המטווח החדש בק. יערים (טלזסטון)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המטווח החדש בק. יערים (טלזסטון)
אני מקווה שאני לא מודיע דבר ידוע, פשוט לא מצאתי הודעה אחרת על כך, אך עכשיו דברתי עם המטווח והם פתוחים כבר לציבור הרחב.
עכשיו לא צריך להיסחב עד ירושלים!
עכשיו לא צריך להיסחב עד ירושלים!
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
ראה נושא מטווח חדש בעמוד 2 בפורום זה:
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=6097[/url]
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?t=6097[/url]
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
צעדן כתב "נשמע טעים".
ואכן, סמוך למטווח הנ"ל יש מעצמה של חומוס (אבו גוש).
לאחר ירידה על צלחת חומוס, ניתן להגיע למטווח, ואז, למרות האוזניות, ניתן יהיה להבין למה התכוון המשורר כשאמר "נשמע טעים"
...ואולי אף לחוות חוויות נוספות, (תלוי במערכת האיוורור).
ואכן, סמוך למטווח הנ"ל יש מעצמה של חומוס (אבו גוש).
לאחר ירידה על צלחת חומוס, ניתן להגיע למטווח, ואז, למרות האוזניות, ניתן יהיה להבין למה התכוון המשורר כשאמר "נשמע טעים"
...ואולי אף לחוות חוויות נוספות, (תלוי במערכת האיוורור).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
לכל המעונייים,
ביקרתי במטווח הבוקר לצורך ביצוע אימון. ולהלן התרשמותי:
הצוות מאוד ידידותי ומקצועי. המקום עצמו עדיין בשיפוצים סופיים אבל המטווח עצמו פעיל.
המקום אמנם בקומה שניה למטה, אולם מאחר והבמין מדורג, הרי שמהצד השני יש חלונות הפתוחים ליערות ירושלים אשר מעבר לכביש 1 (כן, ניתן לראות גם את הכביש). המזגנים אינם מרעישים כ"כ, והאוויר הנכנס הוא אויר הרים צח וצלול.
המדריך אלון קריאף היה מאוד נחמד, אך ידע גם לנזוף כאשר לא פרקתי את האקדח בדיוק כפי שהסביר.
יש שם כיתות מרווחות לצורך שיעורי תיאוריה ואמפי קטן ונחמד להדרכות בחוץ בימים שמזג הויר מאפשר זאת.
המחיר לאימון ראשוני (לקבלת רשיון) היה 210 ש"ח שכלל כמובן את מחיר התחמושת 65 ש"ח ל-50 כדור 9 מ"מ. הגישה לשם מאוד נוחה ויש מקום חניה בשפע
אני מקווה שזה עוזר.
ביקרתי במטווח הבוקר לצורך ביצוע אימון. ולהלן התרשמותי:
הצוות מאוד ידידותי ומקצועי. המקום עצמו עדיין בשיפוצים סופיים אבל המטווח עצמו פעיל.
המקום אמנם בקומה שניה למטה, אולם מאחר והבמין מדורג, הרי שמהצד השני יש חלונות הפתוחים ליערות ירושלים אשר מעבר לכביש 1 (כן, ניתן לראות גם את הכביש). המזגנים אינם מרעישים כ"כ, והאוויר הנכנס הוא אויר הרים צח וצלול.
המדריך אלון קריאף היה מאוד נחמד, אך ידע גם לנזוף כאשר לא פרקתי את האקדח בדיוק כפי שהסביר.
יש שם כיתות מרווחות לצורך שיעורי תיאוריה ואמפי קטן ונחמד להדרכות בחוץ בימים שמזג הויר מאפשר זאת.
המחיר לאימון ראשוני (לקבלת רשיון) היה 210 ש"ח שכלל כמובן את מחיר התחמושת 65 ש"ח ל-50 כדור 9 מ"מ. הגישה לשם מאוד נוחה ויש מקום חניה בשפע
אני מקווה שזה עוזר.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד