התפרצויות וגניבת נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התפרצויות וגניבת נשק
לאחרונה יש ממש גל של התפרצויות לבתים פרטיים במחוז הצפוני,
במספר מקרים נגנבו גם כלי נשק ,ואפילו עם הכספת.
גם רובים של מתמידים נגנבו.
לכן חובה על כל אחד מאיתנו לוודא שהנשק בבית מאובטח לפי הוראות
המשטרה ומשרד הפנים.
אחד הסיפורים על גניבת נשק מספר שהרובה היה בארון מחוץ לבית ביחד עם המחסניות
ממש דוגמה לאזרחות טובה ואחריות אישית.
תשמרו על הגב שלכם המקרה בעכו ממש מתריד.
watch your 6
לדעתי נשיאה מוסלקת מואילה יותר לבטחון האישי של הנושא.

במספר מקרים נגנבו גם כלי נשק ,ואפילו עם הכספת.
גם רובים של מתמידים נגנבו.
לכן חובה על כל אחד מאיתנו לוודא שהנשק בבית מאובטח לפי הוראות
המשטרה ומשרד הפנים.
אחד הסיפורים על גניבת נשק מספר שהרובה היה בארון מחוץ לבית ביחד עם המחסניות
ממש דוגמה לאזרחות טובה ואחריות אישית.
תשמרו על הגב שלכם המקרה בעכו ממש מתריד.
watch your 6
לדעתי נשיאה מוסלקת מואילה יותר לבטחון האישי של הנושא.
- סליקאי ארד

צודק מישקה, גניבת נשקים בצפוני תופסת ממדי מגפה, וכמובן. ושוב ושוב אני מדגיש את זה... יש להחמיר מאד עם כאלו שאינם מקפידים על הוראות החוק בעניין אבטחת הנשק כשאינו בשימוש וכאן אני אפילו יותר נוצרי מהאפיפיור ונטול חוש הומור יותר מטורקמדה, גם אם אין בלשון החוק דרישה לכספת או ארון ברזל מרותק יש להקפיד בנושא.
לגבי נשיאה מוסלקת מישקה, חוששני שאין זה הפתרון לבעיה כי נראה שהגנבים מסמנים את קורבנותיהם לאחר וידוי כי הנ"ל שומר/מאבטח, עוקבים אחריו או מודאים שהוא לבד במקום עבודתו ואז תוקפים.
הוסף לכך את סיפור השומרים בעוטף ירושלים, אני בטוח לצערי שזהו המצב בכל הארץ ולכן הנשק נהיה זמין יותר לגניבה.
לגבי נשיאה מוסלקת מישקה, חוששני שאין זה הפתרון לבעיה כי נראה שהגנבים מסמנים את קורבנותיהם לאחר וידוי כי הנ"ל שומר/מאבטח, עוקבים אחריו או מודאים שהוא לבד במקום עבודתו ואז תוקפים.
הוסף לכך את סיפור השומרים בעוטף ירושלים, אני בטוח לצערי שזהו המצב בכל הארץ ולכן הנשק נהיה זמין יותר לגניבה.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ארנולד אתה מפתיע אותי
מאד
ממתי אנחנו מחפשים להטיל אשמה על אחרים במקום שבו עלינו בראש ובראשונה לקיים את האחריות המוטלת עלינו.....
בראש ובראשונה כל בעל נשק חייב לנקוט במקסימום האמצעים להגן על רכושו/נשקו ורק אז לבוא בטענות אל הגנבים..... הרי לגנוב זה עיסוקם העקרי - ושל המשטרה להסביר למה הם לא עושים כלום.....
בראש ובראשונה כל בעל נשק חייב לנקוט במקסימום האמצעים להגן על רכושו/נשקו ורק אז לבוא בטענות אל הגנבים..... הרי לגנוב זה עיסוקם העקרי - ושל המשטרה להסביר למה הם לא עושים כלום.....
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד