מועדוני ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מועדוני ירי
שלום
לאחרונה השתחררתי מצה"ל, והוצאתי רשיון אקדח אזרחי.
בצבא הייתי רגיל לכך שהגלוק ניתן לי חינם ומטווחים כמו תחמושת היו חופשיים... יחידה מאוד מפנקת
כיום לצערי הדברים עולים כסף, לכן רציתי לדעת אם קיימים מועדוני ירי שניתן להצטרף אליהם, ע"מ לטווח לעתים קרובות... הייתי רוצה לטווח פעם-פעמיים בחודש, אך מחיר של מטווח + קופסת תחמושת מגיע ל150-180 ש"ח...
אם מישהו מכיר מועדון ירי או מטווח שניתן לעשות בו מנוי המפחית את עלות המטווחים והתחמושת או דבר דומה, אודה לו מאוד אם יוכל לעדכן אותי כאן או במייל
espillinger@hotmail.com
תודה רבה!
לאחרונה השתחררתי מצה"ל, והוצאתי רשיון אקדח אזרחי.
בצבא הייתי רגיל לכך שהגלוק ניתן לי חינם ומטווחים כמו תחמושת היו חופשיים... יחידה מאוד מפנקת
כיום לצערי הדברים עולים כסף, לכן רציתי לדעת אם קיימים מועדוני ירי שניתן להצטרף אליהם, ע"מ לטווח לעתים קרובות... הייתי רוצה לטווח פעם-פעמיים בחודש, אך מחיר של מטווח + קופסת תחמושת מגיע ל150-180 ש"ח...
אם מישהו מכיר מועדון ירי או מטווח שניתן לעשות בו מנוי המפחית את עלות המטווחים והתחמושת או דבר דומה, אודה לו מאוד אם יוכל לעדכן אותי כאן או במייל
espillinger@hotmail.com
תודה רבה!
If it's not broken - don't fix it
- סליקאי ארד

שלום לעבודת מסטר, וברוך הבא לסליק.
המסגרת היחידה שבה תוכל להגשים את משאלותך בעניין היא ירי מעשי.
ע"ל להצטרף למועדון שכזה, עליך לעבור בהצלחה קורס ירי מעשי (הרבה נכתב על כך באתר שלנו, תוכל למצא את החומר בקלות).
החברות במועדון מוזילה את עלויות השימוש במטווח בצורה משמעותית וכך גם את התחמושת, מעניקה לך מסגרת שבה תוכל להתאמן באופן מסודר עם מדריכים מנוסים וחברים לקבוצה, להשתתף בתחרויות ועוד.
בנוסף, תעודת החבר של הסליק תעניק לך הנחה במספר רב של חנויות נשק ומטווחים, ואף ירי בחינם - למעט עלות התחמושת, בכמה מהם.
בהצלחה
המסגרת היחידה שבה תוכל להגשים את משאלותך בעניין היא ירי מעשי.
ע"ל להצטרף למועדון שכזה, עליך לעבור בהצלחה קורס ירי מעשי (הרבה נכתב על כך באתר שלנו, תוכל למצא את החומר בקלות).
החברות במועדון מוזילה את עלויות השימוש במטווח בצורה משמעותית וכך גם את התחמושת, מעניקה לך מסגרת שבה תוכל להתאמן באופן מסודר עם מדריכים מנוסים וחברים לקבוצה, להשתתף בתחרויות ועוד.
בנוסף, תעודת החבר של הסליק תעניק לך הנחה במספר רב של חנויות נשק ומטווחים, ואף ירי בחינם - למעט עלות התחמושת, בכמה מהם.
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בנוסף, שכח ידידי הברווזון את האפשרות להצטרף לחברי הפורום במפגשיהם הקבועים המתקיימים מידי יום שישי במטווחים השונים בארץ.
ברוב המקרים מדובר במטווחים המעניקים לחברי הסליק ירי ללא תשלום ותחמושת במחיר מוזל, עד מוזל מאוד.
לדוגמא:
מטווח קצרין המעניק ירי ללא תשלום לחברי הסליק.
מטווח העיר בנתניה המעניק ירי ללא תשלום לחברי הסליק.
מטווח אשדוד המעניק תמורת 50 ש"ח בלבד ירי ו-50 בקוטר 9 מ"מ לחברי הסליק.
כדאי לעקוב בפורום "נפגשים בסליק" אחר המפגשים המתקיימים כדי לדעת היכן מתקיים אימון, אך בכל מקרה תוכל לגשת לכל אחד ממטווחים אלו, או המטווחים האחרים המעניקים לנו הטבות שונות ולהתאמן להנאתך.
והחשוב מכל - את כל זה תוכל לבצע רק עם תעודת חבר הסליק בכיסך (לחץ לקבלת רמז).
ברוב המקרים מדובר במטווחים המעניקים לחברי הסליק ירי ללא תשלום ותחמושת במחיר מוזל, עד מוזל מאוד.
לדוגמא:
מטווח קצרין המעניק ירי ללא תשלום לחברי הסליק.
מטווח העיר בנתניה המעניק ירי ללא תשלום לחברי הסליק.
מטווח אשדוד המעניק תמורת 50 ש"ח בלבד ירי ו-50 בקוטר 9 מ"מ לחברי הסליק.
כדאי לעקוב בפורום "נפגשים בסליק" אחר המפגשים המתקיימים כדי לדעת היכן מתקיים אימון, אך בכל מקרה תוכל לגשת לכל אחד ממטווחים אלו, או המטווחים האחרים המעניקים לנו הטבות שונות ולהתאמן להנאתך.
והחשוב מכל - את כל זה תוכל לבצע רק עם תעודת חבר הסליק בכיסך (לחץ לקבלת רמז).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לא רוצה לערב שמחה בשמחה . . .
אבל יש הערכה לגבי מועד קבלת התעודות החדשות
אבל יש הערכה לגבי מועד קבלת התעודות החדשות
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

אוקיי אני ארשם לתעודה בימים הקרובים
לציון - השיקול המכריע בעיני הוא הכניסה החופשית למטווח בקצרין.
כפי שסיפרתי אני מבקר בראש-פינה הרבה, אוכל להרשות לעצמי לטווח שם לעתים קרובות.
יש לציין כמובן שההנחה של המטווח באשדוד - 50 שקלים עבור קופסת כדורים ומטווח... פשוט מעולה. עכשיו צריך רק להעביר את אשדוד לאיזור מודיעין
לציון - השיקול המכריע בעיני הוא הכניסה החופשית למטווח בקצרין.
כפי שסיפרתי אני מבקר בראש-פינה הרבה, אוכל להרשות לעצמי לטווח שם לעתים קרובות.
יש לציין כמובן שההנחה של המטווח באשדוד - 50 שקלים עבור קופסת כדורים ומטווח... פשוט מעולה. עכשיו צריך רק להעביר את אשדוד לאיזור מודיעין
If it's not broken - don't fix it
- סליקאי ארד

עכשיו צריך רק להעביר את אשדוד לאיזור מודיעין
נדמה לי שעוזי "אתה חמוד אתה" כהן הציע לעשות את זה יחד עם הגונדולות ברעננה...
ואני רוצה את הכנרת בראשל"צ... ממילא הטבריינים לא עשו אתה הרבה...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד