ריכוז כתבות /הודעות/ןאירועים ,,,,

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ריכוז כתבות /הודעות/ןאירועים ,,,,

על ידי GUSS » 26 דצמבר 2004, 20:37

במהלך השנים האחרונות קרו מיקרים בהם נוצל נשק אזרחי בידי אזרחים להצלת חיים ומניעת כל מיני מרעין בישין ,,
כמו כן מצבים בהם ראשי מדינה וראשי מערכת הביטחון יצאו בקריאה לאזרחים לשאת את נישקם עימם ע"מ להקל על כוחות הביטחון,,

לצערי מפאת גילי המתקדם,,וזכרוני הדל,,איני מצליח לזכור [וגם להזכיר]הרבה ממיקרים אלו,,
אנא מכם מי שזוכר מיקרים אלו עם כמה שיותר פרטים יועיל להעלותם כאן,וכך יבנה לנו מאגר מידע מעניין[לדעתי] שיוכל לשמש אותנו ,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי doron-30 » 26 דצמבר 2004, 20:55

ומה זה יתן לנו?

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 26 דצמבר 2004, 22:17

גאס,

אני מצטרף לדעתו של דורון. מה זה יתן לנו? לשכנע את המשוכנעים?

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 27 דצמבר 2004, 05:59

חברים, לדעתי לרובנו יש כוונות טובות יותר מאשר משאבים או זמן לרכז כתבות מסוג זה, וכנראה לעיתונות אין ממש אינטרס.
ניתן להסתכל על מקור מארה"ב, אם זה מעניין מישהו: http://www.keepandbeararms.com/opsd/default.asp

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 27 דצמבר 2004, 06:20

:evil:
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי trooperglock » 27 דצמבר 2004, 12:05

:idea: מסכים עם דעתו של GUSS, לדעתי ניתן (וובי יכריע כמובן) פורום שכל מטרתו איסוף קישורים לכתבות כאלו ואז תהיה לנו כתובת שאליה נוכל להפנות קוראי עיתונים במסגרות ה TALK-BACK .
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 27 דצמבר 2004, 23:17

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/742/800.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/841/726.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/827/927.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/827/927.html

כל השאר צריך לסרוק

מקווה בהזדמנות

באתר צלחות חרס ישנו ניתוח תאונות ושם יש גם כן קטעי כתבות

בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי GUSS » 28 דצמבר 2004, 06:10

אילן ,אני כיוונתי לקצה השני,,
כמו המקרה הנשכח של פיגוע דקירה רב נפגעים בתחילת שנות ה90 אם אני זוכר טוב,,
באזור תחנה מרכזית [לא זוכר איזו,,] האירוע הסתיים בירי במחבל ע"י אזרח ,בנשקו הפרטי,

אירוע אחר בו השתולל ערבי עם חרב בחג פורים ביפו הצליח לפגוע בכמה ילדים הרג אזרח אחד ממוסך שכן,,ונורה ע"' איש צבא קבע שפגע בו מס' פעמים אך לא הצליח לעצורו,,,

או בקשתו המפורשת של ראש הממשלה המנוח מר יצחק רבין,מאזרחי ישראל לשאת את נשקם צמוד איתם ולתת כתף לכוכות הביטחון בתקופת הפיגועים,,

או שימוש שעשו אזרחים בנישקם בפיגוע החטיפה הנורא בנהריה,,

או לחילופין אוטובוס כביש החוף למי שמצוי בפרטים,,

קח בחשבון כי כמות הצעירים עולה וכמות החאטיירים יורדת,,ודברים שקרו לפני 15 שנה נראים כשיעור משעממם בהיסטוריה על ימי השילטון התורכי,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 28 דצמבר 2004, 09:22

גאס,

את מספר הארועים במהלך 56 שנות קיום המדינה, בהם אזרחים הפעילו נשק כדי לעצור פיגוע טרור אפשר לספור על אצבעות שתי ידיים (למען הספק תוסיף גם שתי רגליים). אני לא מכליל ברשימה כיתות כוננות מאורגנות, משא"ז, או חיילים נושאי נשק בחופשה.

לרשימת הארועים שהזכרת, תוסיף גם עוד 2-3 ארועים בטרמפיאדות בהם אזרחים + חיילים הצליחו לעצור מחבלים, את הארוע בסי-פוד מרקט, ואת הארוע בו אזרח לקח נשק ממאבטח ופגע במחבל דוקר.... יכול להיות שיש עוד איזה מקרה או 2 אבל זה בערך הכל..

כמו שאתה יודע, המחבלים שינו את שיטות הפעולה ועברו לפיגועי התאבדות ושם נשק לא יכול לעזור.

עכשיו רק שתדע, ישראל מבחינה של ביטחון אישי (למעט הבעיה של טרור) זו אחת המדינות הטובות והבטוחות ביותר בעולם. כמות הפשיעה בה מעורב נשק או פגיעה בנפש היא מזערית ביחס לגודל האוכלוסיה.

קח לדוגמא את אוקלנד וסנטה אנה בקליפורניה, או GREEN POINT ליד יוסטון בטקסס, או את הברונקס בניו יורק. בכל אחד מהמקומות האלה, כמות ארועי הירי ביום לא מביישת את מה שקורה בציר פילדלפי -- ועל כמות הפשע מזויין בכלל אין מה לדבר.

אז אם אתה מנסה לבנות איזה קייס...פשוט אין.

א.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי nitz » 28 דצמבר 2004, 19:36

ומנגד...יש את הדבר שהמתנגדים ישמחו להצביע עליו, והוא תאונות ירי (אבל נקודה חיובית...אני לא שמעתי כבר הרבה זמן על אירוע שבו נעשה שימוש בנשק עם רשיון נשיאה, למטרה פלילית)...ויש יותר מדי (גם קצת זה יותר מדי) כאלה :?
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד