מי גנב נשק מאלוף במיל' ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי גנב נשק מאלוף במיל' ?
נשק נגנב מביתו של אלוף במיל' אורי שגיא
מבלי להביע את דעתי האישית על המקרה שימו לב לתגובות הקוראים - מאלף לקרא....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021852,00.html
מבלי להביע את דעתי האישית על המקרה שימו לב לתגובות הקוראים - מאלף לקרא....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021852,00.html
1. תגובות של קוראי ynet זה לא מקור בר סמכא לשום דבר. תמיד יהיו יהודים שונאי כלי ירייה שיחיו במנטליות של קורבנות (נבחרה כאן מלה פוליטיקלי קורקטית).
2. לפחות בארצנו, המקרה ממחיש לדעתי את הכדאיות לשאת אקדח בפומבי (אם כי במקרה של מר שגיא, הוא היה מותרי שני כלים בבית).
3. החוק בארצנו לא ממש מרתיע פורצים. מבחינת החוק - עדיף שכלי ירייה ייגנבו מאשר שפורץ ייפגע בעת מילוי תפקידו.
2. לפחות בארצנו, המקרה ממחיש לדעתי את הכדאיות לשאת אקדח בפומבי (אם כי במקרה של מר שגיא, הוא היה מותרי שני כלים בבית).
3. החוק בארצנו לא ממש מרתיע פורצים. מבחינת החוק - עדיף שכלי ירייה ייגנבו מאשר שפורץ ייפגע בעת מילוי תפקידו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני התרשמתי שרוב התגובות (פרט ל 2-3) הן יותר מחאה על הסלחנות ששומרי החוק נוהגים ב- "גדולי האומה" מול החומרה בה נוהגים בפשוטי העם.
וכמובן יש גם התרעמות (שהיא די מוצדקת) על הקלות שבה נגנבו נשקים מביתו של מי שהיה פעם מחט גולני, קצין חיר וצנחנים ראשי, אלוף פיקוד וראש אמ"ן ושימש דוגמא ומופת לשמירה על נשק.
פרט לזה, הוא תרם מספיק למדינה ואת הנשקים שיש לו הוא הרוויח בכבוד....על זה אין ויכוח.
א.
וכמובן יש גם התרעמות (שהיא די מוצדקת) על הקלות שבה נגנבו נשקים מביתו של מי שהיה פעם מחט גולני, קצין חיר וצנחנים ראשי, אלוף פיקוד וראש אמ"ן ושימש דוגמא ומופת לשמירה על נשק.
פרט לזה, הוא תרם מספיק למדינה ואת הנשקים שיש לו הוא הרוויח בכבוד....על זה אין ויכוח.
א.
- תרמתי למען הסליק

גנבת נשק
itamar כתב:אני התרשמתי שרוב התגובות (פרט ל 2-3) הן יותר מחאה על הסלחנות ששומרי החוק נוהגים ב- "גדולי האומה" מול החומרה בה נוהגים בפשוטי העם.
א.
האם נשקים ש"מרוויחים" בכבוד לא מעקרים
סליחה איתמר, אבל אני חייב למחות.
מה בדיוק הוא תרם למדינה ?? האם חלילה לא שולמה לו משכורת במועד ??
האם הלינו את שכרו ?? אולי הוא תרם את דמי ההבראה לרווחת הנכים והמוגבלים והעניים במדינתנו ??
הוא אולי נתן למדינה את מירצו, כשם שאתה נותן לה את מרצך, וכשם שאני נותן לה את מיסי, אבל תרומות? לא נראה לי.
[/quote]
האם הלינו את שכרו ?? אולי הוא תרם את דמי ההבראה לרווחת הנכים והמוגבלים והעניים במדינתנו ??
הוא אולי נתן למדינה את מירצו, כשם שאתה נותן לה את מרצך, וכשם שאני נותן לה את מיסי, אבל תרומות? לא נראה לי.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
דורגל כתב:סליחה איתמר, אבל אני חייב למחות.
הוא אולי נתן למדינה את מירצו, כשם שאתה נותן לה את מרצך, וכשם שאני נותן לה את מיסי, אבל תרומות? לא נראה לי.![]()
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 22 דצמבר 2004, 18:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דורגל כתב:סליחה איתמר, אבל אני חייב למחות.
הוא אולי נתן למדינה את מירצו, כשם שאתה נותן לה את מרצך, וכשם שאני נותן לה את מיסי, אבל תרומות? לא נראה לי.![]()
זו תגובה כל כך לא ראויה, שהיא צריכה להימחק.
הוא קיבל משכורת טובה. יצא לפנסיה בגיל צעיר יחסית, אבל, הוא תרם למדינה את חייו. הוא מעולם לא תוגמל על לילות בלי שינה, על סיכון חיים, על עבודה ללא סוף ובלי שעות וכו וכו'.
ומה אתה עשית בשביל המדינה?
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
דורגל,
אתה ידידי, חצוף!!!
האם אתה יודע כמה אנשים במדינת ישראל, ומחוצה לה, חבים לאדון שגיא, את חייהם?
האם אתה חושב שאדון שגיא עבר לילות טרוטי שינה, מבצעים מורטי עצבים, לחץ אדיר,שאנשים חלשי אופי ישברו מהם, רק בשביל תלוש המשכורת בסוף החודש???
כראש אמ"ן, היה אדון שגיא אחראי על הגדרת הצי"חים לסוכנויות המודיעין השונות,סיכול טרור,
פיתוח מערכות התרעה והתראה ועוד רבים וטובים, שמטבע הדברים אני מנוע מלפרט.
אז אנא ממך,בצע אחורה פנה, והתנצל.
אתה ידידי, חצוף!!!
האם אתה יודע כמה אנשים במדינת ישראל, ומחוצה לה, חבים לאדון שגיא, את חייהם?
האם אתה חושב שאדון שגיא עבר לילות טרוטי שינה, מבצעים מורטי עצבים, לחץ אדיר,שאנשים חלשי אופי ישברו מהם, רק בשביל תלוש המשכורת בסוף החודש???
כראש אמ"ן, היה אדון שגיא אחראי על הגדרת הצי"חים לסוכנויות המודיעין השונות,סיכול טרור,
פיתוח מערכות התרעה והתראה ועוד רבים וטובים, שמטבע הדברים אני מנוע מלפרט.
אז אנא ממך,בצע אחורה פנה, והתנצל.
נערך לאחרונה על ידי johndoe בתאריך 24 דצמבר 2004, 19:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

דורגל,
הרשה לי ברוב טובך כי גדול הוא, למחות על מחאתך
אני מוחה הן על תוכן הדברים והן על המשתמע מהם.
אם הייתה בצבא, אולי [אבל רק אולי] אתה יכול להתחיל להבין את תרומתו של האלוף במי"ל שגיא [כפי הנראה, אבל יכול להיות שאני טועה...]
לא אחזור על מה שאמרו קודמי וגם לא ארחיב ואפרט, אבל ראוי שבחילה מכבודך, תעלה על הכתב התנצלותך על דבריך הבוטים
[שרק אוכל להניח כי נאמרו ללא מחשבה ובוודאי ללא כוונת פגיעה באלוף מי"ל שגיא או בכל יוצא
צבא / מערכת ביטון אחר...]
מעבר לכל זה, ראה את הודעתו של Cybrosh
הרשה לי ברוב טובך כי גדול הוא, למחות על מחאתך
אני מוחה הן על תוכן הדברים והן על המשתמע מהם.
אם הייתה בצבא, אולי [אבל רק אולי] אתה יכול להתחיל להבין את תרומתו של האלוף במי"ל שגיא [כפי הנראה, אבל יכול להיות שאני טועה...]
לא אחזור על מה שאמרו קודמי וגם לא ארחיב ואפרט, אבל ראוי שבחילה מכבודך, תעלה על הכתב התנצלותך על דבריך הבוטים
[שרק אוכל להניח כי נאמרו ללא מחשבה ובוודאי ללא כוונת פגיעה באלוף מי"ל שגיא או בכל יוצא
צבא / מערכת ביטון אחר...]
מעבר לכל זה, ראה את הודעתו של Cybrosh
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

אילן ידידי,
האמן לי שמצבי מובן לי היטב, היותו של אתר זה מכובד אינה קשורה כהוא זה לפעילויות שעלולות להתרחש כתוצאה ממידע זה או אחר המפורסם כאן.
בנוגע לתפקידים אלו או אחרים, הם דברים המפורסמים בתקשורת ואין הם בבחינת סוד.
כמו כן יודע אני שכתובת הIP שלי פתוחה לכל דיכפין ואינה מוגנת באמצעי זה או אחר.
בנוסף, אני יודע ומודע שפרצופי הלא כ"כ סימפטי חרוט לאי אלו אנשים במוח, ואין אלו אנשים שהיית רוצה להתקל איתם בתגרת ברים, סמטה אפלה, או סתם טיול שטח.
בגלל סיבות אלו ואחרות אני נושא נשק, ומודע לסביבתי היטב.
תודה על הדאגה,
האמן לי שמצבי מובן לי היטב, היותו של אתר זה מכובד אינה קשורה כהוא זה לפעילויות שעלולות להתרחש כתוצאה ממידע זה או אחר המפורסם כאן.
בנוגע לתפקידים אלו או אחרים, הם דברים המפורסמים בתקשורת ואין הם בבחינת סוד.
כמו כן יודע אני שכתובת הIP שלי פתוחה לכל דיכפין ואינה מוגנת באמצעי זה או אחר.
בנוסף, אני יודע ומודע שפרצופי הלא כ"כ סימפטי חרוט לאי אלו אנשים במוח, ואין אלו אנשים שהיית רוצה להתקל איתם בתגרת ברים, סמטה אפלה, או סתם טיול שטח.
בגלל סיבות אלו ואחרות אני נושא נשק, ומודע לסביבתי היטב.
תודה על הדאגה,
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

מצחיק אותי לקרוא את התגובות הנלהמות בידיעות אחרונות, מי מהקוראים שותף לפרטי מיגון ביתו של מר שגיא ? מי מהם מכיר את כלי הנשק שנגנבו ?
נושא גנבות כלי הנשק בעייתי מאוד , באיזור מרחב חוף נגנבים בממוצע שני אקדחים לשבוע, וזה הרבה לא כול אזרח הולך עם נישקו ביומיום.
רוב המיקרים הם של גניבה מכספת ביתית ועל כך לא פותחים בהליך פלילי (מנסיון אישי)
ולאיתמר תיקון קטן : מר שגיא לא היה מעולם קצח"ר וגם לא אלוף פיקוד.
ע' ר' אג"מ ,מפקד מפח"ש ור' אמ"ן כן.
שנה אזרחית טובה לכולם.
נושא גנבות כלי הנשק בעייתי מאוד , באיזור מרחב חוף נגנבים בממוצע שני אקדחים לשבוע, וזה הרבה לא כול אזרח הולך עם נישקו ביומיום.
רוב המיקרים הם של גניבה מכספת ביתית ועל כך לא פותחים בהליך פלילי (מנסיון אישי)
ולאיתמר תיקון קטן : מר שגיא לא היה מעולם קצח"ר וגם לא אלוף פיקוד.
ע' ר' אג"מ ,מפקד מפח"ש ור' אמ"ן כן.
שנה אזרחית טובה לכולם.
- סליקאי ארד

15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד