מחפש ווסט קל לשימוש במשא"ז ומילואים
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
מחפש ווסט קל לשימוש במשא"ז ומילואים
מקווה שלחברי הפורום יש תשובות, פתרונות או שיש להם את זה...
מחפש ווסט קל (לא מיגון, רק לנשיאת מחסניות וציוד) בסיגנון ווסט צלמים אבל הדוק לגוף, מאפשר ריצה, נהיגה עם שילוב של מחסניות קרבין או M16, מכשיר קשר, פנס...
משהו בסביבות של 4 מחסניות...
הכוונה לשימוש גם במשא"ז וגם במילואים כך שהצבע עדיף שחור עם אפשרות להסיר את כיתוב המשטרה (סקוץ') או להסתיר אותו.
אשמח לדעת באם מישהו מכיר כזה דבר
תודה
מחפש ווסט קל (לא מיגון, רק לנשיאת מחסניות וציוד) בסיגנון ווסט צלמים אבל הדוק לגוף, מאפשר ריצה, נהיגה עם שילוב של מחסניות קרבין או M16, מכשיר קשר, פנס...
משהו בסביבות של 4 מחסניות...
הכוונה לשימוש גם במשא"ז וגם במילואים כך שהצבע עדיף שחור עם אפשרות להסיר את כיתוב המשטרה (סקוץ') או להסתיר אותו.
אשמח לדעת באם מישהו מכיר כזה דבר
תודה
גלוק, זה כל הטריק - גלוק, זה כל הגליק
חברה, ליאור, WEB, תודה רבה מראש על התשובות, באמת אני מודה לכם על ההשקעה.
את הווסט בכוונות טובות אני מכיר (גם את המחיר) ובסך הכל קיוויתי שמישהו כאן יכול ורוצה למכור משהו שיש לו שאין לו שימוש בו (ממש כמו שאת הקת המתקפלת שלי קניתי מחבר פורום שכבר לא זקוק לה... תודה TT). אני אעבור שם שוב מקווה שיש להם בצבע שחור.
את מרעום דולפין אני מכיר ומעריך עוד מהתקופה בה אחד השותפים ניהל עת ריקושט רעננה ובהעדר פתרון קיים אחר זה מה שאעשה. אני בהחלט ממליץ לכל מי שרוצה ויכול להשקיע בכך שהרי מה שווה כל הציוד שיש עלינו באם לא נוכל להשתמש בו כראוי?
את הווסט בכוונות טובות אני מכיר (גם את המחיר) ובסך הכל קיוויתי שמישהו כאן יכול ורוצה למכור משהו שיש לו שאין לו שימוש בו (ממש כמו שאת הקת המתקפלת שלי קניתי מחבר פורום שכבר לא זקוק לה... תודה TT). אני אעבור שם שוב מקווה שיש להם בצבע שחור.
את מרעום דולפין אני מכיר ומעריך עוד מהתקופה בה אחד השותפים ניהל עת ריקושט רעננה ובהעדר פתרון קיים אחר זה מה שאעשה. אני בהחלט ממליץ לכל מי שרוצה ויכול להשקיע בכך שהרי מה שווה כל הציוד שיש עלינו באם לא נוכל להשתמש בו כראוי?
ווסט קל
אני אחפש לך מספר טלפון של "בזלת" דודו או יוסי
מחירים נוחים שלל דגמים
רכשנו ליחידה כאלהפשוט וטוב.יריב
אזה"ת חולון
מחירים נוחים שלל דגמים
רכשנו ליחידה כאלהפשוט וטוב.יריב
אזה"ת חולון
תודה גוזל. אני אשמח לבדוק גם את שלהם. הכוונה שלי יותר לווסט כמו של מאבטחים פרטיים עם מקום לכמה מחסניות של M16, מכשיר קשר, אולי איזה נקודת עיגון או 2 ונרתיק לאקדח או הכנה לנרתיק (רצועת עיגון). אני רוצה לתפור סקוצ'ים לתפוס סימני זיהוי זוהרים (משטרה) במהלך פעילות ולהוריד כשאני במילואים. הצבע הרצוי זה שחור.
מרעום דולפין יוכלו לבצע על פי דרישה כל סוג ווסט הנדרש לך לפי מידה והפאוצ'ים הרצויים, כולל התאמת זוויות.
מנסיון העבר איתם, העבודה איכותית, מהירה והעלות לא בשמיים.
אם תדבר איתם לא על יחידה אחת, אלא על כמות גדולה יותר, העלות יורדת בהתאמה לכמות.
לדעתי שווה לך להתקשר ולשאול אותם, תשלח להם שרטוט עקרוני בפקס שיראו בעין על מה אתה מדבר, זה עוזר לקצר את התהליך ולקבל הצעת מחיר.
בהצלחה.
מנסיון העבר איתם, העבודה איכותית, מהירה והעלות לא בשמיים.
אם תדבר איתם לא על יחידה אחת, אלא על כמות גדולה יותר, העלות יורדת בהתאמה לכמות.
לדעתי שווה לך להתקשר ולשאול אותם, תשלח להם שרטוט עקרוני בפקס שיראו בעין על מה אתה מדבר, זה עוזר לקצר את התהליך ולקבל הצעת מחיר.
בהצלחה.
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
אתה יכול מראש לשכוח מ"קאטה". הם לא מתעסקים עם הזמנות בודדות (אלא אם כן אתה מוכן לשלם מחיר מטורף) - פשוט זה לא כלכלי לייצר יחידה בודדת, הם עובדים בליין של עשרות.אם תצליח לרכז הזמנה של 10-15 יחידות יתכן שיהיה על מה לדבר.
אולי "מרעום דולפין" יוכלו לעזור (למרות שגם להם זה כאב ראש), ואפשר לנסות גם את "שממית" בראש פינה(טל. 04-6800880), ארטק במושב בני עטרות (טל. 03-9772363), חברה בשם "פולר" במעלה אפריים (אין לי טלפון), ואם למישהו יש עוד חברות הוא מוזמן להוסיף.
אולי "מרעום דולפין" יוכלו לעזור (למרות שגם להם זה כאב ראש), ואפשר לנסות גם את "שממית" בראש פינה(טל. 04-6800880), ארטק במושב בני עטרות (טל. 03-9772363), חברה בשם "פולר" במעלה אפריים (אין לי טלפון), ואם למישהו יש עוד חברות הוא מוזמן להוסיף.
I think, therefore I am. I think
קאטה שלחו לי פקס עם שירטוטים של ווסט מאבטחים, נראה יפה ושימושי וגם לא יקר.
ניתן לראות בין השאר אצל מטווח העיר בנתניה.
תודה לכולם על השיתוף פעולה והרעיונות. כבר שוחחתי גם עם בזלת מחולון.
במידה ואסגור על משהו ארשום כאן כדי להמליץ לאחרים וגם לאפשר קנייה מרוכזת למי שרוצה.
ניתן לראות בין השאר אצל מטווח העיר בנתניה.
תודה לכולם על השיתוף פעולה והרעיונות. כבר שוחחתי גם עם בזלת מחולון.
במידה ואסגור על משהו ארשום כאן כדי להמליץ לאחרים וגם לאפשר קנייה מרוכזת למי שרוצה.
היי
היי TRAIL,
אני גם מחפש ווסט למילואים.
מצאת משהו ? יש לך המלצות ? באיזה מחיר ?
תודה על העזרה
דוד
אני גם מחפש ווסט למילואים.
מצאת משהו ? יש לך המלצות ? באיזה מחיר ?
תודה על העזרה
דוד
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

dtoledano
וכל האחרים,
הייתי אתמול בבזלת באזור התעשייה בחולון, הבנאי 18.
יש להם משהו יפה מאד וזול. ווסט דק וצמוד עם פאוצ'ים למחסניות, מצפן, תפסן למכשיר קשר מאחור, פאוץ' שק"מ יפה עם פאוצ'ים קטנים יותר צמודים אליו.
מחיר כ 400 ש"ח ובדיוק בודקים בשבילי באם יש בשחור (יש ירוק זית).
שווה לבדוק למי שזה חשוב לו
וכל האחרים,
הייתי אתמול בבזלת באזור התעשייה בחולון, הבנאי 18.
יש להם משהו יפה מאד וזול. ווסט דק וצמוד עם פאוצ'ים למחסניות, מצפן, תפסן למכשיר קשר מאחור, פאוץ' שק"מ יפה עם פאוצ'ים קטנים יותר צמודים אליו.
מחיר כ 400 ש"ח ובדיוק בודקים בשבילי באם יש בשחור (יש ירוק זית).
שווה לבדוק למי שזה חשוב לו
ווסט בבול
היי
אני הרגע חוזר מחנות בול (משכתי את ה-M5 החדש)
ראיתי בחנות ווסט של חברת FRONT LINE עם 4 פאוש'ים למחסנית, נרתיק לאקדח מובנה + כמה כיסים ופאוש' שקם.
המחיר בסביבות ה-600 ש"ח הוא שחור ומאוד יפה אך דק מידי לטעמי.
בברכה
דוד
אני הרגע חוזר מחנות בול (משכתי את ה-M5 החדש)
ראיתי בחנות ווסט של חברת FRONT LINE עם 4 פאוש'ים למחסנית, נרתיק לאקדח מובנה + כמה כיסים ופאוש' שקם.
המחיר בסביבות ה-600 ש"ח הוא שחור ומאוד יפה אך דק מידי לטעמי.
בברכה
דוד
אם SUPERMAN כל כך חכם, למה הוא לובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים ?
)

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד