מזל טוב קטן לי...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מזל טוב קטן לי...
אז זהו... מזל טוב קטן לי, החל מהיום אחה"צ אני בעליו הגאה של CZ 75 TS, חדש ואפילו נוצץ.
האקדח הינו גרסה משופרת (מאוד) של ה-75 הישן והטוב, המיועד בעיקר לירי מעשי בקטגוריית סטנדרט.
המדובר באקדח בקוטר 9 מ"מ (ניתן להשיגו גם ב-0.40) בעל מחסניות של 20 כדורים כ"א (והוא מגיע עם 3 כאלה), משקל מכובד של 1270 גר' (ללא תחמושת), אשר ללא ספק תורם ליצובו של האקדח בעת ירי.
ה-TS מצויד בהדק SA חלומי, העשוי פלסטיק ואינו מעוגל, בדומה להדק הרגיל של ה-75, אלא ישר לחלוטין, והדבר היחידי אליו יכולתי להשוותו היה להדק של אקדח ספורטיבי.
בין השאר ניתן למצוא בו משפך מובנה, קתות עץ וניצרה דו-צדדית רחבה ונוחה.
ירי די חפוז של 100 כדורים ראשונים (50 ביום שישי שעבר ועוד 50 היום) חשף בפני אקדח מדוייק בצורה בלתי רגילה, גם בטווחים ארוכים וקיבץ ללא כל מאמץ מיוחד קבוצה של כ-10-15 ס"מ ב-25 מטרים.
ביום שישי אשמח לאפשר למעוניינים להתנסות בירי בכלי מיוחד זה, במטווח העיר בנתניה.
בקרוב, לאחר שאצבור נסיון עימו, אשמח להציג בפניכם כתבה מפורטת ומקיפה אודות ה-Tactical Sports
מידע נוסף: באתר של CZ

האקדח הינו גרסה משופרת (מאוד) של ה-75 הישן והטוב, המיועד בעיקר לירי מעשי בקטגוריית סטנדרט.
המדובר באקדח בקוטר 9 מ"מ (ניתן להשיגו גם ב-0.40) בעל מחסניות של 20 כדורים כ"א (והוא מגיע עם 3 כאלה), משקל מכובד של 1270 גר' (ללא תחמושת), אשר ללא ספק תורם ליצובו של האקדח בעת ירי.
ה-TS מצויד בהדק SA חלומי, העשוי פלסטיק ואינו מעוגל, בדומה להדק הרגיל של ה-75, אלא ישר לחלוטין, והדבר היחידי אליו יכולתי להשוותו היה להדק של אקדח ספורטיבי.
בין השאר ניתן למצוא בו משפך מובנה, קתות עץ וניצרה דו-צדדית רחבה ונוחה.
ירי די חפוז של 100 כדורים ראשונים (50 ביום שישי שעבר ועוד 50 היום) חשף בפני אקדח מדוייק בצורה בלתי רגילה, גם בטווחים ארוכים וקיבץ ללא כל מאמץ מיוחד קבוצה של כ-10-15 ס"מ ב-25 מטרים.
ביום שישי אשמח לאפשר למעוניינים להתנסות בירי בכלי מיוחד זה, במטווח העיר בנתניה.
בקרוב, לאחר שאצבור נסיון עימו, אשמח להציג בפניכם כתבה מפורטת ומקיפה אודות ה-Tactical Sports
מידע נוסף: באתר של CZ

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי כסף

תתחדש, רק A
אחלה אקדח.
אחלה אקדח.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד