בזיון בשבת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בזיון בשבת
בשבת התקיימה אליפות הפועל בשלושה מצבים לנשים ולנערות.
בתחרות השתתפו שש נערות ואישה אחת - יעל קן-דגן - וזה מכל הארץ.
אני פשוט לא יודע מה לומר.
בתחרות השתתפו שש נערות ואישה אחת - יעל קן-דגן - וזה מכל הארץ.
אני פשוט לא יודע מה לומר.
nobody expects the spanish inquisition
לא הבנתי על מה המהומה !
על כך שדוידוביץ קבע את היום השביעי כיום שבת,,?
או איך הצליח מישהו לאגד חבורה ענקית של בנות המין היפה לעסוק בעיסוק ביזארי כזה ?
ומה הגיל המדוייק בו הופכת נערה לאישה???
והאם פרשת השבוע רלוונטית לעניין??
ואיך זה קשור למשגיחי הדת ו"לסטטוס קוו" המפלגתי העדין והלא יציב במחוזותנו

על כך שדוידוביץ קבע את היום השביעי כיום שבת,,?

או איך הצליח מישהו לאגד חבורה ענקית של בנות המין היפה לעסוק בעיסוק ביזארי כזה ?
ומה הגיל המדוייק בו הופכת נערה לאישה???
והאם פרשת השבוע רלוונטית לעניין??
ואיך זה קשור למשגיחי הדת ו"לסטטוס קוו" המפלגתי העדין והלא יציב במחוזותנו

פחות -לרוב זה יותר,,
גם אני לא ממש הבנתי על מה המהומה ...
guss - הבנות "הופכות" מנערות לנשים בגיל 21
העיסוק מאוד לא ביזארי .. ובטח שלא הבנות העוסקות בו
תבוא לתחרות איזו שבת ותראה כמה מוצלחות הן ..
שחר
guss - הבנות "הופכות" מנערות לנשים בגיל 21
העיסוק מאוד לא ביזארי .. ובטח שלא הבנות העוסקות בו

תבוא לתחרות איזו שבת ותראה כמה מוצלחות הן ..

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
הבזיון הוא לא שהתחרות התקיימה בשבת ולא היתה לי כוונה לומר שמישהו בהתאחדות הקליעה אחראי למועד התחרות ולמיעוט המשתתפות.
הבזיון הוא של הסניפים שיש להם קלעיות שפשוט לא הגיעו לתחרות, לרבות קלעית נבחרת שזו לא הפעם הראשונה שהיא בוחרת לאילו תחרויות להגיע ולאילו לא. בסופו של דבר - הבזיון הוא של כולנו (כל מי שעוסק בקליעה) באופן קולקטיבי.
אין לי תלונות נגד מי שטרחה ובאה - ואם תשימו לב לא אמרתי מילה אחת על התוצאות ואין תוצאה או מיקום המביישים את מי שמתאמץ.
אם זו היתה ההרשמה מראש, אולי היה על הנהלת התאחדות הקליעה לבטל את התחרות ולא להטריח שופטים ומנהל תחרות (שהם לא מתחרים בה אלא נותנים שירות לאחרים) בשבת .
הבזיון הוא של הסניפים שיש להם קלעיות שפשוט לא הגיעו לתחרות, לרבות קלעית נבחרת שזו לא הפעם הראשונה שהיא בוחרת לאילו תחרויות להגיע ולאילו לא. בסופו של דבר - הבזיון הוא של כולנו (כל מי שעוסק בקליעה) באופן קולקטיבי.
אין לי תלונות נגד מי שטרחה ובאה - ואם תשימו לב לא אמרתי מילה אחת על התוצאות ואין תוצאה או מיקום המביישים את מי שמתאמץ.
אם זו היתה ההרשמה מראש, אולי היה על הנהלת התאחדות הקליעה לבטל את התחרות ולא להטריח שופטים ומנהל תחרות (שהם לא מתחרים בה אלא נותנים שירות לאחרים) בשבת .
מיכאל שלום
להזכירך בימים עברו היינו בצוותא בועדה המקצועית.
אני כרכז ואתה כדמות דומיננטית בועדה.
טענתי אז וכך גם היום שסניף שלא מגיע למחזור ליגה ואו למחזור ליגה באופן חסר ירד אוטומטית ליגה. לפחות בלאומית ובארצית. אבוי לביזיון נשארתי במיעוט.
וכך כשמחנכים קבוצות שניתן לא להגיע לתחרויות מסוימות מכל מיני שיקולים אז כשהם גדלים זו התוצאה !
אם תרצה אפרט מחדש את נימוקיי.
להזכירך בימים עברו היינו בצוותא בועדה המקצועית.
אני כרכז ואתה כדמות דומיננטית בועדה.
טענתי אז וכך גם היום שסניף שלא מגיע למחזור ליגה ואו למחזור ליגה באופן חסר ירד אוטומטית ליגה. לפחות בלאומית ובארצית. אבוי לביזיון נשארתי במיעוט.
וכך כשמחנכים קבוצות שניתן לא להגיע לתחרויות מסוימות מכל מיני שיקולים אז כשהם גדלים זו התוצאה !
אם תרצה אפרט מחדש את נימוקיי.
הבעיה היא לא בהורדת קבוצות ליגה. מדובר בתחרות אישית ובאופן עקרוני ומעשי לא ניתן להעניש ספורטאי על זה שהוא לא בא לתחרות.
הבעיה היא חינוכית - והחינוך הוא לא רק אצלינו בבית. קיימת בעיה כללית של חינוך והקניית ערכים במדינה, והיא באה לידי ביטוי בכל שדרות החיים. נכון שאנחנו תופסים את עצמינו כטובים יותר וכמחנכים לערכים של התמדה ונחישות, אבל מסתבר שגם במחנינו פשטו העשבים השוטים (וסליחה שאני נשמע כמו הרצפלד). ומי שמחפש דוגמאות - שיראה איך מתנהלים מרכזים פוליטיים מבחינת תרבות הדיבור ולהבדיל - איך מתנהלת אסיפה כללית בהתאחדות הקליעה באופן תרבותי ומסודר.
הבעיה היא חינוכית - והחינוך הוא לא רק אצלינו בבית. קיימת בעיה כללית של חינוך והקניית ערכים במדינה, והיא באה לידי ביטוי בכל שדרות החיים. נכון שאנחנו תופסים את עצמינו כטובים יותר וכמחנכים לערכים של התמדה ונחישות, אבל מסתבר שגם במחנינו פשטו העשבים השוטים (וסליחה שאני נשמע כמו הרצפלד). ומי שמחפש דוגמאות - שיראה איך מתנהלים מרכזים פוליטיים מבחינת תרבות הדיבור ולהבדיל - איך מתנהלת אסיפה כללית בהתאחדות הקליעה באופן תרבותי ומסודר.
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד