ייבוא חרב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ייבוא חרב
שלום!
אחד החברים שלי העוסק באומנויות לחימה, מעוניין לייבא באופן חוקי בלבד חרב חדה לצורך האימונים (רכישה באתר של ColdSteel).
אני יודע שהנושא כבר נדון בפורום, אך כשלפי המוצע הפורום פניתי ליבואן מורשה, הוא ענה שלפי הוראות משרד הפנים אסור לייבא חרבות ואין מה לעשות.
האם יש בידי מי מכן מידע שונה?
תודה מראש!
אחד החברים שלי העוסק באומנויות לחימה, מעוניין לייבא באופן חוקי בלבד חרב חדה לצורך האימונים (רכישה באתר של ColdSteel).
אני יודע שהנושא כבר נדון בפורום, אך כשלפי המוצע הפורום פניתי ליבואן מורשה, הוא ענה שלפי הוראות משרד הפנים אסור לייבא חרבות ואין מה לעשות.
האם יש בידי מי מכן מידע שונה?
תודה מראש!
עד לפני כמה שנים היה ניתן לייבא חרבות -- אבל במכס היו פשוט מקהים ומשחיתים את הלהב בצורה שלא ניתנת לשיחזור. חבר טוב שלי הביא חרב סמוראית אוריגינלית מיפן (שעלתה לו כמה אלפי דולרים טובים) וכשהוא קיבל אותה חזרה מהמכס חשכו עיניו. כנ"ל אני אבל זה הסתכם בהרבה פחות.
א.
א.
- תרמתי למען הסליק

מבריח מוכר לצרכי מס
למי שרוצה להביא ציוד לא חוקי נא לפנות בכתב או בטלפון
למשפחת סמהדנה בעזה הם יספקו לך כל מה שתרצה אפילו עניבת תליה
בשבילך ספיישל .
הגבול המצרי מקום אידיאלי לרכישות של כל מה שרק תרצו.
בואו עלינו ,לא תצטערו .
משפח סמהדנה .
אהלן וסהלן .
מצ"ב לינק לעבודה שלנו
http://www1.idf.il/dover/site/mainpage. ... d=29334.HE
בבקשה להתקשר בשעות היום בלילה אנחנו עובדים .
למשפחת סמהדנה בעזה הם יספקו לך כל מה שתרצה אפילו עניבת תליה
בשבילך ספיישל .
הגבול המצרי מקום אידיאלי לרכישות של כל מה שרק תרצו.
בואו עלינו ,לא תצטערו .
משפח סמהדנה .
אהלן וסהלן .
מצ"ב לינק לעבודה שלנו
http://www1.idf.il/dover/site/mainpage. ... d=29334.HE
בבקשה להתקשר בשעות היום בלילה אנחנו עובדים .
- סליקאי ארד

אני לא יודע מה בדיוק הפרוצדורה, אבל לפני כ 13 הייתי עובד ON & OFF בדרום אפריקה.
בכל אופן, באחד המחוזות בהם עבדתי, יצא לי לראות חרבות (פנגה) של שבט הזולו.
אז קניתי 2 חרבות (בערך 70 ס"מ להב כל אחד), בקשתי שיעטפו לי בנייר עיתון.
כשעליתי למטוס של אלעל, הודעתי בדלפק שיש לי במזוודה 2 חרבות, וזה הכל.
הגעתי לארץ, פרקתי את המזוודה, ומאז החרבות הללו שוכבות אי שם באחד הארונות אצל ההורים שלי....
בכל אופן, באחד המחוזות בהם עבדתי, יצא לי לראות חרבות (פנגה) של שבט הזולו.
אז קניתי 2 חרבות (בערך 70 ס"מ להב כל אחד), בקשתי שיעטפו לי בנייר עיתון.
כשעליתי למטוס של אלעל, הודעתי בדלפק שיש לי במזוודה 2 חרבות, וזה הכל.
הגעתי לארץ, פרקתי את המזוודה, ומאז החרבות הללו שוכבות אי שם באחד הארונות אצל ההורים שלי....
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
מישהו מוכן להביא אסמכתא לעניין הקההת הלהבים ?
העניין נשמע תמוה כיוון שלא מוזכר כלום באתר המכס ברשימת הפריטים האסורים ביבוא ועל כן לדעתי מדובר ב'הגדלת ראש' של פקידון כזה או אחר
שווה לבדוק את העניין עם איש מקצוע העוסק ביבוא ומעוניין לענות באמת ולא לפטור בתשובה מצוצה מהאצבע כפי שתחושת הבטן שלי מרמזת
העניין נשמע תמוה כיוון שלא מוזכר כלום באתר המכס ברשימת הפריטים האסורים ביבוא ועל כן לדעתי מדובר ב'הגדלת ראש' של פקידון כזה או אחר
שווה לבדוק את העניין עם איש מקצוע העוסק ביבוא ומעוניין לענות באמת ולא לפטור בתשובה מצוצה מהאצבע כפי שתחושת הבטן שלי מרמזת
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
http://www.mof.gov.il/taxes
בצד ימין בחר : מדריכים --> יבוא אישי --> דואר חבילות --> סעיף 11 - פריטים אסורים
לא מופיע שם דבר וחצי דבר לגבי חרבות וסכינים
על מנת לחסוך מעצמי את התגובה לתגובה הבאה (כן כן אני רואה את הנולד...
) שתטען כי יבוא כלי נשק דרוש אישור משרד הפנים לפי הכתוב, אקדים ואומר שנשק לפי משרד הפנים (אתר משרד הפנים) הוא כלי יריה בלבד.
המסקנה : הקההת הלהב לעניות דעתי היא סתם מתוקף שרירות/רוע/חוסר לב של מוכס כזה הוא אחר ולא מתוקף שום חוק או תקנה.
בצד ימין בחר : מדריכים --> יבוא אישי --> דואר חבילות --> סעיף 11 - פריטים אסורים
לא מופיע שם דבר וחצי דבר לגבי חרבות וסכינים
על מנת לחסוך מעצמי את התגובה לתגובה הבאה (כן כן אני רואה את הנולד...
המסקנה : הקההת הלהב לעניות דעתי היא סתם מתוקף שרירות/רוע/חוסר לב של מוכס כזה הוא אחר ולא מתוקף שום חוק או תקנה.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
- סליקאי כסף

GUSS כתב:חנויות ה"מתנות לגבר" וריקושט למינהן מוכרות חרבות אומנם מאיכות ירודה מאוד,אך בכל זאת חדות וגדולות וממלאות את כל הפונקציות ,מלבד עמידותן,,
ולא נראה כי מישהו מוטרד מיבואן לארץ,,,,מעניין
דרך אגב,
הסתכלי כמה פעמים בחרבות האלה גם בלגבר וגם בריקושט (מידע עדכני מלפני שנה +). חלקן עשויות פלדה מאיכות מאד ירודה וחלקן עשויות אפילו מברזל יציקה ששביר בערך כמו זכוכית... לאף אחת מהחרבות שאני הסתכלתי עליהן (והיו כאלה שלא) לא היה להב שניתן לחתוך איתו משהו. לכולן היה מן להב מעוגל וקהה. יוצא מן הכלל היתה סכין מצ'טה שראיתי בריקושט/למטייל והיה לה להב סביר. אבל אני חושב שהצליחו להעביר את זה תחת קטגוריה של כלי עבודה/גיזום.
א.
- תרמתי למען הסליק

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד