ מחזיר אלומניום אשר נסגר בבורג הלן.
שאלותי הם.
1. למה בעצם?
2. מהי מידת השחיקה כלפי שאר הנשק ?
3. האים מבחינת רתיעת הנשק יש הבדל?
4. האם אין סכנה שבורג זה (הלן) יפתח תו"כ ירי ?
עמוס
סרן קפיץ מחזיר אלומניום אשר נסגר בבורג הלן.
שאלותי הם.
1. למה בעצם?
2. מהי מידת השחיקה כלפי שאר הנשק ?
3. האים מבחינת רתיעת הנשק יש הבדל?
4. האם אין סכנה שבורג זה (הלן) יפתח תו"כ ירי ?
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מיותר
הקפיצים אשר מיוצרים כתחליף לקפיץ המקורי, מגיעים בעיקר מתוך הנחה שהסרן המקורי אינו מספיק חזק.
בתכנון המקורי של הגלוק, הסרן הנ"ל לא היה שם בכלל - הוסיפו אותו אחר כך רק כדי להקל על הפרוק. במהלך נסוי עם גלוק, במסגרתו נורו כ - 2000 כדור ברציפות, הסרן נמס מהחום והאקדח לא הפסיק לתפקד.
לגבי בורג האלן - באמת יש סבירות שהוא יפתח - אלא אם כן חיזקת אותו עם דבק יעודי (כגון לוקטיט ברמת חוזק נמוכה).
בתכנון המקורי של הגלוק, הסרן הנ"ל לא היה שם בכלל - הוסיפו אותו אחר כך רק כדי להקל על הפרוק. במהלך נסוי עם גלוק, במסגרתו נורו כ - 2000 כדור ברציפות, הסרן נמס מהחום והאקדח לא הפסיק לתפקד.
לגבי בורג האלן - באמת יש סבירות שהוא יפתח - אלא אם כן חיזקת אותו עם דבק יעודי (כגון לוקטיט ברמת חוזק נמוכה).
נערך לאחרונה על ידי אישגדול בתאריך 22 אוקטובר 2004, 19:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
I think, therefore I am. I think
אני לא מכיר שום גרסא או מודל של גלוק בלי סרן.. אבל אני בהחלט מסכים איתך שהסרן נועד להקל על פרוק והרכבת הכלי בשטח....
חוץ מזה.. סרן קפיץ שנמס בחום אחרי 2000 זה קטע הורס...מעניין אם האקדח כולו נמס אחרי 3000 כדור...
זה מזכיר לי איזו סצנה מסרט ישן של וודי אלן שבו הוא עושה אקדח מחתיכת סבון צבועה במשחת נעליים כדי לברוח מהכלא..לרוע המזל ירד גשם והאקדח הפך לגוש קצף בידיים שלו..
א.
חוץ מזה.. סרן קפיץ שנמס בחום אחרי 2000 זה קטע הורס...מעניין אם האקדח כולו נמס אחרי 3000 כדור...
זה מזכיר לי איזו סצנה מסרט ישן של וודי אלן שבו הוא עושה אקדח מחתיכת סבון צבועה במשחת נעליים כדי לברוח מהכלא..לרוע המזל ירד גשם והאקדח הפך לגוש קצף בידיים שלו..
א.
- תרמתי למען הסליק

גלוקי,
מוט מחזיר לגלוק, שאינו פלסטי, קיים מפלדת אל-חלד וממתכת כבדה (ויקרה), הנקראת טונגסטן.
את שניהם ניתן להשיג עם בורג אלן לנעילת הקפיץ המחזיר על המוט (CAPTIVE), כך ששניהם מהווים יחידה אחת או ללא בורג, כך שהמוט והקפיץ הן שתי יחידות נפרדות (NON CAPTIVE).
לי יש באקדח הגלוק 17 שלי מוט טונגסטן ללא בורג אלן.
יתרונו של מוט הטונגסטן הוא במשקלו (38 גרם) יחסית למוט הפלסטי המקורי של הגלוק (2 גרם), כך שהאקדח רותע פחות, והירי הרציף הוא יותר מהיר. אם בנוסף מותקן באקדח משפך (MAGWELL), הירי אף נעים יותר (האקדח עוד יותר כבד).
שיקול נוסף בבחירת מוט מחזיר ללא הברגה היא היכולת להחליף את משקל הקפיץ המחזיר בהתאם לסוג (או חוזק) התחמושת אותה אתה יורה.
עבור אדם, שאינו יורה ירי-מעשי, ו/או יורה מעט מאוד באקדחו אין צורך להחליף את המוט המחזיר המקורי של היצרן.
מוט מחזיר לגלוק, שאינו פלסטי, קיים מפלדת אל-חלד וממתכת כבדה (ויקרה), הנקראת טונגסטן.
את שניהם ניתן להשיג עם בורג אלן לנעילת הקפיץ המחזיר על המוט (CAPTIVE), כך ששניהם מהווים יחידה אחת או ללא בורג, כך שהמוט והקפיץ הן שתי יחידות נפרדות (NON CAPTIVE).
לי יש באקדח הגלוק 17 שלי מוט טונגסטן ללא בורג אלן.
יתרונו של מוט הטונגסטן הוא במשקלו (38 גרם) יחסית למוט הפלסטי המקורי של הגלוק (2 גרם), כך שהאקדח רותע פחות, והירי הרציף הוא יותר מהיר. אם בנוסף מותקן באקדח משפך (MAGWELL), הירי אף נעים יותר (האקדח עוד יותר כבד).
שיקול נוסף בבחירת מוט מחזיר ללא הברגה היא היכולת להחליף את משקל הקפיץ המחזיר בהתאם לסוג (או חוזק) התחמושת אותה אתה יורה.
עבור אדם, שאינו יורה ירי-מעשי, ו/או יורה מעט מאוד באקדחו אין צורך להחליף את המוט המחזיר המקורי של היצרן.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
וואלה האוסטרים עבדו והזיעו לעשות אקדח שלא שוקל,,,ואנחנו רצים וקונים חלפים יקרים ע"מ לעלות את משקלו,,,,
הרי בסופו של עניין תראה את ה"אור",,ותחליף אותו ל ,,, א ק ד ח
הרי בסופו של עניין תראה את ה"אור",,ותחליף אותו ל ,,, א ק ד ח
נערך לאחרונה על ידי GUSS בתאריך 22 אוקטובר 2004, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
פחות -לרוב זה יותר,,
אני דוגל בלוגו של GUSS פחות -לרוב זה יותר,,
המהנדסים של גלוק טרחו וחישבו ויצרו מערכת שאמורה לעבוד היטב ביחד... כל תוספת משקל משנה את הפרמטרים של המערכת הזו ובסופו של דבר מגדילה את הבלאי של הכלי. G17 ו-9ממ ניתנים לשליטה בלי שום תוספות מיוחדות... מי שרוצה להפחית את הרתע שילך על 17C..
א.
המהנדסים של גלוק טרחו וחישבו ויצרו מערכת שאמורה לעבוד היטב ביחד... כל תוספת משקל משנה את הפרמטרים של המערכת הזו ובסופו של דבר מגדילה את הבלאי של הכלי. G17 ו-9ממ ניתנים לשליטה בלי שום תוספות מיוחדות... מי שרוצה להפחית את הרתע שילך על 17C..
א.
- תרמתי למען הסליק

גאס, אנחנו צריכים להזכיר את מסכת הייסורים שעברה על האקדח שלך??
ושנראה לי שעדיין עוברת מדי פעם. (אם טעיתי, אני רק שמח על כך).
אני לא סופר כמה אחרים יורים, אבל אני יודע שהגלוק שלי במשך כמעט שנה, בסביבות ה- 1000 כדור ושיפור ההדק- לא פצה פיו, ולא התלונן גם כשניסיתי עליו הולו-פוינט מחוזק. ומשהו אומר לי שזה ימשיך ככה עד שלי ימאס ממנו, ולא ההפך
אני בטוח שישנם אשר יעידו על יותר שנים ממני, והרבה יותר כדורים.
ושנראה לי שעדיין עוברת מדי פעם. (אם טעיתי, אני רק שמח על כך).
אני לא סופר כמה אחרים יורים, אבל אני יודע שהגלוק שלי במשך כמעט שנה, בסביבות ה- 1000 כדור ושיפור ההדק- לא פצה פיו, ולא התלונן גם כשניסיתי עליו הולו-פוינט מחוזק. ומשהו אומר לי שזה ימשיך ככה עד שלי ימאס ממנו, ולא ההפך
אני בטוח שישנם אשר יעידו על יותר שנים ממני, והרבה יותר כדורים.
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד