הצגתי הודעה ומחקתם

פורום זה מיועד להצעות, הערות, בקשות, דיווח תקלות ועוד.

הצגתי הודעה ומחקתם

על ידי Sharp Shoter » 17 אוקטובר 2004, 20:00

רשמתי בקשר ואיזשהוא כלי נשק "חדש" ומחקתם...למה.?
שאלתי כל מיני דברים עליו ואולי זה למה?
"אם לא תחשוב קדימה,תישאר מאחורה"

"ס-ג-ו-ל ב-ד-ם ,, ס-ג-ו-ל ב-נ-ש-מ-ה"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי הצעדן » 17 אוקטובר 2004, 20:08

אני לא מייצג את ההנהלה אבל חושב שבאמת ובתמים הקשר, ההקשר וההתעסקות המוגזמת בנשק סער צבאי והטמעתו ביחידות צה"ל תוך פירוטן מוגזם ומיותר.

"אם לא תחשוב קדימה,תישאר מאחורה"
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי Webart » 17 אוקטובר 2004, 21:32

א. נכון, שאלת.
ב. יותר מאשר שאלת, סיפרת.
ג. מה שסיפרת חרג לכל הדעות מכללי הכתיבה באתר, הנוגעים לבטחון שדה ומסירת מידע מסווג ברשת.
ד. חריגה נוספת בסגנון תגרור להשעייתך מהפורום.
ה. לפני משלוח ההודעה הבאה, הייתי מציע לך לעיין בכללי הכתיבה בפורומים.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי ELI » 19 אוקטובר 2004, 17:18

Webart כתב:א. נכון, שאלת.
ב. יותר מאשר שאלת, סיפרת.
ג. מה שסיפרת חרג לכל הדעות מכללי הכתיבה באתר, הנוגעים לבטחון שדה ומסירת מידע מסווג ברשת.
ד. חריגה נוספת בסגנון תגרור להשעייתך מהפורום.
ה. לפני משלוח ההודעה הבאה, הייתי מציע לך לעיין בכללי הכתיבה בפורומים.

הצעה :
בכל פעם שנכנסים לפורום שיקפוץ חלון שיזהיר על נושא ביטחון שדה כמו שקופץ חלון של הודעות פרטית
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי חבלני » 19 אוקטובר 2004, 17:38

אלי בכל פורום בראש הדף ישנה הודעה של כללי כתיבה פשוט לפני שכותבים משהו שווה לקרוא קודם ואז לא יהיו בעיות כמו של מחיקה/נעילה של אשכול 8)

כמו כן אנו עכשיו אזרחים ולכן מה שקורה בצבא שישאר שם{אל תשכח האויב מאזין וקורא}
נערך לאחרונה על ידי חבלני בתאריך 23 אוקטובר 2004, 06:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 20 אוקטובר 2004, 18:59

בדקתי וספרתי ומצאתי כי יש לי עדין 704 סודות ידיעות ונושאים סודיים עד סודיים מאד,,,,
ומשום מה אין לי כל חשק לפרסמם,,,האם משהו דפוק אצלי???האם אני זקוק לעזרה????
למה אין לי דחף לספר לחברה,למה?????

אוווופס ,,נודע לי עוד עניין,,,כבר 705 ,,

:lol: :cry: :cry:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי אישגדול » 20 אוקטובר 2004, 19:24

איזה בעסה! חשבתי שלי יש יותר, אבל יש לי רק 697.
אופס, אחד פורסם בעיתון...696 :lol:
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי johndoe » 20 אוקטובר 2004, 19:55

אהלן,

עקבתי אחרי האשכול הל"ז בימים האחרונים,והתעצבנתי....

למרות שלא ראיתי את ההודעה המחוקה אני מתפלא על עזות המצח של הכותב,למה מחקתם, הוא שואל בשיא חוצפתו, :twisted:

מכיוון שלעניות דעתי הספקתי להכיר את הלך הרוח והמחשבה של חלק מחברי האתר, אני מניח
שלא סתם ההודעה נמחקה, ולכן החלטתי, הודעות שיתנוססו בראש חוצות ויהיה בהם לפי דעתי
שמצוץ של סיכון לבטחון המדינה לפי ידיעותיי, ידווחו לגורמים המתאימים, ותאמינו לי, אני יודע מי הם הגורמים המתאימים. :x
דנו ודשנו בנושא של בטחון שדה ועל כך שהאוייב יושב על צעד ושעל,ומחכה לפסיפס האחרון,
ואל תפטרו זאת ב"שטויות...על מה הוא מדבר"....אתם יודעים מה מסמלת החבצלת בתג של אמ"ן
לפי אחת האגדות? ניחושים יתקבלו בברכה.

אני יודע שאני נשמע ארכאי ,אבל היו לי התנסויות שנכון לעכשיו נסתיימו בטוב, ולמזלנו.

בברכת מחמד DEATH,
JOHNDOE

don't hate the player...

hate the game.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Colonel » 20 אוקטובר 2004, 23:19

johndoe כתב:אתם יודעים מה מסמלת החבצלת בתג של אמ"ן
לפי אחת האגדות? ניחושים יתקבלו בברכה.

בוודאי !
אם תחזיק את הסמל הפוך אפשר עם קצת דמיון לראות דמות שתופסת את ראשה בשני ידיים
אם מתאמצים אפשר לשמוע אותה אומרת : "שיט ! איך לא ידענו !" :D
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ELI » 21 אוקטובר 2004, 10:03

כללי הכתיבה במערכת הפורומים של הסליק
מערכת הפורומים של הסליק באה לקדם את רמת הבטיחות, המקצועיות והידע בתחום הנשק, מטרתה של המערכת לקדם נושאים אלו תוך שמירה על לשון נקיה, אווירה חברית והקפדה על החוקים הבאים:

- יש לשמור על התנהגות נאותה ועל שפה נקיה במערכת הפורומים, אין לקלל, להעליב, לעשות אאוטינג לחברי הפורום, או לפגוע במישהו על בסיס דת, גזע או מין.

- אין להציף, אין לשלוח הודעות חוזרות ומציקות, אין להשתמש במערכת ההודעות הפרטיות למטרות SPAM.

- משתמש חדש, ישתדל לעבור על הודעות העבר ולמצוא מענה לשאלותיו, במיוחד אם מדובר בנושאים שכבר נדונו לעומק באשכולות ישנים יותר, בכל מקרה יש להמנע מהצפת הפורומים בשאלות.

- הפורום עוסק בנושאי נשק בלבד, אין לכתוב הודעות בעלות גוון פוליטי, מיני, או כל תוכן אחר העלול לפגוע באחד מחברי האתר או באדם כלשהו.

- אין לפרסם תמונות ללא קבלת אישור מהמצולמים להופעתם באתר, ובכל מקרה, עדיף להסתיר פניהם של משתמשים מצולמים, כדי למנוע אפשרויות זיהוי עתידיות.

- חתימה אישית לא תעלה על 4 שורות, תמונת משתמש בחתימתו האישית לא תעלה על גודל 80*80 פיקסלים, חתימות ותמונות שלא יעמדו בהגדרות אלו, ימחקו.

- תמונה אשר תועלה לפורום ו"תשבור" את מסגרת האתר, תמחק - נא להקפיד על גודל תמונות ברוחב מירבי של 400 פיקסלים.

- אין לפרסם בפורום הודעות מסחריות ללא קבלת אישור הנהלת האתר, הודעות כאלה ימחקו ללא הודעה, הודעות קניה/מכירה פרטיות יש לשלוח לפורום הסחר החופשי בציון מכירה/קניה בכותרת ההודעה.

- הודעות המכילות תוכן אשר לדעת הנהלת האתר הינו עברה על חוקי הבטיחות הבסיסיים ואינו עולה בקנה אחד עם המדיניות של בטיחות מעל לכל, ימחקו מן האתר, כמו כן ימחקו הודעות העובורת על הכללים הנזכרים למעלה.

- אין לפרסם מידע מסווג או כזה היכול להוות בכל צורה איום על בטחונה של מדינת ישראל, הודעות כאלה ימחקו מן המערכת והנהלת האתר תעביר, אם תדרש לכך, את הנתונים אודות המשתמש לגורמים המתאימים, בכל מקרה אם יש לכם ספק לגבי התוכן, פעלו לפי נוהל לא בטוח - אל תכתוב.- משתמשים אשר יעברו בעקביות על חוקי האתר - יוגבלו ולא יוכלו להכנס/לכתוב בו.

- ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות שלא לקבל אדם למערכת הפורומים של האתר מסיבות שונות, האתר הינו מועדון פרטי ואינו מחוייב לקבל כל אדם לשורותיו, כמו כן שומרתההנהלת האתר לעצמה להגביל רישום משתמשים המשתמשים בכתובות דואר חופשיות (כגון Hotmail או Walla).

הערה: אם ישנן עוד הצעות לדף זה, אנא העבירו אלי הודעה פרטית.

דעתי נושא המידע המסווג צריך להיות בהתחלה בצורה מודגשת ו/או בהודעה שקופצת כשנכנסים לפרום עצמו בצורה ברורה יותר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי johndoe » 21 אוקטובר 2004, 18:58

ערב טוב,

אלי,ידידי, לפי דעתי אין צורך שנושא החומר המסווג יעמוד בתחילת ההנחיות מכיוון שמהות האתר היא איננה צבאית פרופר.

מאידך גיסא, בעם ישראל אנו חיים ,ומעגלי חיינו משיקים רבות לנושאי צבא ובטחון ונכון הדבר שבעתיים לגבי רוב חברי הפורום, אנו, נושאי הנשק, לכן נכון אולי לעשות כמו שעשית אתה ולצבוע באדון הנחיה זאת, דביר, לשיקולך.

קולונל,ידידי החכם, את אחת מן האגדות שאני שמעתי היא זאת שאני מספר לך כעת וזאת שגרמה לי כמעט לפרוץ בבכי, ותאמין לי , אני לא מן העדינים....
אז ככה, התג אומר "אנחנו בתוך האוייב, כמו שהאוייב בתוכנו" בחלק הראשון חייכתי, הנהנתי בהסכמה, בשני,אתה לא רוצה לדעת 8)

בברכת " באין תחבולות יפול עם"
JOHNDOE

don't hate the player...

hate the game.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי volunteer » 21 אוקטובר 2004, 21:38

פששששש......................

אם הייתי מבין מה אתם כותבים, גם אני הייתי כותב איזה שטות.
נערך לאחרונה על ידי volunteer בתאריך 23 אוקטובר 2004, 09:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי עומר בר » 22 אוקטובר 2004, 01:10

volunteer כתב:

פששששש......................

אם הייתי מבין מה אתה כותבים, גם אני הייתי כותב איזה שטות.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מה יהיה?
עם כל כך הרבה הברקות בכל כך מעט זמן וובי עוד יצטרך לפתוח בשבילך פורום פרטי... :D
עומר.

I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי volunteer » 22 אוקטובר 2004, 18:57

Webart.

אני מניח שגם אתה ער לרחשי הציבור שמקווה, מצפה, ומשתוקק, להציב אותי בעמדת מנהל פורום.

אז דע לך שזה לא ילך לך בקלות, אני דורש ביטוח מנהלים, רכב מנהלים, כסא מנהלים, ו...............טוב, זה רק בשביל להתחיל את המשא-ומתן.

(אשתי רוצה גם מינו של אשת מנהל).
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי GUSS » 22 אוקטובר 2004, 21:15

מתי מתחיל הקמפיין?????
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

הבא

מי מחובר