שאלה למבינים,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה למבינים,,
מה החלק המדוייק העוצר את הצינה במהלכה אחור ?
כשאני דורך את האקדח ומושך את הצינה במהירות ובחוזקה היא מגיעה לסוף מהלכה,ומשמיעה נקישה חזקה,,
בזמן ירי לא ניתן להספיק ולשמוע את הנקישה , האם זו נקישה טיבעית והאם ניתן להפחיתה ?
לא הצלחתי להבין איזה חלק "בועט" באיזה,,,
מדובר בבול m-5 אך אני מתאר לעצמי כי זה קיים בכל האקדחים תואמי 1911 ואולי גם באחרים,,
מעיון באתרי חוץ ,נתקלתי בטבעות פלסטיות[סיליקון?] האמורות לספוג זעזוע ,האם בזה שאני שואל עליו מדובר?
כשאני דורך את האקדח ומושך את הצינה במהירות ובחוזקה היא מגיעה לסוף מהלכה,ומשמיעה נקישה חזקה,,
בזמן ירי לא ניתן להספיק ולשמוע את הנקישה , האם זו נקישה טיבעית והאם ניתן להפחיתה ?
לא הצלחתי להבין איזה חלק "בועט" באיזה,,,
מדובר בבול m-5 אך אני מתאר לעצמי כי זה קיים בכל האקדחים תואמי 1911 ואולי גם באחרים,,
מעיון באתרי חוץ ,נתקלתי בטבעות פלסטיות[סיליקון?] האמורות לספוג זעזוע ,האם בזה שאני שואל עליו מדובר?
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS
לגבי הבולם זעזועים, הוא אכן בולם במקצת את תחושת המכה ביד אחרי הירי אולם מנסיון אישי , הוא אינו מומלץ.
מתוך שלושה מקרים בשני מקרים הבולם פגע בתיפקוד האקדח.
במקרה הראשון, אצלי, הצינה ננעלה לאחור, כאילו המחסנית ריקה וזאת כאשר נשאר כדור אחרון במחסנית.
במקרה השני הבולם התפרק (נוצר חתך באמצע הבולם) בזמן ירי בכדור 0.40 וגרם לכך שהצינה תישאר במצב פתוח לאחר כל ירי.
במקרה השלישי, הבולם עובד עד היום ללא תקלות.
בשני המקרים האחרונים , מדובר על אקדחים של חברים.
להת'
אבי
לגבי הבולם זעזועים, הוא אכן בולם במקצת את תחושת המכה ביד אחרי הירי אולם מנסיון אישי , הוא אינו מומלץ.
מתוך שלושה מקרים בשני מקרים הבולם פגע בתיפקוד האקדח.
במקרה הראשון, אצלי, הצינה ננעלה לאחור, כאילו המחסנית ריקה וזאת כאשר נשאר כדור אחרון במחסנית.
במקרה השני הבולם התפרק (נוצר חתך באמצע הבולם) בזמן ירי בכדור 0.40 וגרם לכך שהצינה תישאר במצב פתוח לאחר כל ירי.
במקרה השלישי, הבולם עובד עד היום ללא תקלות.
בשני המקרים האחרונים , מדובר על אקדחים של חברים.
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
את התמונה של הבלם שמתי כדי להמחיש לגאס איזה חלקים פוגעים אחד בשני במהלך הצינה אחורנית. הבלם אינו מומלץ לשימוש בנשיאה לצורך הגנה עצמית כי הכריות האלה נקרעות וגורמות למעצורים.
לעומת זאת, הבלמים האלה מומלצים באימונים -- נקרע, יש מעצור -- לא נורא. הם מיועדים יותר להאריך את חיי האקדח ע"י מניעה של מכה של מתכת במתכת, מאשר לשיכוך רתע.
א.
לעומת זאת, הבלמים האלה מומלצים באימונים -- נקרע, יש מעצור -- לא נורא. הם מיועדים יותר להאריך את חיי האקדח ע"י מניעה של מכה של מתכת במתכת, מאשר לשיכוך רתע.
א.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

אם אני מבין נכון, קפיץ מחזיר "עם בולם זעזועים" יושם בגלוק 26 ע"י... בולם זעזועים, כמעט כמו במכונית, קרי - סרן טלסקופי עם 2 קפיצים - אחד פנימי ואחד חיצוני. הדבר מצמצם בצורה משמעותית את הרתע של הקנה הקצרצר. ייתכן ויש חלק aftermarket כזה לבול? בגלוק החלק לא נשחק בקלות...
- סליקאי טיטניום

spy כתב:אם אני מבין נכון, קפיץ מחזיר "עם בולם זעזועים" יושם בגלוק 26 ע"י... בולם זעזועים, כמעט כמו במכונית, קרי - סרן טלסקופי עם 2 קפיצים - אחד פנימי ואחד חיצוני. הדבר מצמצם בצורה משמעותית את הרתע של הקנה הקצרצר. ייתכן ויש חלק aftermarket כזה לבול? בגלוק החלק לא נשחק בקלות...
יש ויש כמעט לכל סוגי הכלים המוצר נקרא FRAME SAVER
http://www.efkfiredragon.com/Price2.htm
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד