למכירה / החלפה בול M5
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
למכירה / החלפה בול M5
למכירה בול M-5 דגם GOVERMENT , צינה כרום , הדק מינוס , כוונות מפרו לייט, 2 מחסניות, האקדח דגם ישן ( צינת ספרינגפילד ) לא ירה חוץ מחידושים , נראה כאילו יצא מהניילון
, כמו כן ניתן לבצע החלפה על גלוק 19 עם תוספת הגיונית...
לפרטים לפנות לבוריס 0507290398
מחיר נדרש 2000 ש"ח
ראיתי את האקדח , שווה
לפרטים לפנות לבוריס 0507290398
מחיר נדרש 2000 ש"ח
ראיתי את האקדח , שווה
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
GUSS תתפלא במקרה זה שוטר שעובד איתי והוא לא מאלה שחובבי ירי כמונו , הוא כל השבוע הולך עם היריחו של העבודה ופעם ב.... שם את הבול עליו , כבר בקניה שלו הוא עשה את השיפורים ואם אתה שואל אותי הוא אפילו לא מבין מה יש לו על הנשק , הוא אמר לי שהוא רוצה להחליף אותו ואני הייתי צריך לראות את הנשק על מנת להגיד לו מה יש לו באקדח
נועם , אתה לא חושב שגם בשבילי זה מוגזם , רק ביום חמישי החלפתי את שלי , אבל איך תדע אם לא היית ביום שישי ...

נועם , אתה לא חושב שגם בשבילי זה מוגזם , רק ביום חמישי החלפתי את שלי , אבל איך תדע אם לא היית ביום שישי ...
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
Cybrosh כתב:אההה...ידידי,
הייתי ביום שישי, והסתכלתי עלייך דרך החלוןכבר קיבלתי דיווחים למה ומי החלפת.
מי אתה חושב הביא לדורון את התעודה שלך?
הייתי בדיוק 15 דקות ועזבתי עקב סידורים.
כן, ואפילו לא נכנסת להגיד שלום...תתבייש לך...
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד